Saturday, November 27, 2010

uusia kavereita.

Aina välillä on niitä päiviä, kun kaikki vaan menee ihan penkin alle. Onneksi shoppailu piristää mieltä lähes joka tilanteessa!

Viva la Diva 121 & 72, MNY 761
Erään erittäin huonon päivän päätteeksi täytyi siis suunnata etsimään päivänpaistetta. Ikäväkseni jouduin huomaamaan, että Kicks oli jo suljettu siltä päivältä, joten suunnaksi otettiin viereinen ostoskeskus, ja lempikauppani kohtuuhintaisten kynsilakkojen metsästykseen - Cubus! Kyseisessä liikkeessä tutustuin ensimmäistä kertaa MNY -lakkoihin, joihin olen ollut varsin tyytyväinen (muuan keltaista kammotusta lukuunottamatta), ja vielä tätä ennen pelkälle ihastelulle jääneisiin Viva la Divan lakkoihin.

Pitkän harkinnan jälkeen päädyin MNY:n tummanvihreään761:een ja jo pitkään ihastelun kohteena olleeseen VlD:n violettiin 121:een. VlD:n hyllystä silmään sattui vielä jotakin yli-ihanaa - hologlitter 72!
Pienellä googlettelulla selvisi myös, että Viva la Divan lakoilla on ihan oikeat nimet. Jostain syystä näitä ei pulloissa lue, mutta Viva la Divan sivuilta löytyvät nimet ainakin osalle lakoista. 72:lle en nimeä löytänyt, mutta 121 näkyy kulkevan nimellä Fallen Angel.

VlD 121 & 72, MNY 761
Kaikki lakat osoittautuivan hyviksi ostoksiksi. 
MNY 761 lähti mukaan lähinnä siksi, että tätä ennen en omistanut yhtäkään vihreää lakkaa. En ole koskaan ollut kovin suuri vihreän värin ystävä, mutta 761 on riittävän tumma miellyttääkseen jopa minun silmääni. Peittävä lopputulos kahdella kerroksella, joskin kolmas parantaa väriä hieman, joten ainakin itse varmasti taipuisin kolmeen kerrokseen - varsinkin jos kynsiin ei lisää mitään koristeluita. (kuvassa 2 kerrosta)

VlD 121 on vain niin ihana. Tummanviolettejä lakkoja on kyllä kertynyt laatikkoon jo jokunen, mutta kun ei niistä yksikään ole juuri tällainen! Tämä kun on juuri täydellisen värinen violetti.
 Peittävyys oli hyvä, kaksi kerrosta riittää peruspeittoon. 121 ei tuossa ylläolevassa kuvassa ole oikein edukseen, mutta yritän keksiä jotain käyttöä tälle lakalle lähiaikoina, niin pääsisi kuvaan koko kauneudessaan. (kuvassa 2 kerrosta)

Hologrammivillitykseeni sopii hyvin VlD:n 72. Siis hopeinen hologlitter! Pystyn vielä hyvin selittelemään, että hopeinen glitter sopii hyvin ostoslistalle näin joulun alla - joskin en näin ihastuttavan lakan ostosta muutenkaan huonoa omaatuntoa pode. Toimii hyvin joko pelkästään tai muiden lakkojen kanssa käytettynä. Lakka sisältää niin paljon glitteriä, että peittää aika mukavasti jo kahdella kerroksella, mutta kolmas-neljäs kerros eivät tee pahaa. Kuivuu myös nopesti, joten useamman kerroksen taiteilu ei tuota suurempia ongelmia. (kuvassa 3 kerrosta)

 ..Ja arvatkaa vaan, tekisikö mieli kokeilla sellaista maailman räjäyttävää yhdistelmää, kuin hololakka + hologlitter!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...