Sunday, January 16, 2011

gold and copper.

Pääkoppa kumisee tyhjyyttään, kun yritän keksiä ideoita kynsien laittoon. Tarvitsen ihan selvästi uusia lakkoja ja tarvikkeita! ELFiltä olisi onneksi paketti matkalla, mutta jotain pitää keksiä sitä odotellessa!

MNY 445 + Mavala Bangkok + Kiss Nail Art Black

Ideoiden puutteessa pitää siis turvautua "varmoihin" lakkoihin ja yksinkertaisiin koristeisiin!
MNY 445 on kestosuosikki, eikä tuolla tunnu saavan kamalaa lopputulosta aikaiseksi, vaikka aluksi näyttäisikin, että ei mikään onnistu. Pohjana kaksi kerrosta 445:ta, viimeistelyssä Mavala Bangkok ja Kiss Nail Art Black ja muutamat glitterhippuset.


They. Are. So. Cute!
Ihan pakollisena ihkutuslisänä on vielä mainittava, että lauantain "shoppailureissulla" (siis mies ja hänen kaverinsa ostelivat vaatteita, minä kannoin kassit ja kiikutin eri kokoja sovituskopeille) löysin ihanan aasialaisen kaupan. Siellä oli mahdottomasti kaikkea kivaa pikkukrääsää! Ihan parasta oli kuitenkin minikokoiset Hello Kitty kännykkäkorut/onnenamuletit. Ne vaan oli niin pieniä ja söpöjä! Onneksi tuo miehentekele osasi taas valita sanansa, kun valitin, etten osaa päättää kahden väliltä.. "no mikset ota molempia?" ! n__n 


Lately my head has been completely empty when it comes to finding ideas for decorating my nails! I think I need some new nailpolishes - and I'm waiting for my order from ELF to arrive! While that package is on its way I have to go with my "safe" choices and simple decorations. 
MNY 445 is one of my favourites and I just can't seem to fail with it. 2 layers of 445, finishing touches with Mavala Bangkok and Kiss Nail Art Black and a few glitter pieces.
The super cute Hello Kitty lucky charms are from one awesome Asian shop I found on Saturday. I just couldn't resist them! n__n


P.S. ELFillä on tällä hetkellä varsin mukavia tarjouksia (varsinkin kun nuo hinnat eivät normaalistikaan päätä huimaa), muun muassa osa kynsilakoista -33%. Tarjouksia pääset tutkimaan täältä
ELFin lakkoja ostaville huomautuksena, että sävyt ovat luonnossa pääosin vähän muuta, kuin mitä sivuston värit antavat ymmärtää, joten kannattaa etsiä netistä swatcheja ennen tilausta.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...