Pages

Thursday, August 25, 2011

icecream fail.



Tämä on hieman vanhempi lakkaus, tehty silloin kun leikin ensimmäisiä kertoja kunnollisten akryylivärien kanssa. Ja kyllä huomaa, että oli vähän hakusessa, että mitäs niiden värien kanssa tekisi. Ideana tykkään, mutta toteutus ei oikein sitten onnistunut. Ehkä joku toinen kerta kokeilen uudestaan jollain toisella tavalla toteutettuna!


This mani is from the time I started testing acrylic paints and you can see it's a bit.. bad. I like the idea but the result wasn't too great. I think I'll need to try this another time but do it a bit differently!

Sunday, August 21, 2011

my favourite blue.

Töiden takia olen joutunut laittamaan päivärytmiäni vähän uusiksi ja sen takia aina välillä tuntuukin, että illalla ei tehdi mitään ennen kuin alkaa olla jo niin väsynyt, että pitää kömpiä sängyn puolelle. Siksi jouduinkin torstai-iltana tekaisemaan erittäin pikaiset kynnet - edelliset lakkaukset lohkeilivat niin pahasti, että ei niitä olisi kehdannut seuraavaan iltaan asti katsella, mutta hereillä en olisi jaksanut pitkään pysyä.. 

Sally Hansen - Blazing Blue
Onneksi eBaysta tilaamani kynsitarrat olivat juuri tulleet postissa, sillä tarroilla saa takuulla nopeat koristelut! Alle piti vain keksiä joku kiva ja nopeasti kuivuva lakka, ja niinpä käyttöön pääsi (taas) Sally Hansenin Blazing Blue. Tämä on ehdottomasti suosikkini omistamistani sinisistä lakoista. Peittää kahdella kerroksella, sävyltään hyvin tumma sininen, näyttää melkein mustalta heikommassa valossa. Ja nuo tarrat olivat oikein positiivinen tuttavuus - sopivan ohuita ja taipuvia, joten ne asettuivat kynnelle siististi, eikä alkaneet repsottaa mistään. Ja pysyivät hyvin - poistaessa sai ihan napakasti rapsutella näitä irti.


I had to make something super quick on Thursday night - my previous mani had started chipping quite badly and I was really tired and didn't want to spent a lot of time doing my nails.. I had just received some new nail stickers from eBay and thought it's a prefect time to test those - can't get much faster than decorating your nails with stickers!

I needed something fast-drying for the base and decided to go with Sally Hansen's Blazing Blue (again). It's my favourite blue from the ones I own! 
And these stickers were great - think and flexible so that they settled on the nail easily and stayed really well.

Friday, August 19, 2011

does lilac dream have ticklish toes?

Kyllä osaa pientä ihmistä väsyttää. Aloitin torstaina työt yhden kaksivuotiaan pojan lapsenvahtina ja tämä pieni poika tykkää ottaa päikkärit ulkona - ja nukahtamiseen vaaditaan, että rattaat pysyy liikkeellä! Eli nyt on viimeiset kaksi päivää tullut käveltyä elämääkin enemmän ja hitusen tuntuu äkkinäisellä jaloissa.. Perusnörtti kun ei paljoa liikuntaa normaalisti harrasta! Tänään vielä satoi vettä ihan kiitettävän reilusti, ja kotiin päästyä saikin puristella sukista vettä. Taitaa olla vedenpitävien kenkien hankinta edessä...

Models Own Lilac Dream + Wild and Crazy Ticklish Toes
Tällä kertaa kynsillä Models Own Lilac Dream, jonka kuorrutin Wild and Crazyn Ticklish Toesilla. Päälle dotting toolilla pisteet Wild and Crazyn Montanalla ja pisteiden keskelle glitterhippuset. Perus "ihan ok" lakkaus, mutta joku näissä tökki niin, että ei kovin pitkään jaksanut katsella.
Joku päällyslakoistani on vielä alkanut tekemään kivoja kuplia lakkauksien päälle (tähän mennessä pari lakkausta on käytännössä julkaisukelvottomia kuplakerrostuman takia - ei niitä aina edes huomaa livenä, mutta kuvissa se on jotain ihan kamalaa), ja nyt yritän tässä selvittää, että mikä niistä sen tekee (kun joskus on useampikin eri päällyslakka käytössä samassa lakkauksessa).


This is Models Own Lilac Dream covered with Wild and Crazy Ticklish Toes. I used dotting tool and Wild and Crazy Montana for the dots and added some some glitter pieces in the middle of the dots. This mani was "quite ok" but for some reason I just didn't feel like wearing it for very long.

Wednesday, August 17, 2011

dreamers. (warning: long and picture heavy post!)


Ja vielä viimeinen My Dream Nails -blogin lakkauskilpailuun tekemäni lakkaus! Ehdoton suosikkini näistä kolmesta oli lakkaukseni teemaan Käsinkoristeltu / -maalattu, johon tietysti halusin kokeilla maalata jotain taas ihan oikeasti - akryylimaalit, taas mennään!
Ja kyllä, tämä on nyt sitten se lakkaus, jota aloitin hehkuttamaan jo heti sen valmistuttua, eli täällä. Ja jos jotakuta ärsyttää hurja stoori kynsien koristelusta vaihe vaiheelta, ja oman aikaansaannoksen ihkutushehkuttaminen, niin kannattaa lopettaa lukeminen tässä vaiheessa - koska tämä postaus on juuri sitä itseään! Joskus sitä vaan on niin yllättynyt omista suherruksistaan, että on pakko ihan pikkuisen löysätä sitä hihnaa, jolla yrittää pitää itsensä edes hitusen virallisena tätä blogia kirjoittaessa... ;) *fanitusihkutushehkutusta* 

Siitä se ajatus sitten lähti.
Raapustelin paperille monenlaista pikkumönkiäistä hakiessani sitä oikeaa ideaa tähän teemaan, ja sitten se iski jostakin ihan yhtäkkiä. Paperille syntyi pikaisesti pikkuinen kuva ja se oli menoa sitten!

Aloitin kynsien koristelun pohjan valmistamisella - halusin taustaksi kauniin yötaivaan, joka säihkyy ja kimaltaa. Valitsin alimmaiseksi tummansinisen luottolakkani (Sally Hansen - Blazing Blue) ja sukelsin lakkalaatikkooni etsimään sopivan galaktisia lisukkeita. Lopuksi käteen jäi Color Clubin Wild at Heart ja MNY 445 ja kun ihan varmaksi käytin käytin jotain kolmattakin lakkaa, mutta tämä hutera pää ei osaa muistaa kunnolla, niin väittäisin, että mukana oli myös O.P.I.:n Ink. Kuitenkin, seuraavaksi otin keittiösienen ja aloin töpöttelemään sillä karkeammalla puolella tähtitaivaallisia kuvioita.
Töpöttelyjen jälkeen oli fiilis, että jotain vielä puuttuu. OPI:n Last Friday Night alkoi vilkutella houkuttelevasti laatikon reunalta.. hikikarpalot tipahdellen päätin ottaa riskin - tässä sitten joko pilataan koko illan työ tai tuodaan voitto kotiin 10-0. Onneksi lopputulos oli se jälkimmäinen - glitteri oli juuri se, mitä tähän kaivattiin.

Base done, ready for some serious painting!
Pohja oli ihan hurjan ihana jo yksinäänkin, ja vietinkin puolitoista päivää tämän lookin kanssa valmistautuen henkisesti tulevaan urakkaan. Hirvitti ja ärsytti jo valmiiksi, kun tiesin, että yritän tehdä tällä kertaa taas jotain niin pikkutarkkaa, että en ole edes paperille näin pientä piiperrystä maalannut. Katselin sivellinvalikoimaani ja napsin paketista ne hommaan oletettavasti sopivimmat yksilöt valmiiksi ja jouduin toteamaan, että multa puuttuu sellainen pieni ja tositositosi kapea sivellin - eli ei muuta kuin parturoimaan. Työvälineenä sellaiset pienet ja hurjan terävät askartelusakset ja niin lähti yhdestä siveltimestä melkein 2/3 pois. Yksi suosikkisiveltimistäni kyllä, mutta onneksi trimmaus onnistui niin hyvin, että nyt taidan tykätä tuosta vielä enemmän! :3


Sitten itse asiaan (..kun vasta ollaan vähän aikaa jaariteltu joutavia..). Aloitin maalaushommat joskus viiden aikaan aamulla hyvin valvotun yön jälkeen, eli olotila oli varsin virkeä! Oli vaan sellainen nyt-tai-ei-koskaan -tunne takaraivossa.. Muutaman tunnin vietin niska jumissa pipertäen, mutta siinä vaiheessa kun se ensimmäinen päällyslakkakerros oli saatu kaikille kynsille, oli aika voittajafiilis! Kaikki koristelut ( tähtien ja kuun kultaista osaa lukuunottamatta, niissä käytössä MNY 445 -lakka) on siis tehty akryylimaaleilla. Suurin osa väreistä piti sekoittaa itse, jotta sain sopivat sävyt. Mutta kyllä tämä oli kaiken ajan ja vaivan arvoista, fanitan tätä lakkausta ihan kyNpillä, vaikka omatekemä onkin!

Tuleeko kenellekään muulle ikinä kamalaa ihkutusreaktiota omista, hyvin onnistuneista lakkauksista? Saako blogaaja kehua omia lakkauksiaan, vai pitäisikö pitää asialinja niin huonojen kuin hyvienkin kynsipäivien kanssa? :)

Ja muistakaa muuten kaikki käydä äänestämässä suosikkianne tuossa lakkauskilpailussa täällä, mikäli ette ole vielä käyneet. Vielä on reilu viikko aikaa ja äänestäneiden kesken arvotaan aivan mahtava palkinto! (Itse en osaa millään päättää, mitä äänestäisin yhdessä kategoriassa, mur!)


This is my third mani for My Dream Nails -blogs nail art contest. The theme was "handdecorated / -painted" so I decided I wanted to do some real painting with acrylic paints again.
I made the base with nailpolishes and wanted to get that kind of space/night sky -look - and I think I succeeded quite well :) I really loved the base itself and was a bit scared of starting to decorate it more.. I was afraid I'd ruin it even though I know it's really hard to ruin anything done with nailpolish with acrylic paints, since you can always just wash the paint off with water. Silly me!

I had to trim one of my nail art brushes to get a really thin brush for the details. All (except the golden part of the stars and moon, which are made with MNY 445) is made with acrylic paints. I had to mix most of the colours by myself to get all the shades I wanted. The painting took me a few hours in total but at the end I thought it was totally worth all the time and effort! I'm a huge fan of this mani - I just couldn't even dream that it would end up looking so nice.


Sally Hansen - Blazing Blue
Color Club - Wild at Heart
O.P.I - Last Friday Night
O.P.I. - Ink
MNY - 445 
acrylic paints

Sunday, August 14, 2011

sugar and strawberries.

My Dream Nails -blogin lakkauskilpailun yksi kategoria oli "kesä".
Mietin kovasti, että miten kuvaisin kynsillä kesän, ja lopuksi käteen jäi kaksi ideaa. Toiseen en löytänyt mieleisen sävyisiä lakkoja (enkä reilun vuorokauden valvomisella jaksanut alkaa itse sekoittamaan sopivia värejä), joten päädyin sitten tähän - kesä = mansikat! Ei oikeasti voi olla kesää ilman tuoreita mansikoita, ja minä sokerihiiri napsin mansikkani aina sokerin kanssa, nam!


Tämä lakkaus oli kolmesta kilpailulakkauksestani se vähiten suosikki, joskin siihen vaikutti aika paljon se, että jouduin kuvaamaan näitä mörkösäässä, eikä lakkaus päässyt kuvissa oikein oikeuksiinsa. Luonnossa tämä oli ihan oikeasti paljon kivempi!


This is my second mani for My Dream Nails -blogs nail art contest. The theme was "summer" and I thought strawberries are something that really connects to summer. This one was probably my least favourite of the 3 manis I sent to the contest but that was partly because of the bad weather we had here when I had to take the pictures.. This one really looked a lot better in real life that how it looks in the pictures! 


Käytetyt lakat ja tarvikkeet // What I used...
Wet n Wild - Tickled Pink
Wet n Wild - Lady Luck
Wild and Crazy - Montana
glitter dust, mansikkafimoja // glitter dust, strawberry fimos

Saturday, August 13, 2011

little miss french goes cute and pink.

Sain juuri sähköpostia My Dream Nails -blogin Meetteltä, että hänen bloginsa lakkauskisassa on nyt suoritettu alkukarsinta (ja itseasiassa äänestyskin ehdittiin avata sinä aikana, kun tätä postausta viimeistelin) - eli uskaltaudun julkaisemaan kisaan lähettämäni lakkaukset! Ensimmäisenä esittelyssä lakkaukseni teemaan "Ranskisvariaatio", koska se oli kolmesta lakkauksestani ainoa, joka ei päässyt äänestykseen asti. *nyyh*


Itse tykkäsin tästä pinkin yliannostusesta kovasti, enkä olisi millään malttanut poistaa, mutta "onneksi" tällaisen glitterkerrostuksen kanssa kärkiin alkaa tulla näkyvää kulumista aika helposti. Mulle oli suuri yllätys, että nuo rusettikoristeet pysyivät paikallaan hyvin useamman päivän! Toisesta kädestä rusetti tipahti kertaalleen kun erehdyin sukimaan hiuksiani niin, että koriste tarttui johonkin takkuun, mutta sen sai takaisin paikalleen nopeasti, ja sitten se pysyi hyvin kiinni siihen asti, kunnes poistin lakkauksen kokonaan.

Pohjalla siis Yves Rocherin Pastel Rose ja v-ranskis vapaalla kädellä tehtynä Wet n Wildin Tickled Pinkillä. Päälle saman sävyistä glitterdustia, rajaus Kiss Nail Art Silver Glitterillä, hopeiset strassit ja monta kerrosta päällyslakkaa. Akryyliset rusettikoristeet on kiinnitetty ihan vain päällyslakalla. Viilasin toisen käden koristeen pohjaa hieman kaarevaksi, ja se saikin koristeen asettumaan paikalleen paljon paremmin. Perus hiekkapaperiviilalla tuo oli vaan aika kova homma, mutta taidan paremman tekemisen puutteessa kyllä viilailla noita jatkossakin.

Käykääs kaikki äänestämässä täällä - siellä on monia hienoja lakkauksia, eli hopihopi suosikkeja valikoimaan! Omat, äänestykseen asti päässeet lakkaukseni löytyvät molemmissa kategorioissa (käsinmaalatut ja kesä) numerolla 6. Laitan niistäkin kyllä omat postauksensa tulemaan kunhan ehdin!


This is one of the 3 manicures I made for My Dream Nails -blogs nail art competition. The theme for this one was "Variation of french mani" (or something, that's direct translation from finnish) and even though I really loved this one it didn't get through to the voting :( But atleast my manis for the other 2 categories got through to the voting stage.
The base is Yves Rocher Pastel Rose and the v-line is  painted freehand with Wet n Wild Tickled Pink and lined with Kiss Nail Art Silver Glitter. Added pink glitterdust, some silver rhinestones and tons of top coat and finished with acrylic bows in matching colour. I was surprised how well the bows lasted - one of them fell off once but I was able to put it back to place easily. Other than that they lasted till I removed the mani (= a few days).

Friday, August 12, 2011

kurjaa säätä.

Heimoi vaan taas! Ajattelin tällaisen pikaisen ilmoitusluontoisen postauksen tekaista, kun ei nyt ole muutakaan postata.. eli blogissani on nyt ollut niin harvakseltaan postauksia taas ihan vain sen takia, että minulla ei yksinkertaisestikaan ole mitä postata. Valmisteltuna on kyllä neljäkin postausta, mutta ne ovat kaikki kilpailukynsiä, ja niitä en julkaise, ennen kuin kilpailuiden järjestäjät ovat päättäneet lakkausteni kohtalosta alkukarsinnoissaan / postanneet kuvat omiin blogeihinsa.. toinen kilpailu nyt ei sulkeudukaan ennen kuin tämän kuun lopussa, joten niitä kynsiä saan pantata vielä pitkäänkin, mutta sen toisen kilpailun alkukarsinnoista en tiedä mitään varmaa aikataulua - joskin kuvien lähettämisaika on sentään jo päättynyt, että josko se sitten kohtapuoliin selviäisi.. 

Sataa, sataa, ropisee....
Toinen ongelma on tää paikallinen syyssää, eli tällä hetkellä kynsillä on jopa postattavaksi tarkoitettu lakkaus, mutta kun ulkona on ihan mörköpimeää ja vettä sataa joka päivä, niin yritä siinä sitten kuvia ottaa - ja meidän kämpästä ei edelleenkään löydy mitään edes jotenkuten kuvaukseen sopivaa valaisinta! Q_Q Toivottavasti huomisaamuna näkyisi edes pikkuisen aurinkoa, niin saisin huomenna kunnollisen kynsipostauksenkin aikaiseksi!

Eli ei muuta kuin huomiseen - toivottavasti! 
Toivokaa joku mulle tänne edes viisi minuuttia kestävä aurinkoinen hetki!

Monday, August 8, 2011

one year of blogging.

Eilen pomppasi mieleen ajatus - "Milloinkas mä oikeastaan aloin pitämään tätä blogia?". Klikkailin itseni blogin ensimmäiseen postaukseen ja se olikin päivätty 7.8.2010! Nyt olisi siis takana täysi vuosi tämän blogin parissa, ja toivottavasti vielä monta edessä!

Omasta mielestäni olen ainakin vähän kehittynyt niin lakkauksien kuin kuvienkin suhteen - ikinä en onneksi ole mitään kamalan suttuisia kynsinauhoja esitteleviä kuvia julkaissut ja lähes kaikki blogissa esitellyt lakkaukset ovat kyllä vielä nykyäänkin mielestäni ihan kivan näköisiä. Helpottavaa, kun voi sanoa noin - kun lähdin selaamaan vanhempia postauksiani, niin vähän hirvitti, että mitähän mörkölakkauksia sieltä tuleekaan vastaan! :D Eniten kauhistusta itselle aiheutti kuvien kehnot rajaukset - nykyään onneksi (ainakin omasta mielestäni!) olen hitusen parempi tässä...
Liitin tähän postaukseen kuvia noista vanhimmista blogissani esiintyvistä lakkauksista, katsokaa ja kauhistelkaa!


The very first post on this blog was written 7.8.2010 so it has been a full year of blogging now - and I hope there's still many years to come!

I feel like I have gotten atleast a little better with my manis and pictures. I'm happy to tell you that I haven't posted any pictures with super messy cuticles and atleast for me most of my past manis still look fairly nice! I think my biggest problem used to be the bad cropping of the pictures but I've gotten a lot better at it!
I added pictures of some of the first manis presented in this blog - hope they're not too terrifying! :D


Thursday, August 4, 2011

water decals for the first time.

Huisaa, miten on taas tullut uusia lukijoita! Kiva että ihmiset jaksaa mun höpinäitä seurata n_n

Tällä kertaa tarjoilen vaan jotain hurjan simppeliä, eli pääsin ensimmäistä kertaa leikkimään water decalsien kanssa. Ostin eBaysta sellaisen viiden arkin paketin, jossa kuviot tulivat sattumanvaraisesti valittuna, ja mun tuurin tuntien ei sitten oikein mikään niistä viidestä kuvioarkista ollut mieleinen. Pari oli "ihan ok", ja niillä varmaan tulee leikittyä, jos jotain nopeaa ja yksinkertaista kaipaan, mutta pitänee yrittää onneaan jonkun toisen kauppiaan kanssa (jos jollakulla on joku tosi hyvä vakikauppias, niin saa suositella!) - tykkäsin nimittäin näiden käytöstä kovasti!


Valikoin harjoittelukappaleeksi sellaiset kuviot, joita en todennäköisesti tulisi muuten käyttämään. Ihan kivat nää kukat kyllä sitten kynsillä oli, mutta periaatteesta "ihan kiva" ei riitä tähän vaativaan makuun... Pohjaksi piti keksiä jotain vaaleaa lakkaa, ja olisin käyttänyt valkoista, ellei noissa kuvioissa olisi ollut valkoista . Mikään omasta varastosta löytyvä vaalea lakka ei oikein tuntunut sopivan väriltään näiden kuvioiden kanssa, ja päädyin tällaiseen neutraaliin elfin lakkaan. Ihan varmaksi en voi sanoa, mikä tämä lakka sitten on nimeltään, sillä tämä on ainoa merkkaamaton elfin lakoistani, ostettu joskus alennuksessa ollessaan. Kävin googlettamassa ne pari lakkaa, joiksi sitä olisin epäillyt, mutta ei niistä löytyvät swatchit ihan täysin tuntunut käyvän yksiin. Elfin nude kuitenkin näytti niin kovin erilaiselta, että veikkaisin tämän yksilön olevan Innocent. Olen suhtautunut tämän sävyisiin lakkoihin vähän nihkeästi, mutta kynsillä tämä olikin hurjan sievä. Laatukin oli varsin kelvollinen, eli tulee tätä varmasti käytettyä joskus toisenkin kerran.


Something very simple today - I got try try water decals for the first time! I was very unlucky when I bought water decals from the eBay, since none of the 5 sheets I reveived had pictures I would've really liked. Some of them were "ok" so I'll most likely use them anyway, but I guess I need to try my luck with another seller (if someone knows some good one please tell me!) since I really liked the idea of water decals.

The sheet I used was pictures I probably wouldn't use otherwise so it would've been ok if I'd managed to mess up badly. Luckily I got to notice that it would be very hard to fail badly with water decals! 
I needed some light colour for the base and ended up with this neutral colour. It's the only one of my elf polishes that's unmarked so I'm not 100% sure which one it is but I think it's called Innocent. I thought I wouldn't really like this colour much but it actually looked really pretty on my nails! And hte quality was ok too, so I think I will be using this one again some other time.

Wednesday, August 3, 2011

väsynyt, omituinen höpöttäjä.

Nyt oli ihan pakko tulla hehkuttamaan, kun onnistuin taiteilemaan akryylimaaleilla sellaiset koristelut kynsilleni, että en halua ikinä näitä poistaa! *-* Vähän epäileväisenä lähdin taas maalaamaan, kun paperille pikaisesti suunnittelemassani kuvassa uhkasi olla aika pikkuisia yksityiskohtia, mutta niistä selvittiin sitten kunnialla, kun tajusin trimmata yhden siveltimistäni kunnolla kapeaksi.

Ei ihan kamalasti innostanut maalaamisen aloittaminen, kun tiesin, että homma saattaa hermoja vaatia vähän enemmänkin (varsinkin kun aloin tätä kuningasideaa toteuttamaan sitten aamun puolelle valvotun yön päätteeksi), mutta muutaman tunnin väkertämisellä taisin sitten loppujen lopuksi selvitä. Ja oli kyllä kaiken sen ajan arvoinen! Ja tuo muutama tunti siis sisältää vain akryylimaalailut, pohjalakkauksen tein jo edellisenä iltana. Ja se pohjakin oli kyllä jo aika ihana, sekin osaltaan aiheutti sen haluttomuuden tuon maalaamisen aloittamiseen, kun hirvitti, että pilaan maalauksilla vielä tuon ihanan pohjankin, ja sitten olisi harmittanut (..niinkuin nyt muka akryylimaaleilla saisi lakoilla tehtyä ja vielä parilla päällyslakkakerroksella peitettyä pohjaa pilalle, kun ne maalit voi aina pestä ihan vain vedellä pois..).


Tämä rakkauskoristelu on kuitenkin menossa kilpailuun, ja vaikka kilpailukoristeluiden postaamista ei ole kielletty, ajattelin pitää omani "piilossa" siihen asti, että selviää pääsinkö edes alkukarsinnoista läpi! Laitan kuitenkin "teaser" kuvan - huono kuva tuosta pohjasta, sekä peukku koristeltuna.

Ikävä kyllä tuota samaista kilpailua varten olisi vielä yksi lakkaus tehtävänä eri teemalle, joten pitänee "toivoa", että nämä akryylimaalailut kestävät yhtä huonosti kuin heposet aikanaan ja joudun ne sitten poistamaan. Joskin tällä kertaa yritin vetää päällyslakan paremmin ihan kynsien päiden yli.. Mutta anyway, tällaista höpöttelyä vaan tällä erää. 
Postasin yöllä päivän virallisemman postauksen, eli käykää kurkkaamassa sekin~

looking for the brighter days.

I'm sorry for being lazy, but this time I'm writing only in finnish :( You can see the list and picture of used products somewhere in the post though, if you're interested~


Kirkkaita kynsiä parin viikon takaa! Innostuin hurjasti, kun sain eBaysta tilaamani glitterdustit (joiden hankkimista siirsin koko ajan, onneksi sitten lopulta tilasin nuo, sillä nyt en kyllä voisi ilman enää olla!) ja niillä piti päästä heti leikkimään. Jostain mielen syövereistä pomppasi tämä idea, ja täytyy myöntää, että tykkäsin taas tästä koristelusta ihan hullun paljon - en millään olisi raaskinut poistaa, mutta kun mielessä oli niin paljon uusia ideoita, jotka vaativat toteuttamista...


Glitterin alle tein liukuvärjäyksen keltaisella ja oranssilla, ja glitterkuorrutus on sekoitus keltaista, oranssia ja valkoista dustia. Sekoitin kaikki kolme väriä yhteen saadakseni mieleisen kokonaisuuden, kun se keltainen glitteri oli sellaista hyvin likaisen keltaista, enkä siitä sellaisenaan tykännyt.
Koristeena väreihin sopivia fimoja (tai voisi sanoa, että lakat on osittain valittu fimojen värin mukaan) ja parit strassit. Ihanan kesäinen ja kaunis kokonaisuus näistä tulikin! n_n


Käytetyt tarvikkeet: // What I used for this mani:
Wet n Wild - Hush Hush
Wet n Wild - Sunny Side Up
Sally Hansen - Lightening
glitter dust in golden yellow, neon orange and white
butterfly fimos




Iloisen ja pirteän lakkauksen perään joudun juttelemaan vielä jotain ei niin iloisia juttuja.
Ei se tämäkään kuukausi voinut sitten tietenkään kovin iloisissa merkeissä alkaa. Eilen heräsin siihen, kun puhelin soi - äiti soitti, että toinen heidän koiristaan on nyt sitten lähtenyt taivasmatkalle. Tuo koirakaveri oli meidän perheen ensimmäinen koira, ja minä sen pääasiassa koulutin.. ja se nukkuin ensimmäiset viikkonsa minun huoneessa, eli sain kunnian olla se, joka sitä kiikutti keskellä yötä pihalle silloin, kun sitä vielä sisäsiistiksi opetettiin. Oli varsin hupaisaa puuhaa keskellä kylmintä talvea kyllä!
Kova ikävä jäi pientä koiraa, mutta onneksi siellä on vielä toinen rymykaveri.

R.I.P. Iina  ,_,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...