Pages

Tuesday, August 31, 2010

Konadeja, vihdoinkin.

Oman, erillisen postauksensa ansaitsevat viime viikolla CesarsShopista saapuneet Konadit~

Paketti tuli tosi nopeasti omaan postilaatikkoon asti, ja käsinkirjoitettu osoite ja pienet extrat saivat tämän pienen vastaanottajan varsin hyvälle mielelle.

ylävasemmalta: aluslakka, päällyslakka, helmiäisvalkoinen- ja musta leimauslakka, Sina Nail Art Kit Collection NADK-07, Konad C-setti, tupla leimasinsetti ja kynsiliima

E.L.F. kynsilakkoja II.

Olen ollut huomattavasti aktiivisempi kynsieni laittamisen, kuin blogaamisen suhteen. Yritän nyt saada edes jotain alta pois!
pohjana E.L.F. 1550, tipissä 1513 ja 1542

Saturday, August 28, 2010

vielä E.L.F.iä.

Viimeisiä viedään, vihdoinkin :) Elfin paketista esittelemättä olisi enää muutama tuote, ja ne yritän mahduttaa yhteen postiin. Sitten pääsen taas hehkuttamaan kynsillä, ja sillä, miten taas tuli "vahingossa" ostettua kaikkea kivaa....


Ensimmäisenä elfin Customit. Ideanahan on, että saatavilla on pohja, jossa on peili, aplikaattori ja neljä magneettipohjaista koloa. Näiden kolojen täytteeksi löytyy valikoima luomivärejä sekä huuli- ja poskipunia. Tykkään ideasta, että pakettiin saa sellaiset sävyt, joita sitten tarvitsee, ja halutessaan sisältöä voi vaihdella.

Friday, August 27, 2010

E.L.F. huulimeikit.

Mukakiireisen viikon, epätoimivan netin, ja aina tarvittaessa tyhjien kameran akkujen vuoksi päivittely jäikin hetkeksi vähän retuperälle. Parit lakkaukset ja uudet hankinnat tähän väliin olen ehtinyt tehdä, mutta ajattelin nyt kuitenkin käydä taas osan E.L.F.lta tilatuista tuotteista läpi, nyt kun niitä on ehtinyt jo testailemaankin.


Kynsilakkapettymyksien jälkeen tässä ryhmässä oikeastaan kaikki tuotteet saivat vain ihmettelemään, että kuinka näin halvalla saikin kaikkea näin kivaa.

Friday, August 20, 2010

lapsi jouluaattona - E.L.F. kynsilakat.


Vihdoinkin sain paketin kotiin! Olo oli kuin pikkulapsella aattoiltana, kun vanhemmat ovat vihdoinkin antaneet luvan alkaa avaamaan joululahjoja... Ja oli kivaa. Kokonaisuudessaan paketti oli hyvin pakattu, kuplamuovia riittävästi ja kaikki tavarat siististi aseteltuna. Yhteenä tilattuja tuotteita oli 25, ja kaikenkaikkiaan olen vain positiivisesti yllättynyt laadusta.

Thursday, August 19, 2010

uusia kavereita.

E.L.F.in paketti odottelee edelleen postissa, mutta huomenna sen pitäisi nyt sitten melko varmasti kotiutua. Jee :3

Alkuviikosta tein reissun Kicks:iin ja silmät kiiluen kiersin kynsilakkavalikoimia. Tuli taas harmiteltua, kun omassa kotikaupungissa ei enää kyseistä kauppaa ole, sen verran kivoja juttuja sieltä olisi löytynyt.

Anyways. Tällä kertaa matkaan lähti kolme Dependin lakkaa - Nr. 058, 193 ja 086 ja Nail&Body Decoration Kit, joka piti sisällään 144 koristetimanttia, 1g liimapurkin, Depend Quick&Shine TopCoatin, manikyyritikun ja asetinpuikon.
Seppälästä löysin vielä pari "halpislakkaa", eli silmiin pistivät kivannäköiset Wild and Crazy glitterlakat - w61 Purple Glitter ja w71 Wild&Desperate. Ensimmäinen on kirkas lakka, jossa on pinkkejä ja vaaleansinisiä hileitä, jälkimmäinen vaaleansininen vaaleilla/sinertävillä hileillä (vaikka pullossa pohjaväri näyttääkin melko kirkkaalta siniseltä).

vasemmalta: W&C w71 ja w61, Depend Nr. 058, 193 ja 086


Tuesday, August 17, 2010

pastelliruusu.

Oranssin ihastuksen aika loppui, kun onnistuin repimään peukalonkynteni hiusgeelipurkkia avatessa. Kynnen kärjestä lähti puolet omille teilleen, mutta pituutta jäi onneksi edes hieman, jotta tuo kynsi ei kamalan nysälle näytä.


Heti muutaman päivän päästä napsautin toisen käden nimettömän kynnen johonkin, ja siihen tulikin näppärä halkeama keskelle kynttä... 


Pitikin sattua. Tähän ongelmaan onneksi auttoi teepussipaikka. Uutta lakkaa kuitenkin kaipailtiin.

oransseja pisaroita.

GOSHin Orange Drops hyppäsi kaupassa silmille niin kovin houkuttelevasti, että se oli pakko ostaa. Enkä joutunut ostosta katumaan. Kaikin puolin ihana, ihana, ihana. Väri ei ole mikään super peittävä, mutta itse olin tyytyväinen kahteen kerrokseen (hieman kuulas lopputulos), kolmen luulisi olevan riittävästi kunnolla peittävään lopputulokseen.

GOSH 581 Orange Drops
Koristeina peukalossa ja nimettömässä Nail Art 3D Design Nail Sticker (Seppälä)

Monday, August 9, 2010

pinkkiä ja valkoista.

Liukuvärjäyksestä innostuneena halusin kokeilla sitä heti uudestaan. Menossa olevaan pinkkiin kauteeni sattui sopivasti Maybelline mini Coloraman sävy 93 - Pink Graffiti, joka odotti vielä ensimmäistä testausta.


 Mavala 49 White
Maybelline mini Colorama 93 Pink Graffiti
Koristeina peukalossa ja nimettömässä Nail Art 3D Design Nail Sticker (Seppälä)

ostoksilla.

Kävin eilen illalla ostoksilla E.L.F. :lla. Ostoskoriin tarttui kaikkea kivaa, mm. useampi pullo kynsilakkaa, pari meikkisivellintä ja huulimeikkejä (yhteensä 25 tuotetta). Nyt sitten vain odotellaan, että paketti saapuu perille! ^-^

Myös Huuto.net:ssa tuli vietettyä pidempi hetki katsellen dotting tooleja ja erilaisia glitterpaketteja / kynsikoristeita. Voi miksi minulla ei voi olla rajatonta määrää rahaa kaiken ihanan ostamiseen...

Sunday, August 8, 2010

ranskalaisia ja liukuvärjäystä.

Olin pitkän aikaa varsin välinpitämätön kynsieni suhteen, mutta nyt on alkanut intoa taas löytyä lakkailuun ja kaikenmoiseen koristeluun.

Alkuun lähdin kokeilemaan ranskalaista manikyyriä elämäni ensimmäistä kertaa.
Käytössä oli Mavalan The French Manicure - White -setti.



Aluslakkana Depend Foundation Ridgefiller, päällyslakkana Mavala Minute Quick-Finish 
(kuten lähes kaikissa manikyyreissani)
Mavala sävyt: 49 White / 97 Wichita

Saturday, August 7, 2010

sanahelinää.

Muutamaan kauneus- ja kynsiblogiin eksyttyäni jäin ihan totaalisesti koukkuun. Samalla takaraivossa alkoi koputella ajatus omasta kosmetiikka-arsenaalistani ja kasvavasta innostuksesta uusien juttujen kokeilemisesta meikkien ja kynsien kanssa.

Siitä se ajatus sitten lähti, ja sen ajatuksen lopputuloksia aion kerätä tähän blogiin.

En ole minkään asteen ammattilainen, vaan täysi harrastelija toimissani. Opin koko ajan uutta ja toivottavasti kehityn paremmaksi kokeilujeni kautta :3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...