Wednesday, January 11, 2012

they see me haulin'.

Pikapyrähdys Helsingissä ennen Osloon palaamista kasvatti mun lakkalaatiko(ide)n sisältöä taas vähän liikaakin, mutta eihän niitä Kicksin alennuspöytiä ja Seppälän laatikoita vaan voinut ohittaa. En löytänyt sitä mitä oikeasti etsin (missä mun Beetlejuicet *bhyää* ;__; ), mutta kivoja juttuja kuitenkin! Sen lisäksi Oslon kotona oli odottamassa kaksi lihavaa kynsilakkapakettia! Kyllä nyt kelpaa - tosin parit Mineral FX:t vielä vähän kutkuttelis (eli ei olis kannattanut siellä Stockmannillakaan käydä, kun tuli vaan uusia himotuksia)....

Tässäpä siis vähän kuvasaastetta melkein kaikista matkaan tarttuneista lakoista. Ja pahoittelen kuvien heikohkoa laatua, mutta nää meidän valot..


My latest hauls! I'm sorry about the bad quality of the pictures but the light here is terrible for most of the day (and I still don't have a proper lamp..)

eBay saalis kokonaisuudessaan nomnomnom
Orly - Lunar Eclipse & Halleys Comet; Color Club - Holiday Splendor, Gingerbread & Si Vous Please!
Color Club - Wild and Willing, Femme Fatale, Take Me To Your Chateau, Sevret Rendezvous & She's Sooo Glam
Ylläolevat lakat ovat siis kaikki eBaysta, samalta myyjältä koko setti. Monia pitkään katselemani ja listaamaniani Color Clubin ja Orlyn lakkoja tuli jo aiemmin "testaamallani" myyjällä alennukseen juuri joulun alla, niin enhän minä sitten voinut jättää niitä ostamatta! Nämä hankin ikäänkuin joululahjaksi itselleni, koska tiesin, että mitään kynsisälää en keltään muulta tule lahjaksi saamaan.


All of the polishes above are from eBay. I found several polishes I had been wanting for a while on sale on a seller I had already "tested" so I just had to buy these beauties now! This was my xmas present for myself since I knew I wouldn't get any nail polishes (or any other nail stuff) from anyone else.

Flormar - U25, U34, U18, U9 & U26
Helsingin Seppälöistä löysin ilokseni Flormarin Super Shine -lakkoja, joita edellisen kerran Suomessa ollessani yritin metsästää Maksi Makasiineista heikoin tuloksin. Hyvin samantyyppisiä sävyjä ainakin pullossa. Nähtäväksi jää, onko isompia eroja sitten kynnelle laitettuna.


I was trying to find some Flormar polishes already the previous time I was in Finland but they were all sold out. This time I had more luck and got these shinies. Some of them look very similiar in the bottle so I'll have to see how they are on the nails.

China Glaze - First Mate, Lighthouse, Bridezilla & Stella
China Glaze -lakkojen määrä laatikossani tuplaantui tämän nelikon myötä. First Mate ja Lighthouse olivat Kicksissä senverran hyvässä alennuksessa, että en niitä viitsinyt enää jättää siihen pöydälle. Olisi sieltä löytynyt vielä pari muutakin ankkurikokoelman lakkaa, mutta ei ne värit sitten tuntuneet sellaisilta, joille olisi käyttöä kovin paljoa. First Mate mietitytti myös, mutta kun en omistanut yhtään tummansinistä cremelakkaa, niin eiköhän se puute ollut hyvä tällä paikata :3

Bridezilla ja Stella ovat molemmat lakkauskilpailuvoittoja ja molemmat ihan kauhian hienoja. Näitä molempia ehdin jo loman aikana testailla kynsille (ja ovat blogissakin jo näkyneet).


China Glaze's First Mate and Lighthouse were on sale at Kicks and since I didn't have any dark blue cremes I had a good reason to buy.. them - I couldn't take FM all the way to Norway all alone, right?
Bridezilla and Stella are nail art contest prizes, and they both are just awesome!

Golden Rose - metallic 12; matte 01; matte velvet 101; Models Own - Emerald Black
Seppälä -saaliina jouduin tyytymään Golden Roseihin, kun viiden eri Seppälän jälkeen saldona oli tasan yksi löytynyt Beetlejuice (ja aika moneen kertaan tuli niissä Seppälöissä vielä ravattua :( ). Emerald Black on taas vihreä, että katsotaan miten tullaan toimeen keskenämme, mutta se on silti hurjan hieno lakka, eli halusin ainakin yrittää! Se saattaa hyvinkin olla riittävän tumma vihreä kelvatakseen mullekin!

Golden Roselta nappasin testattavaksi punertavan metallisen lakan (joka näkyi jo uudenvuoden ilotulitekynsissäni), sekä kaksi mattalakkaa.


This time in Finland my main goal was to find some Models Own Beetlejuice -polishes, since I had read from several finnish blogs that they should be in the stores now. I went through quite a few stores and all I could find was Emerald Black from one store. Maybe next time...
I settled for some Golden Rose polishes to ease my disappointment.

Essie - Borrowed & Blue; GOSH - Misty Mauve; YesLove - 412, Lumene NC - Party on; Depend 221 & 029; Pretty Woman PW16
Sekalainen seurakunta koostuu lakkauskilpailupalkintoina saaduista Essien Borrowed & Blue:sta ja Lumene Natural Code Party on:sta, Sokoksen alennuspöydästä löydetystä GOSH Misty Mauvesta, kirpparilta ostetusta YesLove 412:sta, Seppälän Pretty Woman PW16:sta sekä pilkkahintaan Kicksin alennuspöydästä löydetyistä Dependin 221:sta ja 029:sta.


This bunch is polishes I found on sale and flea markets and got from nail art contests.

12 comments:

 1. What a wonderful haul!!!! :D Such gorgeous polishes in there (a few lemmings of mine). :)

  ReplyDelete
 2. Liekköhän arvalla arvottu noi Seppälät minne beetlet menneet, kun niin vaikea niiden löytyminen on! :)

  ReplyDelete
 3. Aika mahtava saalis!!! :) Nyt tekee mieli lähteä itse uudelle alekierrokselle... ;D

  ReplyDelete
 4. ruman muotoisia nuo golden roset! kauhistelin jo kahdessa eri seppälässä nuita pulloja! :D

  ReplyDelete
 5. voi vitsit mikä kynsilakka...annostus!! Tämän postauksen takia tekisi mieli lähteä hamstraamaan kynsilakkoja, mutta... taisin toissapäivänä luvata poikaystävälleni maaliskuuhun asti kestävän kynsilakkaostolakon... Heh.

  ReplyDelete
 6. Lahdessa Trion Seppälässä on ainakin noita Beetlejä. :) Itse en sitten hankkinukkaan yhtään, vaikka ensin niitä kuolailin. :O

  ReplyDelete
 7. Oi miten paljon kynsilakkoja ja kaikki ihan tuhottoman ihania! Erittäin kivoja löydöksiä. :D

  ReplyDelete
 8. Oih mitä kaunokaisia! 8) Shoppauskuume iski...

  ReplyDelete
 9. Ashesela: I'm glad I got quite a few polishes off from my wishlist - now I just need to find the time to try these all! :D

  Birta: No niinpä, tuota yhtä Seppälää lukuunottamatta en ole nähnyt pihaustakaan noista lakoista, ja tuntui jotenkin oudolta, että siellä yhdessä oli monta Emerald Blackia, mutta ei yhtään muuta (voiko se vaan olla niin paljon vähemmän haluttu sävy?) :(

  Yonna: Mä olin jo ylpeä itsestäni, kun kahden ja puolen viikon Suomessa oleilun jälkeen olin sortunut vaan pariin lakkaan (eli Kuopiossa ei kummoisia lakkoja alennuksista löytynyt), mutta viimeinen ilta Helsingissä oli sitten pahaksi.. Siellä oli ihan liikaa alennuksia! >.<

  Anniksi: Eikä se ulkonäkö ole mitään siihen verrattuna, miten hankala noita kapeita ja tuon mallisia korkkeja on avata... ;P

  Nails1820: Oivoi, kuulostaapa pitkältä ajalta! Mäkin ajattelin kyllä pitää nyt taas jonkun verran paussia lakkahankinnoista (tai jos ne Mineral FX:t vielä jostain löytäisin niin sitten), että ehtisi käyttää näitä vielä käyttämättömiä ensin :D

  Celia: No höh, en kyllä olisi varmaan asiakseni viitsinyt Lahteen asti lähteä.. Pitää sitten katsoa, jos en vielä seuraavallakaan Suomi-visiitillä niitä löydä, niin sitten saatan käydä jo epätoivoiseksi (jos en sitä ennen sorru tilaamaan niitä MO:n riistohintaisilla toimituskuluilla netistä..)

  Mira: On kyllä, ja tosi hankala tästä kasasta yrittää edes valita yhtä suosikkia!

  Noora: Blogien seuraamisen huonoja puolia on aina se "pakko saada uusia lakkoja" -fiilis :D

  ReplyDelete
 10. paljon kickissä normaalisti china clazet maksaa ja entä nyt alessa?

  ReplyDelete
 11. kerroppa kokemiksia noista golden roseista kun kokeilet onko oikeesti matta vai onko se vaan toi pullo

  ReplyDelete
 12. Anonyymi 1: Normihinta on muistaakseni suunnilleen 10€ (en ihan tarkkasti muista) ja alennuksessa olivat nyt 7€/kpl.

  Anonyymi 2: Tuota sinistä GR:a ehdin jo kokeilla ja siinä oli kohtuullisen mattainen lopputulos. Ensimmäinen sana millä kuvaisin sitä olis varmaan "samettinen" ja hieman "huurteinen". Siitä lakasta muuten enemmän sitten seuraavassa postauksessa, kunhan sen ehdin naputtelemaan!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...