Thursday, March 8, 2012

the end of a long hunt.


Vihdoinkin minä ne löysin! Monen monta Seppälää useaan kertaan koluttuani sain viimeinkin maanantaina haalittua kaikki Models Ownin Beetle Juice -lakat itselleni! Paikallisessa Seppälässä meinasi jo toivo mennä, kun laarista ei alkuunsa löytynyt kuin pari Emerald Blackia ja Golden Greeniä, mutta jokusen hetken kaiveltuani löysin myös Aqua Violetin sekä pari Purple Bluea... Pinky Brown vain loisti poissaolollaan, mutta suunnilleen laatikon viimeistä lakkaa nostaessani löytyi yksi ainoa Pinky Brownikin!

Ja kuvissahan ei ole Emerald Blackia sen takia, että sen löysin jo silloin joulun alla.
Alkujaan en edes meinannut hankkia kaikkia kokoelman lakkoja, mutta ajattelin nyt, että kun nämä nyt näin hankala on ollut löytää, niin otan kaikki mukaani - jos vaikka joskus tulevaisuudessa tulisi mieleen, että "olis sekin sävy ollut ihan kiva..". Ehdin jo huokaista helpotuksesta, että ei Beetle Juice -lakkojen takia tarvitse enää ikinä Seppälöissä könytä lakkalaatikoita tonkien, mutta koska mikään mun elämässä ei mene aina ihan nappiin, niin tietysti Models Own julkaisi heti seuraavana päivänä, että kokoelma laajenee kolmen uuden sävyn voimin... *huokaus*


 Koppisten lisäksi Seppälästä löytyi Wettiksen fast dry -lakkoja, ja mukaan tarttui ulkomaisissa blogeissa aika paljon näkynyt glittersekamelska Part of Five Glitters


 Vieläkö joku on jäänyt paitsi Beetle Juiceista, vai löytyvätkö nämä lakat jo jokaisen niitä himoitsevan valikoimista? 

P.S. Osallistuin siis minäkin MiMaxin Kynnet 2012 -kilpailuun ja sydänpuutarhani pääsi finaaliin asti :) Finaalissa on monenmoisia hienoja kynsiä (kaikkiaan 20 finalistia), joten nyt kaikki "tykkäämään" suosikeistanne! Kilpailu löytyy siis MiMaxin facebook sivulta, täältä.

10 comments:

 1. Mä olisin halunnut Pinky Brownin mutta eihän sitä mistää löytynyt:/
  Ja nyt haluan tuon Wettiksen! Hieno:)

  ReplyDelete
 2. Äitini osti Golden Greenin minulle, muuten saa opintotuella elelevä kynsibloggari olla ilman koppiksia :D Täytyy sanoa että kyllä harmittaa ja vielä enemmän harmittaa kun tiedän että kolme vielä upeampaa väriä on tulossa.

  ReplyDelete
 3. Täällä on Seppälöitä joka nurkassa ja olisi ollut mooonta tilaisuutta ostaa vaikka kaikki, mutta yksi onnekas on löytänyt tiensä mun lakkalaatikkoon. Tämä onnekas on nimeltään Pinky Brown. ;)

  ReplyDelete
 4. Mä en ole vielä ostanut beetle juiceja, ei kauheasti edes kiinnosta kuin pari niistä :D Näin ton glitterlakan toissapäivänä, ihana on!

  ReplyDelete
 5. Mulla ei ole vielä noita, mutta jos hyvin käy, niin lauantaina saan omani! Tiedän nimittäin, että ko. Seppälässä, jonne oon menossa & joka sijaitsee vähän kauempana, on myyty on noita ja ollut noin viikko sitten kaikkia värejä useampi kappale.. Toivottavasti kukaan ei haluaisin niitä sieltä. Toivon erittäin syvästi saavani noita, koska olen hinkunut noita lokakuusta asti... Eniten kiehtoo Pinky Brown, mutta myös muut värit kiinnostaa... Pelkään, että jos nyt jotain värejä jätän ostamatta jään katumaaan etten ostanut muitakin... :D

  Ihana Wet 'n Wild! :) Tosin taitaa olla turha toivoa, että tuota myytäisiin täällä..

  ReplyDelete
 6. Ainakaan tänne suomeen ei edes tule niitä uusia koppiksia kauppoihin sanoo MO sivut, tiedä sitten tulee sinne?

  ReplyDelete
 7. Jee, onneks olkoon! :D Ite oon käyny käytännössä joka päivä lähi-Seppälässä. Ainuttakaan lakkaa en tuosta kokoelmasta silti ole onnistunut löytämään. En ole ikinä edes livenä näitä nähnyt. Pitäis varmaan lähteä keskustaan tekemään oikein kunnon kierros, jos vaikka sitten onnistaisi.

  ReplyDelete
 8. En oo löytänyt Beetle Juiceja vielä yhestäkään Seppälästä. Täällä päin noi kaikki kynsilakat tuntuu muutenkin seisovan siellä hyllyssä monta kuukautta putkeen (ainakin siltä ne näyttää), joten eivät taida sitten ottaa mitään näitä uudempiakaan sinne.

  ReplyDelete
 9. Minulla olisi sinulle haaste: http://myblog-everydaygirl.blogspot.com/2012/03/my-top-10-nail-polishes-challenge.html

  ReplyDelete
 10. Kaikki muut beetlet löytyy paitsi Emerald Black, josta en innostunut. Lahden seudulla löytyy ainakin Seppälöistä vielä paljon noita lakkoja. :)

  Mistä noi kolme uutta kokoelman lakkaa näkee? En löytäny ainakaan Models Ownin sivuilta..

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...