Monday, January 9, 2012

pastelliunelmia - what happened here in 2011.

Olen tykännyt lukea ja katsoa muiden kokoelmapostauksia viimevuotisista lakkauksistaan, joten toteutan vielä minäkin oman versioni! Ensin ajattelin vain listata suosikkilakkaukseni koko vuodelta, mutta ei se kuukausittaisten suosikkien valinta ollutkaan ihan niin vaikeaa, kuin pelkäsin sen olevan. Tosin välillä olisi ollut yhden kuukauden ajalta todella monia mieleisiä lakkauksia, kun taas joinakin kuukausina oli lähinnä vain "ihan kiva" -lakkauksia (*osoittaa tammi- ja heinäkuun suuntaan*). Parin kuukauden kohdalta jouduin listaamaan kaksi suosikkia, kun sieltä löytyi hyvin eri tyyppiset ja eri tavalla mieleiset lakkaukset.

Mutta siis: tässä Pastelliunelmia 2011

Tammikuussa...
Gold and Copper
 ..muutin Osloon. Kämpässä riitti remontoitavaa ja laitettavaa, ja täällä otettiinkiin aika paljon matsia IKEA -kalusteet vs. kynnet. Uhreilta ei vältytty, mutta hengissä selvittiin!
suosikkilakkaus: Gold and Copper

Helmikuussa...
Be My Valentine
 ..kävin Suomessa mummoni hautajaisissa ja samalla matkalla hankin itselleni ryöstöhintaan upeat ORLY:n Cosmic FX:t Galaxy Girlin ja Space Cadetin. Helmikuussa julkaisin myös kuvat ensimmäisistä lakkauskilpailuun tekemistäni lakkauksista. Tuon Sonnelassa järjestetyn kisan myötä tunsin kehittyneeni ihan valtavasti kynsien koristelun kanssa ja mun blogaukselle/kynsien koristelulle tämä onkin ollut tosi suuri käännekohta - sen myötä tämä blogi nousi ihan uudelle tasolle. Kiitos tästä Sonnelle!
suosikkilakkaus: Be My Valentine (So Cute)

So Cute

Maaliskuussa...
Diary of a t-shirt addict.
 ..täyttyi 100 lukijaa Google Friend Connectin kautta - nyt tuo luku on melkein nelinkertaistunut, wau! Kiitos kaikille ihanille lukijoilleni <3
Maaliskuussa sain mieheltäni ihanan O.P.I:n Teenage Dreamin yllätyslahjana (ja tuo lakka on varmasti tunnearvoltaan tärkein lakkani vielä nykyäänkin). Pääsin myös todistamaan ja kiroamaan Konadin päällyslakan uutta koostumusta >:(
suosikkilakkaus: Diary of a t-shirt addict.

Huhtikuussa...
Matte Pretties
..sain ekat fimoni (ja sen jälkeen se homma sitten lähtikin ihan käsistä) ja lakkalaatikkooni muuttivat ensimmäiset China Glaze -lakkani.
suosikkilakkaus: Matte Pretties

Toukokuussa...
Shiny Apples
 ..tuli täyteen 100 postausta. Laskeskelin myös silloin , että laatikossani oli ~100 lakkaa. Nyt on jokunen enemmän.....
suosikkilakkaus: Shiny Apples 

Kesäkuussa...
Golden Horses
 ..vierailin Suomessa ja sain itselleni kauan himoitsemani Models Ownin Orangeaden. Hankin kunnolliset akryylivärit ja siitä lähtien olen hämmästyttänyt itseäni kynsilleni taikomillani akryylimaalauksilla.
suosikkilakkaus: Golden Horses (So Orangeade)

So Orangeade

Heinäkuussa...
Grass Slipper with Limes
 ..meni pasmat hieman sekaisin Oslon iskun seurauksena.
suosikkilakkaus: Grass Slipper with Limes.

Elokuussa...
Dreamers
 ..blogi juhli 1v. synttäreitään ja rakastuin ensikokeilemalta water decalseihin. Innostuin myös omasta lakkauksestani enemmän kuin koskaan aiemmin ja saatoin höpötellä aika paljon lakkausta esitellessäni... Pelkkää juhlaa tämä kuukausi ei ollut, sillä vanhempieni vanhin koira ja minun suosikkikoirani 4ever lähti taivasmatkalleen.
suosikkilakkaus: Dreamers

Syyskuussa...
Simple Dotting Tool Flowers
 ..Pastelliunelmissa nähtiin eka kirppis, kahdella värillä leimausta, eka video, 3D överit sekä BarryM -rakkautta.
suosikkilakkaus: simple dotting tool flowers

Lokakuussa...
Busy Beehive
 ..käväisin Suomessa ja sain uuden parhaan kaverin vanhempieni uusimmasta karvakuonosta - pikku Lagotto Kerttu on ehkä hellyyttävin koira, jonka olen ikinä tavannut <3 Kertun avustuksella tutkailin isoa Models Ownin tilaustani, jonka sisällöstä löytyi pari uutta suosikkiakin! 
Marraskuussa saavutin myös ensimmäisen lakkauskilpailuvoittoni.
suosikkilakkaus: Busy Beehive (Pretty Little Dots)

Pretty Little Dots

Marraskuussa...
League of Legends - Fizz, the Tidal Trickster
 ..kirosin hammaslääkärin maan pienimpään rakoon ihan vain muutaman kerran. Eli viisaudenhampaani poisto sijoittui tähän ajankohtaan, ja se ei mennyt ihan putkeen... Onneksi sain kipulääkerallini voimin kuitenkin järjesttettyä ensimmäistä (toivottavasti ei viimeistä) kertaa lakkauskilpailun blogissani!
Marraskuussa tunsin itseni myös aika taiteilijaksi, kun toteutin ehkä suurimmat suosikkini (maalaustekniikan puolesta siis) koko kynsienkoristeluhistoriassani!
suosikkilakkaus: Fizz, The Tidal Trickster

Joulukuussa...
Walking in the Air
..oltiin loman tarpeessa! Ankea ja harmaa syksy väsytti ja jouduin jopa houkuttelemaan lunta talvisen lakkauksen voimin (ja tämähän toimi!). Pääsin myös ihastelemaan lakkauskilpailuni satoa ja valitsemaan voittajia ihanaakin ihanampien lakkauksien joukosta! Yleisfiilikseltään joulukuu oli vain väsynyt kuukausi, en saanut mitään aikaseksi ja pelasin liikaa WoWia.
Lopulta alkoi onneksi joululoma ja pääsin muutamaksi viikoksi Suomeen möllöttämään!
suosikkilakkaus: Walking In The Air

7 comments:

 1. Ihan älyttömän hienoja! En osaa valita kauneinta helmikuun, huhtikuun, kesä- ja heinäkuun, syys- ja lokakuun tai joulukuun välillä. Ehkä kuitenkin tuo huhtikuu, värit on todella kauniit ja lakkaus siisti.

  Sissi
  http://betternailday.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Upeita kynsiä kaikki! Maaliskuun kynnet on ylisöpöt <3

  ReplyDelete
 3. Oot tosi taitava! :) Ihailen sun akryylimaalauksia :D

  ReplyDelete
 4. These are all so wonderful and inspiring! I love your work. :D

  ReplyDelete
 5. Aww, kiva kuulla ajatuksiasi tuosta järjestämäni kilpailun aiheuttamasta käännekohdasta! :)

  Suosikkini näistä lakkauksista olivat kaikki akryylimaalitaiteilut, oot tosi taitava käsittelemään maaleja! :)

  ReplyDelete
 6. Ihania kaikki! :) Huhti- ja lokakuu on kuiteski mun suosikkeja :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...