Friday, December 31, 2010

purppuraa ja kimallusta.

Edellisessä postauksessa mainitsinkin saaneeni innostuksen tietyntyyppisiin lakkauksiin taas. Vielä kun oli pakko päästä kokeilemaan edes jotakin uusista Diorin lakoista, piti heti "joulukynsien" jälkeen kokeilla jotain samalla muotilla..

Dior Coconut + MNY 553 + Wild and Crazy Purple Glitter


Alla kaksi kerrosta Diorin ranskispohjaa, vaaleanpunaista Coconutia (nro. 108). Kärkiin töpötelty MNY 553 ja päälle Wild and Crazyn Purple Glitter (jolle olen muuten yrittänyt keksiä sopivaa käyttöä kohtalaisen usein, mutta ei vaan ole mikään suurin suosikkini tämä glitterlakka). Nimettömään lisukkeeksi muutamat glitterhippuset ja yksi neliön muotoinen strassi.


Nyt pitäisi alkaa keksimään ideoita kynsille uudenvuoden juhlintaa varten. Pää lyö ihan tyhjää, mutta ehkä tästä vielä jotain keksii! Anoppi sanoi haluavansa kynsiinsä jotain kultaa, itse taidan päätyä johonkin tummaan.. ja Viva la Divan hologlitterikin houkuttelisi!

7 comments:

 1. Aww, thank you so much Bianca!

  ReplyDelete
 2. Aivan ihania kynsiä sulla! Minkälaisella "työkalulla" teet nuo töpötykset? (:

  ReplyDelete
 3. Kiitos kovasti hiutale! n_n

  Tällä hetkellä käytän H&M:n meikkisientä, mutta aiemmin ihan keittiösienellä (se sellainen perus pesusieni). Useimmista meikkisienistä irtoaa kaikenlaista höttöä kosteaan lakkaan, mutta nuo H&M:n sienet ovat toimineen varsin kiitettävästi. Keittiösienistä ei ainakaan omassa käytössä ole tullut ylimääräistä suttua kynsille, mutta viime aikoina olen vain aina unohtanut ostaa niitä, kun sopivissa kaupoissa satun käymään ;P

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...