Sunday, September 5, 2010

ikuinen huuma.

Lumene Quick&Chic 10 - Eternity + Konad White Pearl

Olen niin kovin ihastunut kynsieni tämänhetkiseen ulkomuotoon, että unohdun tuijottelemaan sormenpäitäni hyvinkin usein. Voin siis taas kerran taputtaa itseäni olalle, ja todeta, että viimeisimmän kynsilakkaostokseni ovat ainakin tähän mennessä osoittautuneet erittäin kannattaviksi! Viimeisimmäksihän ostin O.P.I Inkin ja Lumene Quick&Chickin 10:n, sekä Mavalan Tropiquen ja mattapäällyslakan. Näistä Tropique on vielä testaamatta, mutta kaikkiin muihin olen syvästi rakastunut.


Tällä hetkellä kynsiäni koristaa siis Lumene Quick&Chic, sävy 10 - Eternity / Ikuinen huuma. Visuaalisesti aivan ihana lakka - väri on marjapuuronpinkki ja niin täydellisen kimalteleva. Pullohan lupaa "one-touch brush"ia, ja tuo sivellin onkin huomattavasti leveämpi, kuin normaalisti. Ei sillä ihan yhdellä kosketuksella siltikään pääse, ainakaan omissa superkaarevissa kynsissäni. Hyvä levittää silti. Peittävyys on hieman heikkoa, ja kolme kerrosta joutuu kynsille laittamaan, että peitto alkaa olla pääasiassa kohdillaan. Neljäs ei ole ainakaan haitaksi. Tuo sivellin vielä tekee hyvin ohutta kerrosta. Kuivui osittain hieman hitaanlaisesti, ja jouduin laittamaan pari kynttä kokonaan uusiksi, kun lakkaus meni ihan ruttuun ~tunnin päästä käsiä pyyhkeellä kuivatessa (mutta tosiaan vain nuo pari kynttä, muissa ei ollut ongelmaa).


Jouduin arpomaan hieman, että haluanko lähteä testaamaan mattapäällyslakkaa Q&C:n päälle, kun se näytti niin hyvältä sellaisenaankin. Päädyin kuitenkin "syteen tai saveen" -periaatteella testaamaan, onneksi. Tämä oli ensikosketukseni mattalakan kanssa, ja jäin ihan koukkuun. Lopputulos on vain niiiiin hyvän näköinen. Mattalakan päälle leimasin Pandan syyskirppikseltä ostamallani Konadin m76 laatalla kukkasia ja laitoin tippeihin ja kukkien keskustaan vielä kiiltelemään Eternityä. On niin ihanan tyttömäiset karamellikynnet, että voih. n_n

Väri oli muuten taasen erittäin hankala kuvata. Näyttää lähes kaikissa kuvissa ruskeammalta/tummemmalta/tms. Tuo ylimmäinen kuva on kyllä kovan taistelun jälkeen varsin totuudenmukaiseksi saatu.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...