Pages

Sunday, September 5, 2010

ikuinen huuma.

Lumene Quick&Chic 10 - Eternity + Konad White Pearl

Olen niin kovin ihastunut kynsieni tämänhetkiseen ulkomuotoon, että unohdun tuijottelemaan sormenpäitäni hyvinkin usein. Voin siis taas kerran taputtaa itseäni olalle, ja todeta, että viimeisimmän kynsilakkaostokseni ovat ainakin tähän mennessä osoittautuneet erittäin kannattaviksi! Viimeisimmäksihän ostin O.P.I Inkin ja Lumene Quick&Chickin 10:n, sekä Mavalan Tropiquen ja mattapäällyslakan. Näistä Tropique on vielä testaamatta, mutta kaikkiin muihin olen syvästi rakastunut.

Thursday, September 2, 2010

violettia mustetta.

Tuo edellisessä postauksessa mainittu O.P.I Ink pääsi siis hyvinkin nopeasti testiin, ja siinä tuli sitten lakkailtua kynnet ihan kunnolla. Kaikki erityinen lakasta olikin kai jo mainittu, joten voin oikaista suoraan lopputulokseen. Jes.

Inkin päälle kuvioinnit Konadin laatalta m2, leimauslakkoina sininen ja valkoinen. Sininen on pohjalla tuomassa vähän "ilmettä", eikä erotu juurikaan muutoin kuin tietyssä valossa tarkasteltuna.

Pitkän taistelun ja valaistuksen säätämisen jälkeen saatiin kuva, jossa sävy näyttää jotensakin oikealta!

Wednesday, September 1, 2010

kynsilakkoja ei voi koskaan olla liikaa.

Konad innostuksen alla päädyin kiertelemään kauppoja. Ostoslistalla oli kynsinauhaöljyä ja vanulappuja, mutta en sitten varsinaisesti muuta tarvinnut. Mutta sehän ei ikinä tarkoita, etteikö jotain ylimääräistä voisi ostaa. Niinpä siis päädyin Sokokselle, ja siellä sattui olemaan monenmoista alennusmyyntiä...

Kynsinauhaöljy löytyi Mavalalta, ja siinä samalla muistin tarvitsevani uuden pikakuivattajan. Ja siinä hyllyjä tarkastellessani sattui sormiin mattapäällyslakka, jollaista olen himoinnut jo hetkisen. Ja lakkarivistöstä löytyi vielä juuri sellainen vaaleansininen, mitä olin ajatellut hankintalistalleni...

vasemmalta: Color-Matt - Matt Top Coat, sininen Tropique, Minute Quick-Finish ja kynsinauhaöljy, kaikki Mavalaa


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...