Friday, August 20, 2010

lapsi jouluaattona - E.L.F. kynsilakat.


Vihdoinkin sain paketin kotiin! Olo oli kuin pikkulapsella aattoiltana, kun vanhemmat ovat vihdoinkin antaneet luvan alkaa avaamaan joululahjoja... Ja oli kivaa. Kokonaisuudessaan paketti oli hyvin pakattu, kuplamuovia riittävästi ja kaikki tavarat siististi aseteltuna. Yhteenä tilattuja tuotteita oli 25, ja kaikenkaikkiaan olen vain positiivisesti yllättynyt laadusta.


Kaikkien tuotteiden läpi käyminen onkin vähän isompi homma, mutta aloitetaan nyt kynsilakoista.


 Lakkoja tilasin kaikkiaan 10, sävyinä 1501 Clear, 1502 White, 1507 Gum Pink, 1509 Coral, 1513 Fair Pink, 1517 Black, 1542 Moonlight, 1543 Dark Navy, 1545 Royal Purple ja 1550 Sunset.

ylhäällä vasemmalta: 1501, 1542, 1502, 1513, 1507, alhaalla vasemmalla: 1509, 1550, 1545, 1543, 1517

Pullo lakoissa on ihan kiva, sopii helposti käteen. Osa oli tosin ulkoa suttuisia, mm. kahden pullon pinnalla lakkajälkiä. Joidenkin pullojen kohdalla avaaminen tuotti hieman hankaluuksia, koska pullon yläpää oli korkin alta kuivuneen lakan peitossa. Yksi miinus siitä. 

Pahimmat sotkut korkin alta löytyivät Sunsetista.

Toinen miinus sutien kunnosta - kaikenkaikkiaan hyvät siveltimet lakan levittämiseen, mutta monessa oli yksi tai kaksi taipunutta karvaa, joita sitten leikkelin pois sojottamasta.

Musta näyttää esimerkkiä sojottavista karvoista.

Itse lakoista: Levittyvyys varsin hyvä, kuivuu riittävän nopeasti, tällaiselle taviskäyttäjälle pääosin ihan kelpo lakkoja. Peittokyky suurimmassa osassa hieman heikohko, mutta eiköhän tuostakin parilla ylimääräisellä lakkakerroksella selviä. Kokeilin jokaista yhden kynnen verran, ja sävykohtaisesti eroja lakan käyttäytymisessä olikin sitten ihan huimasti.

Ennakkoon odotin kovasti Gum Pinkia, mutta todellisuudessa tuo oli hieman mitäänsanomaton kaveri. Peittokyky aika huono, väri sellainen perus pliisu pinkki. Vaatii vähän enemmän testausta, ennen kuin täysin tuomitsen. Muutoin pettymyksiä olivat oikeastaan kaikki vaaleat sävyt. Valkoinen oli joukon surkein huonolla peittokyvyllä ja todella epätasaisessa levittyvyydellä. Tuntui, että lakka ei ole edes tasaista, kun ei sitä kynnelle saanut asettumaan millään. Fair Pink oli sellainen "ei-minkään" -värinen, mutta menee varmaan ranskalaisessa. Ensitestauksella olin pettynyt Moonlightiinkin, koska se vaikutti epätasaiselta ja liian tummalta. Väri oli enemmän kultaan taittuva, kuin mitä kuvan perusteella odotti. Laitoin kynteni kuitenkin myöhemmin tällä, ja jouduin kääntämään kelkkani - väri näyttää kynsissä tosi kivalta ja helmiäiseltä ja kahdella kerroksella lopputuloskin on tasainen. Pääsi yhdeksi suosikikseni tästä lakkajoukosta! :3

Tummien sävyjen osalta Dark Navy oli vähän liiankin tumma, eli sinisyyttä ei yhdellä kerroksella huomannut juuri yhtään, näytti lähinnä mustalta. Vaatinee purkkapinkin tavoin lisätestailua! Muut vaikuttivat ensikokeilulla olevan ihan ok. 

vasemmalta: Coral, Moonlight, Gum Pink, Dark Navy ja Fair Pink

Ehdottomaksi suosikikseni tässä vaiheessa nousi Coral. Väri oli ihana kuvissa, ihana pullossa, ja vielä ihanampi kynnellä! Peittokyky selvästi muita parempi - jo yhdellä kerroksella sai melko hyvää jälkeä. Lisäksi pinta oli hieman mattaisen näköinen, hyvin erilainen kuin muut.

Illalla tosiaan laitoin kynsiini Moonlightia ja päätin jatkaa vielä liukuvärjäyksellä. Moonlightpohjaan tuli jostain syystä paljon kuplia, mikä häiritsee omaa silmää niin paljon, että joutunen tekemään huomenna uudet kynnet. Liukuvärjäykseen käytin Dependin Nr.058:a ja tippiin lisäsin vähän kimallusta Wild and Crazyn w71 - Wild and Desperatea. Luonnossa tippi näyttää hieman tummemmalta kuin kuvassa, ja glittereitä en saanut missään kuvassa näkyviin.

E.L.F. 1542, Depend Nr.058, W&C w71


Yrittänen huomenna jatkaa muiden tuotteiden osalta. Ehkä jopa jaksaisin hieman meikata, niin saisi paremmin tuntumaa noista tuotteista! n_n Kuitenkin ne, mitä ehdin vähän tänään testailla vaikuttivat tosi kivoilta ja hintaansa nähden laadukkailta.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...