Thursday, January 19, 2012

golden rose matte 01.

En osannut päättää, että millä lakalla kynteni laittaisin, ja päädyin sitten vaan kokeilemaan sitä toista hankkimaani Golden Rosen mattalakkaa - pinkkiä 01:sta.


Positiivisena uutisena voin sanoa, että tämä oli ainakin paljon parempi kuin se toinen yksilö. Koostumus oli parempi - sopivan paksua, jotta se oli helppo siveltimessä. Kuvissa kynsillä on kaksi kerrosta, mutta kyllä se vielä sen kolmannen vaatisi. Huonona puolena tällä on sinisen serkkunsa tavoin ongelmana se levittyminen - sivellin ei saisi osua kahta kertaa samaan kohtaan, tai se vetää levityksessä olevan kerroksen sekä jo kuivuneet, alemmat kerrokset mukanaan jättäen niitä ihastuttavia kaljuja länttejä.


This is "the other" Golden Rose matte polish I bought - pink GR matte 01. It's a lot better than its blue cousin - it's not as thick so it feels easier on the brush. I have 2 coats in the picture but it would need one more. The only problem with this one was the application. You'd need to apply it so that you don't touch the same spot twice or the brush will drag the wet polish and the previous layer with it, leaving bald spots.

5 comments:

 1. It is a shame that this is so hard to apply, as it is beautiful!! (I also really like the bottle ^-^).

  ReplyDelete
  Replies
  1. I like all matte-glass bottles but the problem with this is the super thin cap wich makes it really hard to open :(

   Delete
 2. Kiitos tästä ! olen itsekkin katsellut samaisia kynsilakkoja seppälässä mutta tuon perusteella en ehkä taidakkaan ostaa ainakaan tätä väriä.. Harmi sinäänsä, näytti niin herkullisislta ne värit :(

  ReplyDelete
 3. On kyllä herkun värinen. Itsekin katselin näitä lakkoja muutama päivä sitten Seppälässä, mutta ilmeisen onneksi ei tullut ostettua.. Ihan mieletön beauty-overload tulee joka kerta, kun tekemiäsi kynsiä selailee :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...