Thursday, June 16, 2011

ticklish white.

Suomen reissun viimeisenä päivänä oli hurjan kuuma päivä ja mun vaatevarasto alkoi vetää viimeisiään. Löysin laukusta vielä puhtaan hameen ja paidan, ja molemmat sattuivat olemaan valkoiset. Edelliseltä päivältä kynsissä oli kirkasta oranssia, mikä ei tietysti millään sopinut valkoisten vaatteiden kaveriksi, eli pikaista lakan vaihtoa kaivattiin.

Tilannetta pääsivät pelastamaan Wild and Crazyn Montana ja reissusta matkaan tarttunut ihanuus Ticklish Toes.

Wild and Crazy Montana + Ticklish Toes
Alla siis pari kerrosta Montanaa ja päällä kimallusta antamassa TT. Koristuksen päätin kiireen vuoksi hoitaa kynsitarroilla, mutta eihän se sitten taas mennyt ihan niinkuin elokuvissa.. Nämä tarrat olivat kai joku maanantaikappale, eli liimaa oli vain pieni läntti tarran keskellä, ja reunat eivät tietenkään halunneet pysyä alhaalla edes lukuisista päällyslakkakerroksista huolimatta (ja tämä näkyy kauniisti kuvassakin). Yleensä Seppälän tarrat ovat olleet tosi hyvää laatua - pehmeitä ja kynnelle taipuvia, mutta tämän näköisistä kukkasista neuvoisin pysymään kaukana.


I had to do something super quick to my nails on the last day of my Finland -trip. Because my outfit was full white I went with the same "theme" on my nails too with Wild and Crazy's Montana and Ticklish Toes. Didn't have time to do any fancy decorations so I just used nail stickers. Unfortunately these stickers weren't the most amazing quality - the glue was only a small spot at the middle and the edges didn't want to stay down even after applying top coat several times.

7 comments:

 1. Well, I like it! and not just because I am from Montana :) Very pretty-not harsh or glaring

  ReplyDelete
 2. Haah, tosi ihanat ylisöpöt kynsitaiteilut ^^ Ja noi vois viel olla sen verran helpotki et mäki voisin osata tehdä xD Siis ihunat ihunat ihunat <3


  JAJA hyvää kesää taas kerran <33

  ReplyDelete
 3. Nätit kynnet. Hyvin toimii tuo Ticklish Toes valkoisen kanssa.

  Mulla kävi ihan sama juttu, kun viimeksi laitoin kynsitarroja. Taisivat pysyä nätteinä sen puolipäivää. Lopulta sain repiä niitä hikipäässä irti, kun kaikista oli alle puolet jäljellä.

  ReplyDelete
 4. Very nice this blog!
  visit our blog at http://uhooi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Gottwinkies: Thanks! :D

  myntah: kiitos! :3

  LittleKittyMonster: Kiitos n_n Nämä oli kyllä helpot tehdä, tai olisi olleet, jos tarrat olisi oikeasti toimineet.. Tarroilla yleisestikin saa helposti kivaa koristusta kynsille :) Hyvää kesää sullekin taas ;)

  Wheater: Kiitos :3 Ticklish Toes oli kyllä hyvä ostos, sillä saa varmasti kivaa pintaa muidenkin lakkojen kanssa.
  Minä olen tullut tosi valikoivaksi kynsitarrojen kanssa nyt, kun on sattunut kohdalle useammat tuollaiset tosi huonot tarrat. Sellaisten kanssa saattaa mennä hyvä lakkaus ihan pilalle :( Seppälän tarrat on tosiaan tähän mennessä olleet tosi hyviä, mutta nyt sattui joku maanantaikappale.

  uhooi: thanks, I'll check your blog too :)

  Emmi: kiitos :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...