Sunday, November 28, 2010

kultaa ja vihreää.

Useat blogit alkavat olla jo joulutunnelmissa, ja jouluaiheisia lakkauksia alkaa tipahdella hitaasti, mutta varmasti. Itse en ole ikinä innostunut siitä, että jouluilua aletaan harrastaa jo marraskuussa (lokakuusta puhumattakaan), joten täältä on turha odottaa mitään jouluista ihan heti joulukuun alussa!

MNY 761 + 445
Piti kuitenkin päästä kokeilemaan uutta MNY:n 761:ta, joka sattuu sopivasti olemaan jouluisesti vihertävä. Ja tietysti se lakka, joka sen kaveriksi parhaiten sopi (vaikka kuinka yritin pyöritellä ideointia muiden lakkojen kanssa) sattui olemaan kultainen. Piti siis alkaa miettimään, kuinka vihreää ja kultaa yhdistämällä lopputuloksesta ei tule mitään välittömästi joulusta muistuttavaa!


Pohjana kolme kerrosta 761:ta ja päälle suhruiksi, roiskeiksi, maaliläikiksi - miltä ne itse kunkin silmään näyttävätkään - MNY:n 445:ta. Tipautin kultaa pisaran kynnelle suoraan siveltimestä ja levittelin mielivaltaisesti sotkien dotting toolilla. Lopuksi vielä dotting toolilla muutamat pyöreät täplät sinne tänne laiteltuna. Otin lakkauksesta kuvia heti ko. päivänä, mutta ikävä kyllä jouduin toteamaan näin kolmen päivän jälkeen, että kuvat olivat äärimmäisen huonoja ja värit eivät olleet sinne päinkään. Kun tuo lakkaus sattui vielä kynsissä olemaan, napsin uudet (ja paremmat) kuvat, joskin kärkikuluma on huomattavissa jo tässä vaiheessa.


Lämpimämmässä valossa 761 näyttää selkeämmin vihreältä, mutta tuota sävyä en onnistunut saamaan kynsillä näkyviin kameran läpi. Tämä kuva tuo edes jonkin verran esiin sitä vihreyttä.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...