Tuesday, August 31, 2010

Konadeja, vihdoinkin.

Oman, erillisen postauksensa ansaitsevat viime viikolla CesarsShopista saapuneet Konadit~

Paketti tuli tosi nopeasti omaan postilaatikkoon asti, ja käsinkirjoitettu osoite ja pienet extrat saivat tämän pienen vastaanottajan varsin hyvälle mielelle.

ylävasemmalta: aluslakka, päällyslakka, helmiäisvalkoinen- ja musta leimauslakka, Sina Nail Art Kit Collection NADK-07, Konad C-setti, tupla leimasinsetti ja kynsiliima

Paketissa oli kaikki mitä pitikin, hyvin pakattuna kuplamuoviin. Ja tosiaan, yllättäen mukaan oli laitettu lahjana vielä kynsitarroja ja strasseja, yay!

Lisälahjana 2 pakettia kynsitarroja ja 2 pussia vaaleanpunaisia pikkustrasseja.

Lakkoja paketista löytyi seuraavanlaisesti:


Tuo tällä hetkellä käytössä oleva aluslakkani on ollut kovaa vauhtia vähenemään päin, joten nappasin pakettiin aluslakan (oranssinsävyinen) testimielessä. Kirkas päällyslakka oli ehdoton, että kuviot eivät mene ihan sotkuun heti alkuunsa (ja kirkas nimenomaan monikäyttöisyytensä takia). Varsinaisia leimailulakkoja valikoin mukaan mustan ja helmiäisvalkoisen, sekä tuohon C-settiin kuuluneet sininen, punainen ja valkoinen.

Laattoja tuli "vain" kaksi, eli C-settiin kuuluvat m2 ja m3. Tuolta m2:sta löytyisi aivan ihastuttava pikkukissa, mutta en ole vielä keksinyt, minkälaiselle pohjalle minä sitä leimaisin...

Hieman harjoitteluahan tuo homma vaati, mutta nopeasti sai leimailun ideasta kiinni ja kuviot lähtivät onnistumaan. Omat kynteni ovat vielä senverta kaarevat joka suuntaan, että olin varautunutkin alun hankaluuksiin.

Anyways - ensimmäiset Konad-kynteni olivat varsin onnistuneet.. ainakin noin ensimmäisiksi! :3

Depend 086 + Konad kuviot punaisella ja valkoisella.
Pohjalle kokeilin ensimmäistä kertaa Dependin Nr.086:a. Varsin hankala kuvattava, ja näyttää lähes kaikissa kuvissa hyvinkin vaaleanpunaiselta, vaikka todellisuudessa enemmän.. korallinen/persikkainen, vahvasti kultaan taittava. Aivan ihana lakka kuitenkin, tosi hyvin levittyvä, kivasti kuivuva ja mahtava hohde.
Konadeilla valitsin tuohon C-settiin kuuluneen laatan m2 keskeltä kukkakuvion. jonka leimasin ensin helmiäisvalkoisella, ja väriä/erottuvuutta antamaan vielä punaisella hieman ristiin valkoisen kuvion kanssa. Keskimmäisten kukkien keskelle laitoin vielä Sinan setin glittereitä.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...