Friday, November 19, 2010

keltainen.. marraskuu?

En ole kovin innokas kirkkaiden lakkojen käyttäjä näin syksy-/talviaikaan. Jostain syystä tummat lakat vain miellyttävät silmää ja mieltä paljon enemmän tällaisina tummina syyspäivinä. Miehen pyynnöstä piti kuitenkin kokeilla uutta keltaista lakkaani, ja hermothan sen kanssa meinasi mennä!

MNY 749
Pohjana MNY 749, neljä kerrosta. Lakka on todella ohutta, ja kunnolliseen peittävyyteen olisi tarvittu vielä parikin kerrosta lisää. Kärsivällisyys ei kuitenkaan riittänyt enää neljää pidemmälle. Hätäpatenttina toimi Kiss Nail Artin musta koristelulakka, jolla sai piilotettua kynnen kärjen rajaa. Päälle vielä kiirekonadit ja väärä päällyslakka (unohtui käyttää Konadin omaa päällyslakkaa, niin tietystihän kuviot lähtivät leviämään).

Kokonaisuutena - paremmin toteutettuna ja toisena ajankohtana - tämä lakkaus olisi varmasti ollut mieleinen, mutta tällä kertaa siitä vain lähinnä halusi päästä eroon mahdollisimman nopeasti. Ja kiireiden takia kynsiä ei tietysti ehtinyt lakata seuraavan kerran kuin vasta kolmen päivän jälkeen! Pitänee kokeilla uudestaan paremmalla onnella sitten kevään puolella - ehkä tuo lakkakin hieman paksuuntuu, kun sen antaa pyöriä hetken nurkissa...

3 comments:

 1. Minulla on yksi keltainen kynsilakka ja sillä saa oikeasti sutia 3-4 kerrosta ennen kuin lopputulos on tarpeeksi peittävä. Lakka on vielä cremelakka ja sekös riemua lisää entisestään :P.

  Nätit kynnet, koristelut ovat suloiset ^^.

  ReplyDelete
 2. Panda: Kiitos. Tämä yksilö on sentään jelly, ja lopputulos on sentään tasaista, vaikkei mitään peitäkään :3

  ReplyDelete
 3. Hei! Kiitos vierailustasi blogissani! Huomaan että sulla on tosi kivoja, mielikuvituksellisia lakkauksia! Seuraan! :-)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...