Monday, January 10, 2011

palloja kerrakseen.

Viikonloppu meni varsin työntäyteisissä merkeissä, kun urakaksi iskettiin muutto toiseen kaupunkiin. Saimme siis vihdoin rempattua uuden asuntomme Oslossa siihen kuntoon, että asunnon seiniä kehtaa katsella ja ovet saa kiinni, joten oli aika siirtää tavarat uuteen osoitteeseen! Muuttohommissa onnistuin luonnollisestikin katkaisemaan yhden kynnen, kahdesti, mutta se ressukka on onneksi vasemmassa kädessä (joka on muutenkin saanut osansa katkeilevista kynsistä viimeaikoina), joten annan ainakin toistaiseksi oikean käden pitää pitkät kyntensä!

MO Lilac Dream + VlD 121 + ELF Black + Depend 031 + SH Flashy Fuchsia
Kynsien laittamista en ehtinyt/jaksanut ajatellakaan tuon hässäkän keskellä. Eilen illalla sitten vihdoin avasin lakkalaatikkoni ja yritin keksiä jotakin kivaa... ideat vain pysyttelivät jossain piilossa.
Lopputuloksena siis dotting toolilla leikkimistä sekasotkun muodossa!

Pohjana kaksi kerrosta Models Ownin Lilac Dreamia. Palloihin käytetty Viva la Diva 121:ta, ELF Blackia, Depend 031:ta ja Sally Hansen Flashy Fuchsiaa. Meinasin aluksi jättää nuo pinkin pallot pois, mutta kaikessa kaaoksessaan ne kuitenkin sopivat värisarjaan!
Etusormessa huomattavissa pientä leviämistä, kun tyhmänä aloitin "tavallisella" päällyslakalla.. muihin kynsiin vahingosta viisastuneena käytetty Konadin päällyslakkaa.

..josko sitä tänään saisi jotain parempaa aikaiseksi!

6 comments:

 1. ihanat! :)tosi helpot tehä ja silti tosi jännän näköset :) Näitähän pitää itsekkin tuunailla

  ReplyDelete
 2. Rachel Marie: Thanks!

  Emmi: Kiitos~

  keijju: Kiitos! Tosiaan helpot ja nopeat ja värejä vaihtelemalla saa hyvinkin erilaisia lopputuloksia!

  ReplyDelete
 3. Ohh, näettekö tekin silmissänne vilisevän pieniä pisteitä?

  Kaunista on :)

  ReplyDelete
 4. Ompa hauskat! Tosi kiva toteutus. :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...