Wednesday, September 1, 2010

kynsilakkoja ei voi koskaan olla liikaa.

Konad innostuksen alla päädyin kiertelemään kauppoja. Ostoslistalla oli kynsinauhaöljyä ja vanulappuja, mutta en sitten varsinaisesti muuta tarvinnut. Mutta sehän ei ikinä tarkoita, etteikö jotain ylimääräistä voisi ostaa. Niinpä siis päädyin Sokokselle, ja siellä sattui olemaan monenmoista alennusmyyntiä...

Kynsinauhaöljy löytyi Mavalalta, ja siinä samalla muistin tarvitsevani uuden pikakuivattajan. Ja siinä hyllyjä tarkastellessani sattui sormiin mattapäällyslakka, jollaista olen himoinnut jo hetkisen. Ja lakkarivistöstä löytyi vielä juuri sellainen vaaleansininen, mitä olin ajatellut hankintalistalleni...

vasemmalta: Color-Matt - Matt Top Coat, sininen Tropique, Minute Quick-Finish ja kynsinauhaöljy, kaikki Mavalaa


 Seuraava ihanuus pisti silmään Lumenen hyllystä. Tämä suorastaan herkullisen näköinen lakka oli vielä varsin mukavassa alennuksessa, joten kyllähän se nyt kannatti ottaa mukaan?

Lumene Quick & Chic, 10 Eternity - Ikuinen huuma
Eternity hohtaa niin kivasti, ja väri on luonnossa pullossa lähinnä marjapuuronpunainen. Odotan innolla, mihinkä tästä kaverista on, kunhan testaamaan pääsen.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä lakkaostoksena matkaan tarttui vielä jotain ihan mahtavaa. Päädyin hyllylle, jossa huomasin O.P.I:n lakkoja, ja niin - eihän sitä voinut vastustaa. Kun joskus lakkainnostukseni alussa en osannut ajatellakaan käyttäväni tummia lakkoja, on mieli päässyt hieman muuttumaan. Ja tämä yksilö oli aika itsestäänselvä valinta Sokokselta löytyvän, pääosin puna-oranssi-ruskean -opilinjaston joukosta.

O.P.I NL B61, OPI Ink
Tässä on siis ihka ensimmäinen lakkani opilta, nimeltään tuo sävy on OPI Ink. Lähes mustalta näyttävä lakka taittaa lähemmin tarkasteltuna syvään violettiin ja kimaltaa. Olin aika myyty heti ensi silmäyksellä. Helppo levittyvyys ja melko mukava peittävyys nostivat Inkin yhdeksi suosikikseni. Ensimmäiset lakkaukset Inkillä on jo tehty, ja siitä kuvia luvassa!
Ainoa miinus tulee aivan järkyttävästä hajusta. Normaalit lakkahajut eivät tunnu yleensä missään, mutta tämän kanssa teki kyllä paikoitellen ihan pahaa. Onko tämä ihan yleistä OPIn lakoille, vai onko tämä sävy vain joku poikkeus?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...