Pages

Monday, November 28, 2011

lakkauskilpailu.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille!

Joulu alkaa jo kurkistella nurkan takana, ja mietittyäni useamman kerran, kuinka voisin järjestää jotain pientä kivaa näin talven pimeydessä ihanalle lukijajoukolleni, sain idean ajankohtaan sopivasta lakkauskilpailusta.

Teemoja on kaksi, ja kummassakin teemassa yksi voittaja. Jotta joulumieltä saataisiin mahdollisimman monelle, sama henkilö ei voi voittaa molempia teemoja. Valitsen voittajan itse, tarvittaessa käytän aputuomareina tuttujani (eli varmasti pakotan mieheni katsomaan jokaisen kuvan! :3 ).

Ja ne teemat? Kuten ehkä arvata saattaa, toinen teema on JOULU. Koska kaikki eivät välttämättä ole niin jouluhössötyksen perään, halusin toisen teeman olevan TALVI.
Tyyli vapaa. Lakkaus tulee olla omilla (tai kaverin) kynsillä, eli kiekkoon tai tikkuihin tehtyjä koristeluita en ikävä kyllä hyväksy. Geeli/akryylikynsien omistajille sen verran, että näillä kynsillä toki saa osallistua, kunhan kynsillä on ihan oikeasti lakkaus/koristelut, muutenkin kuin vain geeleillä tms tehdyt (kysykää jos minä tämän epäselvästi selitän, en osaa ihan oikein tätä taas muotoilla). 3D koristeetkin ovat sallittuja.
Kannustan kaikkia - pitkien ja lyhyiden kynsien omistajia rohkeasti mukaan - ei se kynsien pituus ratkaise, vaan se miten niitä käyttää (ja hienosti laitetut lyhyet kynnet on aina paremman näköiset kuin suttuiset pitkät kynnet)! Eikä ole väliä oletko aloittelija vai kokenut ammattilainen!

Ja vaikka ketään tuskin kiinnostaa, niin näytetään nyt vielä ne palkinnot. Palkinnot ovat saman arvoisia, eli samaa tavaraa niistä molemmista löytyy - eri väriteemalla vain~

Joulu:

Strassisekoitus, 200kpl
Glitter dust, 3kpl (punainen, vihreä, kulta)
Koristehyrrä (fimoja, strasseja, helmiä yms.)
kynsiliima

 Koristeteippi, 3kpl (punainen, vihreä, kulta)

Hello Kitty -kynsitarrat, 2 arkkia
Water Decals, 1 arkki

Kynsikiekko, 2 kpl
Kynsinauhatyönnin
appelsiinipuutikku, 5kpl
Käsirasva, Soap & Glory
MNY huulivoide - 159

Barry M - Red Glitter
e.l.f. - Golden Goddess
Isadora - Glitter Graffiti Nails - Gold Bomb


Talvi:
Strassisekoitus, 200kpl
Glitter dust, 3kpl (sininen, hopea, valkoinen)
Koristehyrrä (fimoja, strasseja, helmiä yms)
kynsiliima

Koristeteippi, 3kpl (sininen, hopea, valkoinen)

Hello Kitty -kynsitarrat, 2 arkkia
Water Decals, 1 arkki

Kynsikiekko, 2 kpl
Kynsinauhatyönnin
appelsiinipuutikku, 5kpl
Käsirasva, Soap & Glory
MNY huulivoide - 375

Barry M - Blue Glitter
e.l.f. - Twinkle
Isadora - Glitter Graffiti Nails - Silver Flicks


Palkinnot hankin ihan itse, joten siksi nyt mitään ihan miljoonia kustantavaa pakettia en kykene tarjoamaan - jotain pientä kivaa yritin kuitenkin kasata monipuolisesti. Ja koska kaikessa mitä teen täytyy olla joku juju, ovat palkinnot valittu hieman teemoja myötäillen - väriensä puolesta.
 
Osallistua voi kuka vain - en vaadi ketään blogini julkiseksi lukijaksi vain, jotta voisi osallistua kilpailuun (joskin toki on kiva, jos joku tätä kautta lukijaksi innostuu). Palkinnot lähetän kuitenkin vain Suomeen.
Jokainen voi osallistua molempiin teemoihin tai vain yhteen teemaan - kuitenkin vain yksi osallistuminen per teema, ja samalla lakkauksella ei voi osallistua molempiin teemoihin. Lakkauksen tulee myös olla "uusi" - ja nimenomaan tätä kilpailua varten tehty! Joulun alla nähdään varmasti useampikin lakkauskilpailu, mutta olisi suotavaa, että jokainen voisi nähdä sen verran vaivaa, että ei lähetä samoja kynsiä useampaan eri kilpailuun.
 Ja jotta palkinto jaetaan, tulee kuhunkin teemaan tulla vähintään 3 osallistujaa.


Osallistuaksesi sinun tulee toimia seuraavasti:
Ota lakkauksestasi selkeä kuva. Kuvassa tulee näkyä vähintään neljä kynttä, sekä lappu, jossa lukee teeman nimi (joulu/talvi). Jos sinun on välttämätön pakko tehdä kollaasi, voit tehdä sen kahdesta eri kuvasta - mielellään kuitenkin vain siinä tapauksessa, jos mielestäsi lakkauksen kaikkia puolia ei voi yhdessä kuvassa millään näyttää. Pidä kuvassa kynnet pääasiana ja pyri rajaamaan kuva niin, että lakkaus näkyy selkeästi ja valaistus on riittävä. Kuvien vähimmäiskokona 500pxl pienimmältä sivulta. Enimmäiskokoa ei ole, eli lähettäkää mieluummin liian suuri, kuin liian pieni kuva - minä saan niitä aina tarvittaessa pienennettyä, mutta liian pienistä kuvista ei ole mitään iloa.

Lähettä minulle osallistumisesi sähköpostilla osoitteeseen pastelliunelmia@gmail.com
Sähköpostista tulee löytyä seuraavat tiedot:
Kuva lakkauksestasi liitteenä
Sähköpostiosoitteesi
Koko nimesi (en julkaise nimiä blogissani)
Nimimerkki, jonka voin mainita blogissani, mikäli julkaisen lakkauksesi blogissani
Blogisi osoite (jos sinulla sellainen on ja jos tahdot sen paljastaa)
Mihin teemaan osallistut. Olisi myös kiva saada jonkinlainen pieni kuvaus/kertomus, miksi lakkauksesi mielestäsi kuvaa teemaa tai kuinka idea siihen on syntynyt!

Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 14.12.2011 klo. 21:00 (Suomen aikaa), eli teillä on reilu 2 viikkoa aikaa ideoida ja lakkailla.

Jos jäi jotain mieltä vaivaamaan, kysymyksiä voi jättää kommenttilaatikkoon tai laittaa sähköpostilla!

9 comments:

 1. Voi vitsit, juuri äsken laitoin talvikynnet blogiin :D Mutta mun look on tarrojen avulla rakennettu, joten sinänsä olisi ollut fuskausta osallistua sillä lakkauskilpailuun, vai miten ajattelet?

  ReplyDelete
 2. Doo: Kuten tuolla lukee, niin tyyli on vapaa, eli hyväksyn kaikki koristelutyylit ja tarvikkeet. Eli jos tykkää tarroja käyttää, niin eikun vaan :)

  ReplyDelete
 3. Pitääpäs yrittää kehitellä jotain jos vaikka muistaisin osallistua! Ja tosi kivat palkinnot mun mielestä kerta itse olet hankkinut :)

  ReplyDelete
 4. Essi: Ehdottomasti mukaan vaan! :)

  ReplyDelete
 5. Kynnet saa varmaan julkaista blogissa, koska sehän ei vaikuta lopputulokseen? Siis kun ei ole äänestystä :). Mulla on 31 päivän haaste menossa ja kynsillä just teokset, joilla voisin osallistua :).

  ReplyDelete
 6. Sannu: Saa kyllä - se ei tosiaan mihinkään vaikuta, eikä minusta moista voi oikein millään valvoakaan :) Kiva vaan jos saadaan lisää osallistujia!

  ReplyDelete
 7. Mulla sattuu just kynsissä oleen lakkaukset, jotka sopis tohon talvi-teemaan, Haittaako jos osallistun niillä? Ne siis on ollu jo pari päivää, mutta luin tästä kilpailusta vasta eilen, ei kai haittaa? :))

  ReplyDelete
 8. Ou nou nyt joudun luopumaan tonttukynsistäni ja tekemään uudet tähän kilpailuun! Joulukilpailuun kun ei voi olla osallistumatta :>

  ReplyDelete
 9. Mumski: Kunhan lakkaukset ei ole tehty mitään muuta lakkauskilpailua varten, ja niistä pystyy vielä ottamaan kuvan sen lapun kanssa, niin hyväksytään - hankalahan mun on valvoa sitä, milloin kynnet on tehty muutenkin. Mutta sun osallistuminen taisi jo tullakin ihan hyväksytysti perille anyway :)

  Jenni: Jee, lisää joulukynsiä! Talvikynsiä onkin tullut paljon enemmän kuin jouluisia versioita, joskin molempiin kategorioihin mahtuu hyvin vielä mukaan! n_n

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...