Tuesday, August 31, 2010

E.L.F. kynsilakkoja II.

Olen ollut huomattavasti aktiivisempi kynsieni laittamisen, kuin blogaamisen suhteen. Yritän nyt saada edes jotain alta pois!
pohjana E.L.F. 1550, tipissä 1513 ja 1542

Ensimmäisenä otan esittelyyn viimeaikaiseen teemaan sopien elfin lakoilla tehdyn liukuvärjäyksen. Pohjana tässä sävy 1550 Sunset, joka osoittautui ihan kelpo lakaksi. Väri on yllättävän lähellä aiemmin esiteltyä Dependin 193:a. Tämä lakka tuntui vaihtavan väriä valaistuksen mukaan hyvinkin tehokkaasti, ja oikean lopputuloksen saaminen kuvaan oli aika haaste ja vaati hieman heikomman valaistuksen.


Liukuvärjäys oli... melkoista säätämistä, kun alkuunsa käytetty 1513 Fair Pink ei peittänyt oikein mitään, ja huomasin, että helmiäinen näyttäisi ehkä sittenkin kivemmalta tipissäkin. Fair Pinkin päälle tulikin vielä töpöttelyt 1542 Moonlightilla, ja sen perään vielä ihan ohut kerron Fair Pinkiä.
Lopputulokseen kuitenkin olin varsin tyytyväinen. Sentään osa näistä elfin lakoista ihan käyttökelpoisia.

Näiden positiivisten kokemusten jälkeen uskaltauduin testaamaan jo kertaalleen haukuttua Gum Pinkiä. Purkkapinkin peittokyky ei ollut kovin vakuuttava ensimmäisellä testauksella, ja värikään ei näyttänyt siltä miltä piti, mutta aloin jo nostatella hieman toivoa, kun sain tämän kunnolla kynsilleni.

E.L.F. 1507
Ensimmäinen kerros kuivui varsin mukavasti ja kahden kerroksen jälkeen väri näytti varsin kivalta pinkiltä. Siihen se innostus sitten loppuikin. Toinen kerron ei kuivunut... ikinä. Lakka jäi pehmeäksi möhnäksi ja meni täysin rullalle pienestäkin tökkäisystä. Ja mainittakoon vielä, että kunnollinen peitto olisi jopa vaatinut vielä sen kolmannen kerroksen, mutta niin pitkälle en sitten ikinä tämän kanssa päässyt...

Kunnolla testaamatta olisi vielä nuo elfin tummat sävyt + koralli. Korallin suhteen on kovat odotukset, joten nähtäväksi jää, miten se toimii ihan kunnon käytössä.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...