Friday, August 19, 2011

does lilac dream have ticklish toes?

Kyllä osaa pientä ihmistä väsyttää. Aloitin torstaina työt yhden kaksivuotiaan pojan lapsenvahtina ja tämä pieni poika tykkää ottaa päikkärit ulkona - ja nukahtamiseen vaaditaan, että rattaat pysyy liikkeellä! Eli nyt on viimeiset kaksi päivää tullut käveltyä elämääkin enemmän ja hitusen tuntuu äkkinäisellä jaloissa.. Perusnörtti kun ei paljoa liikuntaa normaalisti harrasta! Tänään vielä satoi vettä ihan kiitettävän reilusti, ja kotiin päästyä saikin puristella sukista vettä. Taitaa olla vedenpitävien kenkien hankinta edessä...

Models Own Lilac Dream + Wild and Crazy Ticklish Toes
Tällä kertaa kynsillä Models Own Lilac Dream, jonka kuorrutin Wild and Crazyn Ticklish Toesilla. Päälle dotting toolilla pisteet Wild and Crazyn Montanalla ja pisteiden keskelle glitterhippuset. Perus "ihan ok" lakkaus, mutta joku näissä tökki niin, että ei kovin pitkään jaksanut katsella.
Joku päällyslakoistani on vielä alkanut tekemään kivoja kuplia lakkauksien päälle (tähän mennessä pari lakkausta on käytännössä julkaisukelvottomia kuplakerrostuman takia - ei niitä aina edes huomaa livenä, mutta kuvissa se on jotain ihan kamalaa), ja nyt yritän tässä selvittää, että mikä niistä sen tekee (kun joskus on useampikin eri päällyslakka käytössä samassa lakkauksessa).


This is Models Own Lilac Dream covered with Wild and Crazy Ticklish Toes. I used dotting tool and Wild and Crazy Montana for the dots and added some some glitter pieces in the middle of the dots. This mani was "quite ok" but for some reason I just didn't feel like wearing it for very long.

7 comments:

 1. Kivat kynnet :)
  Itsellä on alkanut konadin päällyslakka kuplimaan.. :/

  ReplyDelete
 2. Eli sinä asut Norjassa? Miten olet sinne päätynyt? :)
  Ihanat kynnet :3

  ReplyDelete
 3. Rose: Kiitos :) Mulle oli ikävä yllätys, että ne jossain vaiheessa vaihtoivat Konadin päällyslakan koostumusta, ja se uusi versio sitten kupli ja suttasi.. ohentamalla se kyllä siitä ainakin vähän parani, mutta ei ihan yhtä kovaa luottoa löydy siihen enää..

  Anon: Juu, Norjassa majailen! Minulla on Norjalainen mies, ja sen myötä tänne eksyin :)

  ReplyDelete
 4. Ootko sä tykännyt noista Models Own -lakoista? Niissä on aika kivoja sävyjä ja mietin, että onko ne laadultaankin passeleita? :) Joka tapauksessa aion itsekin kokeilla !

  ReplyDelete
 5. Jo's nails: Oon kyllä tykännyt kovasti! Mulla on tällä hetkellä 9 MO lakkaa, joista suurin osa on kyllä glittereitä, ja nyt just tilasin MO -50% alennuksesta kymmenen lisää! D: Glitterit varsinkin on ihan tajuttoman hyviä ja noista creme lakoista oon tykännyt myös. Cremet on vähän tympeitä levittää, oli merkki mikä tahansa, mutta MO:n lakoilla oon kyllä aina saanut hyvää lopputulosta ilman suurempaa hermojen menetystä.
  Ja yleisestikin oon lukenut pääasiassa vain hyviä arvosteluja MO lakoista! Eikä hintakaan ole paha, kun pullo on tuollainen reilumpi (14ml)!

  ReplyDelete
 6. Kuulostaa kieltämättä lupaavalta ;) itse tosiaa ostin yhden aika nätin, sävy taisi olla Green Grace jos oikein muistan (mun blogista löytyy postaus jos kiinnostuit, aika kiva syysväri ja tykkäsin todella paljon!). Noita on nyt näkynyt aika paljon, ja halpoja ovat. siksi ajattelin, että onko hinta-laatusuhde oikeasti niin hyvä kun huhutaan, taitaapi olla :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...