Monday, February 20, 2012

nerd nails - League of Legends; Ziggs, The Hexplosives Expert

Se henkisen voinnin paraneminen ei sitten pitkään kestänytkään, vaan romahti vaihteeksi kunnolla. Eli ei kannata ihan kamalasti postauksia taas odotella. Katsotaan mitä materiaalia multa löytyy kuvakansion kätköistä, ja toivottavasti saan jotain kynsillenikin taiteiltua (ja aina välillä niitä taiteiluita blogiinkin asti).

luonnonvalossa - värit kohdallaan..
 Tässä kuitenkin jo vanhempi akryylitaiteilu. Pelimaailmasta ja League of Legendsista taas, hahmona räjähde-expertti Ziggs, joka on hullu ja suloinen pikku pörröpallo! Kynnet on tehty tämän kyseisen hahmon julkaisun alla. En ole näihin kynsiin ihan tyytyväinen, ja varsinkin verrattuna edellisiin LoL kynsiin nämä ovat ihan rupuset :( Ja kuvissa nämä näyttävät vielä huonommilta kuin livenä, kamalat kuvattavat, byyh (pommit ei näy kuvissa juuri yhtään).

sisävalossa - maalaukset näkyvät vähän paremmin.
 Tuosta pohjasta tykkäsin kyllä, ja käytössä olikin noin miljoona eri lakkaa. Maalien kanssa sotkiessa jouduin toteamaan, että en vaan osaa tehdä avonaisia suita hampaineen - edellistenkin LoL kynsien kanssa hermot meni eniten hain hampaita tuunatessa! Joten seuraavaksi taidan valita hahmon, joka osaa pitää suunsa kiinni... 

*kuva täältä*

8 comments:

 1. Tosi hyvin oot tuon hauskan otuksen tehnyt, wau!!!

  ReplyDelete
 2. Mahtavat, vaikka itse en ziggsistä pidäkkään kovin.. hullu pommittaja :D

  ReplyDelete
 3. Vau! Tosi taitavasti maalattu! :)

  ReplyDelete
 4. No mutta nähän on vallan upeat kynnet! Minun silmääni hampaatkin on oikein onnistuneet.

  ReplyDelete
 5. mahtavan taitavasti tehty :O

  ReplyDelete
 6. wau! Mahtavat kynnet. Rohkenen pyytää tutoa akryylimaalatuista kynsistä, vaikka joku ihan simppeli, vaikka joku kukka. Näkisi millaisia siveltimiä tarvitaan ja muuta tarviketta. En ole itse vielä hommannut maaleja mutta mielessä kyllä ollut.

  ReplyDelete
 7. Hienot on ! Omistat muuten varmaan kaikkia hienoja työkaluja ? Itselläni on pikkupensseli ja nuppineuladottingtool ;D
  On teillä bloggaajilla mielikuvitusta (: Se on ihailtavaa ! Sunkin blogi on kokonaisuudesaan Tosi hieno ! (:

  ReplyDelete
 8. tosi ihanat, pistäppä lisää loli aiheisia kynsiä ;) olen myyty!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...