Thursday, August 19, 2010

uusia kavereita.

E.L.F.in paketti odottelee edelleen postissa, mutta huomenna sen pitäisi nyt sitten melko varmasti kotiutua. Jee :3

Alkuviikosta tein reissun Kicks:iin ja silmät kiiluen kiersin kynsilakkavalikoimia. Tuli taas harmiteltua, kun omassa kotikaupungissa ei enää kyseistä kauppaa ole, sen verran kivoja juttuja sieltä olisi löytynyt.

Anyways. Tällä kertaa matkaan lähti kolme Dependin lakkaa - Nr. 058, 193 ja 086 ja Nail&Body Decoration Kit, joka piti sisällään 144 koristetimanttia, 1g liimapurkin, Depend Quick&Shine TopCoatin, manikyyritikun ja asetinpuikon.
Seppälästä löysin vielä pari "halpislakkaa", eli silmiin pistivät kivannäköiset Wild and Crazy glitterlakat - w61 Purple Glitter ja w71 Wild&Desperate. Ensimmäinen on kirkas lakka, jossa on pinkkejä ja vaaleansinisiä hileitä, jälkimmäinen vaaleansininen vaaleilla/sinertävillä hileillä (vaikka pullossa pohjaväri näyttääkin melko kirkkaalta siniseltä).

vasemmalta: W&C w71 ja w61, Depend Nr. 058, 193 ja 086
Uusia kavereita oli tietenkin päästävä heti kokeilemaan, joten aloitin herkuimmalla, eli Dependin 193:lla. Peittokykyä löytyi vaikka muille jakaa, ja väri oli juuri niin kiva, kuin odotinkin.

Kauniisti siistimättömät kynnensivut vielä tässä...
Dependin päälle nappasin vielä Wild and Crazyn Purple Glitteriä kaksi kerrosta. Tämä muutti kokonaisuuden hieman sinertävämmäksi liilaksi, mutta tykkään kyllä hurjasti.


Viimeistelynä peukaloon ja nimettömään muutaman koristekivet kirkas/vaaleanpunainen/-sininen -sävyissä. Päälle testasin Dependin päällyslakkaa, mutta ei päässyt suosioon samalla tavalla, kuin Mavalan Quick-Finish (jolla sitten vielä laitoinkin viimeisen kerroksen).


Hankintalistalla tällä hetkellä Konadeja, kamala kuume päästä kokeilemaan noita kuviointeja!
Ja huomenna voisi taas kehitellä jotain uutta kivaa kynsiin. Toivottavasti elffin paketti on jo sitten kotona ~

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...