Tuesday, December 21, 2010

purple graffiti.

Isadoran Graffiti Nailsista innostuneena ajattelin kokeilla kerrankin jotain ihan yksinkertaista. Yksivärinen pohja ja graffiti päälle rakoilemaan! 

YR 06 + W&C Fancy Dream + Isadora Graffiti Nails (Black Tag)

Pohja oli pienen testailun lopputulos - juuri "sitä oikeaa" violettia ei tuntunut kynnelle löytyvän suoraan pullosta, mutta erinäisten kerrostusten jälkeen tämä kyllä miellytti silmää. Kerroksien määriä en laskenut, mutta yhdistelmä on Wild and Crazyn Fancy Dream ja Yves Rocherin minipullosta löytyvä 06.

4 comments:

 1. Tosi söpöt kynnet ! Paljon yves rocherin lakat maksavat ja onko ne hyvänlaatusia?

  ReplyDelete
 2. Itselläni ei ole YR:n lakoista kokemusta muuten kuin tämän minipullon ja ranskislakkani verran.
  Nuo minipullot ovat 3 ml ja hintaa näkyy YR:n sivuilla olevan 2,50-2,90€ (eli ihanan kallista). Oma violetti yksilöni on kohtalaisen ohutta ja läpikuultavaa, mutta toimii tuollaisena kevyenä lakkana jonkun muun päällä käytettynä ihan ok. Ranskislakkani hintaa en muista kuollaksenikaan - se on ostettu joskus pari-kolme vuotta sitten, eikä juuri tuota samaa näytä enää YR:ltä löytyvän. 5,5 ml pullot näyttäisivät olevan normihinnaltaan 9,50€. Tuo omani on joskus jostain tarjouksesta ostettu, pullon koko 10 ml eikä kyllä maksanut lähellekään yhdeksää euroa ;P
  Ranskislakkaani olen tykästynyt kyllä kovin, se jopa tuoksuu kukkasilta!

  ReplyDelete
 3. Ihanan mustikkaiset kynnet :).

  ReplyDelete
 4. Ei itsellä aiemmin ollut käynyt mielessä tuo kynsien mustikkaisuus, mutta onhan tuo tosiaan varsin marjainen väri :3

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...