Friday, August 27, 2010

E.L.F. huulimeikit.

Mukakiireisen viikon, epätoimivan netin, ja aina tarvittaessa tyhjien kameran akkujen vuoksi päivittely jäikin hetkeksi vähän retuperälle. Parit lakkaukset ja uudet hankinnat tähän väliin olen ehtinyt tehdä, mutta ajattelin nyt kuitenkin käydä taas osan E.L.F.lta tilatuista tuotteista läpi, nyt kun niitä on ehtinyt jo testailemaankin.


Kynsilakkapettymyksien jälkeen tässä ryhmässä oikeastaan kaikki tuotteet saivat vain ihmettelemään, että kuinka näin halvalla saikin kaikkea näin kivaa.Candy Shop Lip Gloss - Crazed Coconut ja Candy Fix

Elfin huulimeikit osoittautuivat järjestään erittäin laadukkaiksi ja toimiviksi. Se suurin syy, miksi alkuunsa edes lähdin elfiltä tilaamaan, olivat juurikin Candy Shop Lip Tins -huulikiillot. Miksi? - Koska mieheni jaksaa jatkuvasti valittaa, miten pahalta kaikki huulikiiltoni maistuvat. Candy Shoppien luvattiin olevan syötävän hyviä. Miehen toiveesta pakettiin valittiin Crazed Coconut, itse valitsin arpomalla Candy Fixin. Molemmat tuoksuvat kivalta, eikä maussakaan ole valittamista - joskin mitään yli-imelää makuelämystä näistä ei saa, enemmänkin sellainen "sinnepäin" maku, varsin lievä. Miehen mielipiteen näistä saan vasta muutaman viikon päästä, mutta sitä odotellessa... ;)
Pakkaus on supersöpö ja super retro metallirasia, ja pitkäkyntinen käyttäjä voikin suosiolla unohtaa kiillon levittämisen sormin. Itse olen onneksi muutenkin sivellintyyppiä, joten tuo pikkuseikka ei itselle ollut ongelma. Koostumukseltaan kiillot ovat mukavan pehmoisia, eivät liian tahmeita, mutta kuitenkin yllättävän pysyviä. Väriä nämä eivät anna nimeksikään, mutta pieni kiilto kyllä tulee, toimii hyvin huulipunan päällä. Siveltimellä levitettäessä riitti yllättävän pieni määrä kiiltoa koko huuliin.

Muuta huulimeikkiosastoa paketissani oli Luscious Liquid Lipstic sävyssä Baby Lips, sekä Hyper Shine Lip Gloss sävyssä Fairy. (Näistä kahdesta ei näköjään kuvaa juuri nyt löytynytkään, mutta löytyvät vielä paketissa olevina tuolta tämän postin ensimmäisestä kuvasta. Yritän muistaa tähän lisäillä vielä kuvaa noista kahdesta yksinään.)
Näiden molempien kohdalla voin sanoa, että jos joku aikoo elfille tilausta tehdä, niin nuo sävymallit kannattaa katsoa itse tuotekuvasta, sen sijaan että valitsisi sen väriläntin perusteella... ne läntit eivät nimittäin ole sinne päinkään - länttiä klikkaamalla aukeava tuotekuva antaa enemmän oikeaa suuntaa sävyn kanssa.
Eniten tämän kaksikon kanssa ihmettelin putkilossa olevaa määrää, sillä molempia oli... aika vähänlaisesti. Nähtäväksi jää, miten riittoisia sitten loppupeleissä ovat.

Huulipunassa on aivan äärettömän ihana minttusuklaan tuoksu - kuin suoraan After Eight -rasiasta! Ensimmäisellä käyttökerralla huulissa tuntui pientä pistelyä, mutta tuon kerran jälkeen en ole huomannut mitään. Koostumukseltaan tämä on enemmänkin huulikiiltomainen, pehmeä ja hieman tahmea, antaen huuliin hieman kiiltoa jo itsessään. Väri ei ole kovin voimakas, mutta minulle oikein toimiva, kun olen tässä vasta yrittänyt opetella taas käyttämään huulimeikkiä. (Omasta mielestäni minulla on liian pieni suu, ja kaikki ylimääräinen huulissa näyttää ihan tyhmältä...)

Huulikiilto oli varsin väritön kaveri, mutta sitäkin kiiltävämpi. Huulilla näytti lähes helmiäiseltä, hieman kultaan taittavalla sävyllä. Pysyi huulilla taas yllättävän pitkään, eikä ollut "liian tahmainen", kuten suurin osa kokeilemistani huulikiilloista. Se suuresti ärsyttävä hiuksien tarttuminen huulikiiltoon ei ollut ongelma tämän kanssa. Pientä miinusta erikoisesta, karvaanmakeasta hajusta, joskin tuota ei kovin pitkään itse ainakaan huomaa.

Huulimeikkejä ajattelin jossain vaiheessa tilailla elfiltä lisääkin. Kaikki nämähän olivat £1,50/kpl, joten hinta-laatusuhde oli näillä tuotteilla kohdallaan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...