Tuesday, August 17, 2010

pastelliruusu.

Oranssin ihastuksen aika loppui, kun onnistuin repimään peukalonkynteni hiusgeelipurkkia avatessa. Kynnen kärjestä lähti puolet omille teilleen, mutta pituutta jäi onneksi edes hieman, jotta tuo kynsi ei kamalan nysälle näytä.


Heti muutaman päivän päästä napsautin toisen käden nimettömän kynnen johonkin, ja siihen tulikin näppärä halkeama keskelle kynttä... 


Pitikin sattua. Tähän ongelmaan onneksi auttoi teepussipaikka. Uutta lakkaa kuitenkin kaipailtiin.


Ajattelin vaihteeksi kokeilla jotain neutraalia ja simppeliä, ja hetken lakkavalikoimaa tutkittuani päädyin vanhaan suosikkiini, Yves Rocherin French Manucuren Pastel Rose -nimiseen lakkaan. Tämä on pyörinyt nurkissa jo lähes pari vuotta, mutta aika ei ole tehnyt lakalle mitään. Pidän tästä erityisesti mukavan tuoksun, mukavan pehmeän ja leveän harjan, sekä helpon levittyvyyden takia.

Kunnolliseen peittoon (varsinkin paikatun kynnen kanssa) tarvitaan kyllä useampi kerron lakkaa - 4-5 kerrosta taisi tuohon nimettömään mennä, muissa muistaakseni kolme kerrosta (ja sittenkin lopputulos oli hieman läpinäkyvä), mutta nimensä mukaisesti tämä onkin tarkoitettu ranskalaiseen manikyyriin, jolloin täyttä peittoa ei tarvitakaan.
Koristeiksi löysin samaan sävyyn sopivia kynsitarroja. Tykkäsin lopputuloksesta kovasti~
Yves Rocher French Manucure - Pastel Rose
Koristeina peukalossa ja nimettömässä Nail Art 3D Design Nail Sticker (Seppälä)


Huomenna yritän ehtiä postaamaan uusia lakkahankintojani, tämän päivän kynsikimalluksiani ja toivottavasti pääsen ihastelemaan E.L.F.in paketin sisältöä. Paketti kun on jo saapunut postiin, mutta en ole vielä päässyt sitä hakemaan (postille reilu 20km matkaa ,_, ).

2 comments:

 1. Siis miten tuo teepussipaikka laitetaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuollaisen repeämän päälle laitetaan pikaliimaa, sekä hieman repeämää suurempi teepussista leikattu palanen. Teepussinpalaa kannattaa painella liiman kuivumista odotellessa vaikka appelsiinipuutikulla, jotta se sitten tarttuu napakasti ja asettuu kynnen kaarevaan muotoon. Kun liima on kuivunut voi paikkaa viilata varovasti reunojen tasaamiseksi (varoen kuitenkin itse kynttä, eli lasiviila / bufferi käyttöön) ja sitten toistetaan sama toiseen kertaan (toisella kerralla teepussinpalan kannattaa olla vielä vähän isompi kuin se ensimmäinen pala). Mulla on tuplapaikka riittänyt pitämään repeämän kasassa mutta isompiin voi laittaa kolmannenkin kerroksen varmistukseksi :)

   Googlettamalla löytää kuvallisia ohjeita useammastakin blogista!

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...