Saturday, August 28, 2010

vielä E.L.F.iä.

Viimeisiä viedään, vihdoinkin :) Elfin paketista esittelemättä olisi enää muutama tuote, ja ne yritän mahduttaa yhteen postiin. Sitten pääsen taas hehkuttamaan kynsillä, ja sillä, miten taas tuli "vahingossa" ostettua kaikkea kivaa....


Ensimmäisenä elfin Customit. Ideanahan on, että saatavilla on pohja, jossa on peili, aplikaattori ja neljä magneettipohjaista koloa. Näiden kolojen täytteeksi löytyy valikoima luomivärejä sekä huuli- ja poskipunia. Tykkään ideasta, että pakettiin saa sellaiset sävyt, joita sitten tarvitsee, ja halutessaan sisältöä voi vaihdella.

Itse halusin pätevän all-around paketin, josta löytyisi hyvään peruskäyttöön tarpeet. Kaksi luomiväriä - ruskea Mocha ja musta Dust valitsin sillä perusteella, että mustaa luomiväriä minulla ei oikeastaan ollut, ja sille kuitenkin on aina käyttöä, ja tuo ruskea nyt vain sopii lähes mihin tahansa tilanteeseen. Huulipunista taas tällaiset huulimeikkipelkoisen ihmisen varmat valinnat - Peaches ja Nude Blush.

ylhäällä Peaches ja Mocha, alhaalla Nude Blush ja Dust
vasemmalta - luomivärit Mocha ja Dust, sekä huulipunat Peaches ja Nude Blush
Luomiväreissä oli ehkä jopa pienenä yllätyksenä varsin mukavasti pigmenttiä. Molemmissa on hieman kiiltoa, mutta ei liikaa (eikä liian vähän) yleiskäyttöön ajatelluiksi väreiksi. Vielä en ole näitä testannut käytössä, joten en osaa sen enempiä sanoa.

Huulipunat ovat molemmat vaaleita, varovaisia sävyjä. Tuossa näyttävät hyvinkin kimaltelevilta, mutta huulilla lopputulos ei ole läheskään yhtä "loistava". Varsin tyytyväinen olen kuitenkin - pysyvät ihan mukavasti, eivät sotke, eivätkä jätä huulia kuivan tuntuiseksi. Ja tuoksuvat aivan järjettömän ihanilta - voisin vain nuuhkia tuota rasiaa aikani kuluksi! (Kyllä, olen tuoksuihminen - tuoksu on tärkeä!)

Muuta sanottavaa itse customista... Ei sinällään yllättävää, että napit hieman pyörivät paikallaan, eli siveltimen kanssa saa vähän kikkailla. Eivät kuitenkaan tipu, vaikka pohjan kääntäisi ylösalaisin. Paketissa ollut aplikaattori on täysi vitsi - "huulisivellin"puoli on suttuisen ja takkuisen oloinen ja hapsuttaa, kun taas luomivärille tarkoitettu vaahtomuovipää on löysä ja tyhjä, eikä sillä ikipäivänä saisi tehtyä mitään. Mutta tuolta nyt en paljoa odottanutkaan, ei sille käyttöä olisi ollut muutenkaan. Peili paketissa on kuitenkin ihastuttavan iso ja hyvä, pisteet siitä.Olen kamala rasvanaama, eli lähinnä nenäni tuntuu rasvoittuvan päivän mittaan tosi paljon, ja vaikka minkälaisen meikkipohjan yrittäisi laittaa, alkaa kiilto olla häiritsevä jo muutaman tunnin päästä. Monenmoista meikkivoidetta ja puuteria onkin kokeiltu, mutta kaikki tuntuvat olevan ihan yhtä tyhjän kanssa.. kunnes sitten ajattelin testata elfin Studio -sarjan Pressed Powderia sävyllä Porcelain. Ja voi elämä että tykästyin tähän kaveriin!
Rasia on (kuten Studio -sarjassa yleisesti) varsin tyylikäs ja hintavammankin näköinen, ja erityisesti tykkäsin rasian sisäosista:


Peili on mukavan iso ja puuterin päällä on napakka muovipala. Se mistä itse pidän on se, että vippa löytyykin välipohjan alta, eikä se ole pyörimässä puuterin päällä. Ja vippalokeron pohjassa on pieniä reikiä! Näppärä kaveri mukana kulkemaan, eikä rasia ole avattavuudeltaan kuin Rubikin-kuutio, kuten edellinen kivipuuterini oli.

Itse puuteri on varsin pöllyävää, mikä on pieni miinus. Ei kuitenkaan tunnu ainakaan vielä murenevan, eikä tuo puuteripölykään rasiaa pidemmälle ole päässyt sotkemaan. Tähän mennessä puuteri on ollut muutaman kerran käytössä, ja joka kerta naamani on näyttänyt vielä yli kahdeksankin tunnin jälkeen lähes "vastameikatulta" - nenä ei kiillä! Ehdottomasti jatkan yhteiseloa tämän puuterin kanssa :)


Lisää Studio -sarjaa. Shimmer Palette lähti mukaan ihan kokeilumielessä. Ajattelin, että käyttöä löytyy varmasti korostuksiin ja iltameikkiin. En ole moisia kimalluksia ennen käyttänyt, mutta tämän ostoksen myötä tulee varmasti pysymään ahkerassa käytössä!


Paletista löytyy neljä erittäin helmiäistä, voidemaista nappia - valkoinen, persikka, kullanruskea ja vaaleanpunainen. Sävyt eivät ole voimakkaita, mutta kuitenkin erottuvat iholla, jos niitä laittaa liian reilulla kädellä väärään paikkaan. Itse olen käyttänyt valkoista kulmaluulla silmämeikkejä viimeistellessä ja persikkaista poskiluun korostuksessa. Rusehtavaa kokeilin kerran, mutta se erottui omalla ihollani ainakin yllättävän paljon, eli pitää vielä yrittää miettiä käyttökohdetta sille. Vaaleanpunainen on vain ihana, joskin jäänyt kahden ensimmäisen jalkoihin käytössä. En oikein tiedä, mihin käyttöön tämäkin olisi paras. Yleisesti ottaen kaikki ovat varmasti hyviä, kun halutaan kasvoille hohdetta ja valoa.
Tässä rasiassa mukana oli myös sivellin, joka oli jopa yllättävän hyvä. Varsi ei ole ihan tynkä ja karva on pehmeää. Suosin kuitenkin näiden levittämistä sormin, ihan vain siksi, että hieman sormissa lämmenneenä tuo on helpompi saada siististi levitettyä. Muutoin lopputuloksesta saa helposti kökkömäisiä länttejä.


"Loppuhuipennuksena" otin vielä riskin ja päätin kokeilla elfin siveltimiä. Pakettiin lähti Small Smudge Brush sekä Contour Brush. Molemmat hankin luomivärikäyttöön, sillä riittävän pieniä siveltimiä en ole löytänyt mistään kaupasta (ihan pop jauhemaisten kimalluksien ja vastaavien kanssa) ja isompaa tarvitsin lähinnä häivytyskäyttöön, kun aina tuntuu siveltimet loppuvan kesken.
Molemmat siveltimet olivat positiivisia tuttavuuksia - pehmeitä ja jopa laadukkaan oloisia. Karvoja ei sojottanut yhtään, eikä mitään irtoillut tai pölissyt. Erityisesti Contour Brush on tosi pehmeä, ja ajaa asiansa luomivärin rajojen häivytyksessä oikein mallikkaasti. Small Smudge Brushia olen vähän vähemmän käyttänyt, mutta ei ole siinäkään ollut valittamista. Hintaa kummallakin oli £3,50.


Tässä taasen maratonpostaus, mutta nyt olisi E.L.F.in lista kahlattu yhtä tuotetta vaille läpi! Yleisesti ottaen elfin tilauksesta jäi tosi positiivinen maku - pääosin hyviä tuotteita halvalla hinnalla ja nopeat toimitukset. Varmasti tulee tilattua toistekin~  
(Listaahan on jo katseltu, ja uusia tuotteita testattavaksi suunniteltu....)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...