Thursday, November 18, 2010

Siw.

Viimeisenä Suomessa vietettynä päivänä eksyin Helsingin Make Up Storen myymälään. Kamalasti siellä olisi ollut kaikkea kivaa, mutta sain hillittyä itseni (lähinnä siksi, että laukut olivat jo liian täynnä muutenkin) niin hyvin, että matkaan tarttui vain yksi kynsilakka. Joskin se yksi lakka osoittautuikin sitten ihanaakin ihanammaksi.

ELF Black + MUS Siw
Kyseessä on yksi MUS:n hololakoista - se sininen, nimeltään Siw. Myyjä kertoi holon toimivan hyvin niin muiden lakkojen päällä kuin pelkästäänkin, ja sitä onkin tullut testailtua monin tavoin. Tässä alla on yksi kerros ELF:in mustaa, Siwiä kaksi kerrosta. Kokonaisuudessaan hyvin "helppo" lakka -  varsin helppo levittää, ei kestä ikuisuuksia kuivua ja peittävyys on hyvä - jo yksi kerros peittää kohtuullisen kivasti, mutta lopputulos ei ole kovin tasainen ja holoefekti jää vaisuksi. Kolmella kerroksella en ole testannut, mutta olen lukenut, että kolmas kerron korostaa holoefektiä vielä paremmin.


Tykkään tästä lakasta paljon, ja nyt onkin kauhea holovillitys päällä. Ja jopa mies on innoissaan aina kun tämän lakan kaivan laatikosta, koska se on "shiny"! Muut MUS hololakat todennäköisesti päätyvätkin joululahjatoiveisiin - ellen niitä "vahingossa" osta jo ennen joulua!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...