Monday, February 13, 2012

love is like a garden.

Mietin ensin pitkän aikaa, että kirjoittaisin tähän alkuun pienimuotoisen avautumisen, mutta ehkä näin ystävänpäivän lähestyessä annan asian olla. Sanotaan vain, että en aina tajua, miten jotkut ihmiset eivät tunnu yhtään ajattelevan, mitä suustansa (tai näppäimistöstään) laskevat.

Joka tapauksessa, jouduin jättämään kaiken "ylimääräisen", blogaaminen ja kynsien laittaminen mukaan luettuna, sivuun hetkeksi, kun henkinen väsymys alkoi taas painaa päälle vähän turhan paljon. Nyt ollaan taas paremmalla puolella, joten josko tämä tästä. Ehkä se on vaan taas mun perinteinen helmikuumasennus, joka tuntuu iskevän päälle joka vuosi. Oma syntymäpäivä on vain aina ollut mulle yksi vuoden huonoimmista päivistä, ja tänä vuonna sitäkin alettiin masistella ihan hyvissä ajoin... -.- Mutta ehkä se tänä vuonna olisi vihdoinkin hyvä päivä?! Sehän selviää ihan muutaman päivän sisään....
 

Tällaisen höpöttelyn jälkeen esittelyyn pääsevät kynnet, jotka ovat tässä muutaman viikon sisään toinen kunnollinen kynsilleni päätynyt koristelu - muuten on menty aika pitkälti "vähän sinne päin" lakatuilla yksivärisillä kynsillä.. Nyt kuitenkin inspiroiduin ystävänpäiväkynsien verran.


Ällösöpöä pinkkiä löytyy ystävänpäivän aikaan joka nurkasta, joten itse päätin valikoida lakkauksen pohjaksi jotain ihan muuta, ja päädyin sinivihreää. Samalla sain käytettyä ensimmäistä kertaa kolmea kohtalaisen uutta ja vielä käyttämättömänä ollutta lakkaa. Alimmaisena ihanasta China Glazen Electropop -kokoelmasta Kinetic Candy, jonka päälle aloitin liukuvärjäyksen saman kokoelman Aquadelicilla. Viimeisenä kärkeen pääsi Orly:n Halley's Comet. Liukuvärjäyksen päälle maalasin akryylimaaleilla "sydäntarhan". 

Tykkään ainakin itse näistä kynsistä ja tästä väriyhdistelmästä~

33 comments:

 1. Ensimmäiset siniset ystävänpäiväkynnet mitä olen nähnyt! :D Ihanat (:

  ReplyDelete
 2. Voi että, onpas ne nätit! Ja niin söpöt! Tykkään pinkistä mutta ystävänpäivän megapinkkeily menee jo minunkin mielestäni useimmiten överiksi. Erittäin hienosti onnistuneet ystävänpäivän kynnet, tykkään ihan hirmu paljon!

  ReplyDelete
 3. Ompas todella herttaiset kynnet! Ihanat!

  ReplyDelete
 4. Voi ei, nää on ehkä yhdet maailman suloisimmista kynsistä!

  ReplyDelete
 5. Oi, aivan älyttömän suloiset :)

  ReplyDelete
 6. Tosi ihanat, ehkä parhaimman näköiset ystävänpäiväkynnet mitä olen nähnyt tähän asti! :)

  ReplyDelete
 7. Uiui miten ihanat! :) ja niin sopivat ystävänpäivään :)

  ReplyDelete
 8. This is beautiful! Very cute V-Day mani!!

  ReplyDelete
 9. Tsemppiä ja jaksamisia sinulle!! Aivan hurmaavat kynnet, kiva nähdä muutakin kuin pelkkää vaaleanpunaista =)

  ReplyDelete
 10. Aivan ihanat! Nämä sun käsinmaalatut kynnet on monesti vähän sarjakuvamaisia, niin kuin nämäkin, ja muhun ainakin iskee ihan täysillä (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on normaali piirrostyylikin kehittynyt hyvin sarjakuvamaiseksi, joten se sitten näkyy suoraan kynsijutuissa. Oon kyllä yrittänyt opetella siitä irti, mutta ei mun kynät ja siveltimet halua taipua muuhun! :3

   Delete
 11. Hirmu kivat kynnet. Itsellekin pinkki on vähän semmoinen väri ettei se iske, ehkä siksikin nämä kynnet tuntuvat vaan niin sopivilta :)

  ReplyDelete
 12. WOW!!!! I love the gradient and the hearts! Did you stamp those or do freehand?

  ReplyDelete
  Replies
  1. The hearts are all freehand with acrylic paints :)

   Delete
 13. Tosi upeat kynnet, voiku osaisin itsekin :> ! meniks sulla kauan noiden tekemiseen, tai meneeks sulla yleensä paljonkin aikaa kynsien lakkailuun? :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Akryylimaaleilla koristellessa menee yleensä enemmän aikaa kuin muuten, mutta nämä koristeet nyt olivat kohtalaisen yksinkertaiset. Tarkkaa aikaa en osaa sanoa, kun näitä tein "muun tekemisen ohessa" (eli tietokoneella pelatessa), mutta yleensä kynsiä laittaessa menee ehkä pari-kolme tuntia (ja siitä osa on lakkojen kuivumisen odottelua). Isompia akryylimaalauksia on joskus tullut kyllä tehtyä _usean_ tunnin ajan :)

   Delete
 14. Kiitos miljoonasti kaikista ihanista kommenteista - ja näitä kommentteja on niin paljon! <3

  ReplyDelete
 15. I love the colors you used! Gorgeous :)

  ReplyDelete
 16. Nää on kyllä ihan mahdottoman suloiset!! Oli pakko kokeilla itsekin.. Postasin omat tuhraukseni blogiini ja tietty laitoin kiitokset ja linkin sieltä tänne. Jospa sitä kautta taas pari uutta ihmistä löytää sun ihanan blogin :)

  ReplyDelete
 17. Mulla on toi kinetic sandy, ja pakko myöntää ettää tuon aquadelicin meinasin ostaa ja himotuslistalla on ;)

  ReplyDelete
 18. Ihan selvät Pon & Zi -kynnet. Arvostan.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...