Wednesday, January 5, 2011

white lily.

Yksi franken on pyörinyt laatikossa jo hetken aikaa, kun sille ei pyhien aikaan tuntunut löytyvän sopivaa käyttöä. "Onneksi" nyt on päästy taas normipäiviin, niin kynsiin saa taas taiteilla ihan mitä vain!

Oma franken + Kiss Nail Art White

Lakka on hyvin tumma, joten kuvissa näyttää lähinnä mustalta, mutta luonnossa se on hyvin tummaa, sinivihreää shimmeriä. Idea tälle frankenille syntyi tästä. Ihan silkasta kokeilunhalusta siis, ei tämän suhteen kamalan suuria toiveita ollut!

Kynsillä kaksi kerrosta frankenia, kukat maalattu Kiss Nail Artin valkoisella lakalla. Viimeistelynä glitterhippusia.
Näistä kynsistä pidin kyllä kovasti. Ainoa miinus tulee kummallisista kuplista, jotka ilmestyivät vasta jonkun aikaa viimeisen päällyslakkakerroksen kuivumisen jälkeen... (Vasemmassa kädessä kuplia ilmestyi vielä huomattavasti enemmän.)


Frankenin pohjana siis varsin suuri inhokkini GOSHin Base/Top coat (..joka ei kuivu ikinä, eli ei sitä jaksa alus/päällyslakkana käyttää) ja värin hoiti Englannista ostamani Barry M Dazzle Dust jauheluomiväri sävyssä 98 - Petrol Black. Laitoin sekaan myös kahta eriväristä glitteriä ja Viva la Divan 72:ta, mutta kaikki glitterit tuntuivat katoavan jonnekin.. ei niitä ainakaan kynsillä näkynyt!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...