Thursday, December 30, 2010

joulun jälkeisiä.

Onnistuin koristelemaan kynteni ennen aattoa hyvinkin jouluisiksi, mutta itse aatoksi en enää saanut aikaiseksi superjouluisia taideteoksia (vaikka yritin kyllä kovasti!)

Yves Rocher Pastel Rose + MNY 761 + Viva la Diva 72

Tarkoitus oli siis tehdä jouluinen vihreä + hopea -yhdistelmä, kun tuo punakultainen oli jo vähän kulunut kahden edeltävän lakkauksen vuoksi. Minun ihana vihreäni vain sattui olemaan niin kovin tumma, että se sitten päätti näyttää lähinnä mustalta. Mies totesi tämän näyttävän ihan uudenvuoden lakkaukselta, rakettien räiskettä!

Pohjana siis kerros Yves Rocherin Pastel Rosea, tipit töpötelty MNY 761:lla ja päällä Viva la Divan hologlitter 72. Tosi nopea ja yksinkertainen lakkaus, syntyi sopivasti siinä muun kiireen ohessa ennen perheen jouluillallista ;)
Tarkennusta säätämällä saatiin tuo kimalluskin vähän eri tavalla esiin...
Jouluinen tai ei, tykkäsin kuitenkin kynsistäni ihan kamalasti! Ja samalla innostuin tähän nude + liukuvärjäys + glitter -tyyliin, ja nyt haluaisin vain taiteilla moisia kynsiä joka päivälle eri väreillä!


------------------------------------------------------------------
Joulunvietto noin yleisesti ottaen oli.. noh.. hieman erilaista, kuin mihin olen tottunut. Olin siis ensimmäistä kertaa joulutunnelmissa Norjassa (ja kaikkiaan toista kertaa elämäni aikana joulun poissa vanhempien helmoista). Komia kuusi onneksi löytyi ja joulumieltä riitti koko perheellä. Lahjojen määrästä olin suorastaan yllättynyt.

Suosikkilahjaa ei tarvinnut montaa kertaa miettiä - miehen isä oli löytänyt pakettiin Diorin ranskissetin!


Jo pelkkä pakkaus on niin komia, että sitä jaksoi ihastella koko aattoillan. Ja lakkapulloja tuli availtua ja testailtua muutaman kerran.


Kyllä kelpaa! Tämä oli ainoa kynsiaiheinen joululahja, muuten sain lähinnä vaatteita (perhe ilmeisesti ymmärtänyt, että vaatevalikoimani ei ole kovin hääppöinen, kun vain yksi matkalaukullinen vaatteita silloin aikanaan tuli mukaan). Äiti lähetti Suomesta itsetehdyt villasukat ja huovutetut lapaset. Lapasista on kyllä yritettävä napata tänne kuva, kunhan joskus muistan kiikuttaa kamerani eteisen suuntaan - ne ovat ihan kamalan söpöt!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...