Monday, June 20, 2011

two little dogs.

Akryylimaali-innostuksessani maalasin hevosten kaveriksi koiria. Nämä karvanaamat on siis maalattu vasemmalla kädellä, ja sen myötä vähän joutui karsimaan yksityiskohtaisuudessa. Mutta kyllä ne taitaa koiriksi tunnistaa siltikin?! (Vaikka mies yrittikin inttää mun huskya kissaksi..)


Pohjana taas Wild and Crazyn Montana. Muutoin kaikki tehty akryylimaaleilla ja koirien kaulapannoissa kultaiset strassit.


More animals with acrylic paints! After the horses I wanted to try to paint dogs. These are painted on my right hand so I couldn't go super detailed (I'm right-handed).. but I think you can still tell that they are dogs?! (Even though my boyfriend told me the husky looks like a cat..)
The base is Wild and Crazy's Montana, everything else painted with acrylic paints. And of course golden rhinestones on the collars.

16 comments:

 1. aaw, kuinka söpöjä ja taidokkaasti tehty! ♥ (---:

  ReplyDelete
 2. wau! ihanat ! ja vielä vasurilla tehty.. Kateellinen olen noin taidokkaasti tehdyille söpöille kynsille! ottaisin vaikka heti omiin kynsiin tollaset kuvat :)

  ReplyDelete
 3. Karkki: Kiitos! Itselle sattuu silmään kyllä paljon virheitä näissä ;D

  H: Kiitos kovasti! :)

  ReplyDelete
 4. herranjestas et oot taitava!
  ihan älyttömän hienot!:-)

  ReplyDelete
 5. Upeat jälleen kerran !! ja viel vasurilla tehtynä ! :)

  ReplyDelete
 6. SO cute! Fun manicure, and yes, they look like dogs :0)

  ReplyDelete
 7. Vau, noi on tosi upeat ! Ei kyllä uskoisi että on tehty vasurilla.

  ReplyDelete
 8. Tosi hienosti tehdyt ja yybersöpöt! Oot kyllä tosi taitava piirteleen ja maalaileen :P

  ReplyDelete
 9. VASURILLA TEHTY?! Nytnytnytnyt en usko tota :3 Siis kun jo pelkästään sillon kun mä lakkaan ihan normilakan vasurilla, siit tulee ihan hirvee, tasasuudesta ei tietookaan ja toisinaan kauheet ilmakuplajonot.
  (Viimeks taisteltu sellaisen foliota muistuttavan hopealakan kanssa, puolet kynsistä otin pois ja tein uudelleen ♥)

  Thihi. Ja mä en vieläkään älyä miten joka osaa piirtää, hevosia _tai_ koiria :_D

  ReplyDelete
 10. wau, noi on todella hienoja ! :)

  ReplyDelete
 11. Jumantsuikka! Vasurilla saisin itse lähinnä ruskean läntin aikaiseksi. :'D

  Nää on todella taidokkaasti tehty ja hirmu söpöt! :3

  ReplyDelete
 12. voi vitsit, oot niin taitava! Näistä taas huomaa että toisilla on ihanan vakaa käsi, omani heiluu pahemman kerran :D

  ReplyDelete
 13. Voi mitä söpösiä! ♥

  ReplyDelete
 14. Hopeanuolikynnet! Hopsu ja Benhän se siinä siinä! *kahden kilon siika-äänellä*

  Todella taidokkaasti tehdyt :).

  ReplyDelete
 15. Noi on aivan mahtavia! :) Ite en sais ikinä tehtyä tuommosia vasemmalla käellä. Saako kysyä että mistä oot saanu hankittua nuita akryylivärejä? :)

  ReplyDelete
 16. 3nn: Voi kiitos! :)

  cottoncandy: Kiitos :)

  Gottwinkies: I'm glad to hear that they really look like dogs! :D Thanks!

  elisa: Kiitos :)

  Layrä: Hih, kiitos :3 On kyllä kynsille maalailu kovin erilaista, kuin paperille!

  LittleKittyMonster: En mä kovin hyvin piirräkään juuri mitään muuta kuin eläimiä ;D Niitä on tullut tuherrettua niin paljon aina johonkin kouluvihkojen nurkkiin... Ja mä olin kyllä alkuunsa ihan onneton kans vasurin käytössä - lakat oli pitkin kynsinauhoja, ja yhtään mitkään koristelut vaati aika paljon hermoja ja uusiksi tekemistä :D Mutta kyllä se käsi oppii, kun paljon lakatessa käyttää. Vaikka en mä vieläkään tykkää oikean käden kynsien koristelusta vasurin epävakaisuuden vuoksi!

  kata: kiitos :)

  Sanna: Kiitos :D Mä olin lähinnä varautunut kans ruskeaan länttiin, mutta ilmeisesti käsi on aika paljon sitten jo tottunut tässä vuoden ahkeran kynsitaiteilun jälkeen. Joskin eihän nää ole läheskään niin siistit kun näitä edeltäneet hevoset ;(

  Keijju: Kiitos :) Varmasti sunkin käsi vakautuu vielä. Eikä munkaan vasuri vielä ihan täysin vakaa ole, vaikka onkin huomattavasti parempi kuin silloin kun aloitin! :)

  Serrated B: Kiitos :)

  Panda: Oijoi, miten mä en edes tajunnut tuota! Nyt kun menit mainitsemaan, niin pakko kyllä myöntää, että hopsukynnethän nää. Mun selvästi pitäis aina lähettää kynsikuvat ekaksi sulle nimettäväksi, niin saisin blogiposteille paljon parempia otsikoita ja tarinoita kynsille! :D <3

  lovecolors: Kiitos :) Nämä akryylit löysin Clas Ohlsonilta, muistaakseni jossain seitsemän euron paikkeilla oli tuon paketin hinta (18 värituubia).

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...