Thursday, December 23, 2010

joulukynnet, osa II.

Eihän sitä yksillä joulukynsillä koko joulunajasta selviä, varsinkaan kun uusi loistoidea lähtee nousemaan jostain takaraivosta.

Yves Rocher Pastel Rose + OPI The Show Must Go On + Depend Nail Art 1061

Halusin siis tehdä vinomanikyyrin - ensimmäistä kertaa - ja tuollaisella mukavan jouluisella väriyhdistelmällä.
Alla yksi kerros Yves Rocherin ranskislakka Pastel Rosea, tipeissä OPI:n The Show Must Go On sienellä töpöteltynä. Rajat vedin Dependin kultaisella nail art lakalla (nr. 1061) ja keskisormeen kultainen kukka/tähti (en oikein ottanut selvää, kumpi se ihan oikeasti on). 


The Show Must Go On on vaan niin kamalan ihana. Ja niin kamalan hankala kuvattava - näyttää suurimmassa osaa kuvia liian oranssihtavan punaiselta, kun se luonnossa on hyvin syvä, kirkas punainen. Onnistuin kuitenkin napsimaan kuvia aika hyvin siitä, miltä se luonnossa näyttää. Sävy vaihtelee myös hieman valosta riippuen - ja meiltähän jopa löytyi ihan auringonvaloakin tänään!

Kynsistäni lähti muuten pituutta ihan jonkun verran tuossa pari päivää sitten (ulkona oleva auto + yön aikana lämpenevä ilma + aamupakkanen = auto, joka on päällystetty sentinpaksuisella jääkerroksella = ei kynsiystävällinen jäänpoisto-operaatio), mutta jotenkin ne vaan näyttävän vieläkin aika pitkiltä. Tai sopivan pitkiltä. En minä niitä juuri tuon lyhyempänä osaa pitää, ja pidemmät menevät jo helposti hankalaksi. Olen kuitenkin koko ikäni saanut ihmetellä sitä, miten kynnet vaan tuntuvat kasvavan ihan kamalan nopeasti. Pitkien kynsien kasvattaminen ei ole ikinä ollut minkäänmoinen ongelma, kun se tuntuu tapahtuvan ihan itsestään, vaikka niitä säännöllisesti yrittäisikin lyhentääkin.
Löytyykö keneltäkään muulta "liian nopeasti" kasvavia kynsiä?


Tällaisen mammuttipostauksen myötä toivottelen kaikille vielä hyvät joulut - jos joku ei vielä satu olemaan joululomalla blogien ihmeellisestä maailmasta!
En ole pitämässä mitään varsinaista "lomaa" blogaamisesta, mutta kun muutenkin postailen säännöllisen epäsäännöllisesti, jää nähtäväksi, miten nuo joulupäivät sattuvat menemään - vietän joulua ensimmäistä kertaa Norjassa, joten en tiedä yhtään, minkämoista ohjelmaa perhe on pyhille suunnitellut!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...