Thursday, August 4, 2011

water decals for the first time.

Huisaa, miten on taas tullut uusia lukijoita! Kiva että ihmiset jaksaa mun höpinäitä seurata n_n

Tällä kertaa tarjoilen vaan jotain hurjan simppeliä, eli pääsin ensimmäistä kertaa leikkimään water decalsien kanssa. Ostin eBaysta sellaisen viiden arkin paketin, jossa kuviot tulivat sattumanvaraisesti valittuna, ja mun tuurin tuntien ei sitten oikein mikään niistä viidestä kuvioarkista ollut mieleinen. Pari oli "ihan ok", ja niillä varmaan tulee leikittyä, jos jotain nopeaa ja yksinkertaista kaipaan, mutta pitänee yrittää onneaan jonkun toisen kauppiaan kanssa (jos jollakulla on joku tosi hyvä vakikauppias, niin saa suositella!) - tykkäsin nimittäin näiden käytöstä kovasti!


Valikoin harjoittelukappaleeksi sellaiset kuviot, joita en todennäköisesti tulisi muuten käyttämään. Ihan kivat nää kukat kyllä sitten kynsillä oli, mutta periaatteesta "ihan kiva" ei riitä tähän vaativaan makuun... Pohjaksi piti keksiä jotain vaaleaa lakkaa, ja olisin käyttänyt valkoista, ellei noissa kuvioissa olisi ollut valkoista . Mikään omasta varastosta löytyvä vaalea lakka ei oikein tuntunut sopivan väriltään näiden kuvioiden kanssa, ja päädyin tällaiseen neutraaliin elfin lakkaan. Ihan varmaksi en voi sanoa, mikä tämä lakka sitten on nimeltään, sillä tämä on ainoa merkkaamaton elfin lakoistani, ostettu joskus alennuksessa ollessaan. Kävin googlettamassa ne pari lakkaa, joiksi sitä olisin epäillyt, mutta ei niistä löytyvät swatchit ihan täysin tuntunut käyvän yksiin. Elfin nude kuitenkin näytti niin kovin erilaiselta, että veikkaisin tämän yksilön olevan Innocent. Olen suhtautunut tämän sävyisiin lakkoihin vähän nihkeästi, mutta kynsillä tämä olikin hurjan sievä. Laatukin oli varsin kelvollinen, eli tulee tätä varmasti käytettyä joskus toisenkin kerran.


Something very simple today - I got try try water decals for the first time! I was very unlucky when I bought water decals from the eBay, since none of the 5 sheets I reveived had pictures I would've really liked. Some of them were "ok" so I'll most likely use them anyway, but I guess I need to try my luck with another seller (if someone knows some good one please tell me!) since I really liked the idea of water decals.

The sheet I used was pictures I probably wouldn't use otherwise so it would've been ok if I'd managed to mess up badly. Luckily I got to notice that it would be very hard to fail badly with water decals! 
I needed some light colour for the base and ended up with this neutral colour. It's the only one of my elf polishes that's unmarked so I'm not 100% sure which one it is but I think it's called Innocent. I thought I wouldn't really like this colour much but it actually looked really pretty on my nails! And hte quality was ok too, so I think I will be using this one again some other time.

10 comments:

 1. En tiedä mistä kuvioista pidät, mutta itse tilasin nämä kaksi tältä myyjältä:
  http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300459188408&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

  http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110577489491&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

  Ja tässä mitä sieltä sitten tuli:

  http://2.bp.blogspot.com/-u6UWPWu7ypU/Ti7E3JJmunI/AAAAAAAAEqI/aQHwaIkKKuw/s1600/IMG_8830.JPG

  ReplyDelete
 2. Noistahan tuli tosisöpöt!! :) Tuo elfin nude kynsilakka sopii tosihyvin noiden kukkien alle :)
  Olen jo pitkään miettinyt, että mitä noi 'water decalsit' ovat.. En ole oikein jaksanut ottaa selvääkään, mutta nyt kun näin kuinka hieno lopputulos on, kiinnostuin niistä... pitää harkita, jospa tilaisi eBaysta... :D

  ReplyDelete
 3. Hei, katos! Samat water decalit kun mulla. ;D

  http://glitz8glam.blogspot.com/2011/06/kallankukkia-kynsilla-kuoleman-vai.html

  Omiini olisi pitäny valita vaaleampi keltainen, mutta muuten noi oli minusta ihan kivat.

  Mä kanssa tykkään water decaleista ja niiden helppoudesta. :)

  ReplyDelete
 4. Sanna: Noita molempia olen itseasiassa eBayssa katsellut, taisin Playing with Polish blogista bongata jonkun kerran. Onko nuo laadultaan hyviä ja toimivia, kun kuvat ja hinta vaikuttavat varsin kivoilta?

  Nails1820: Kiitos :) Ne on siis vähän tarroihin verrattavia, mutta toimivat kyllä mun mielestä paremmin ja näistä löytyy yksityiskohtaisempia kuvioita. Water Decalsit tulevat paperisella arkilla, josta leikataan kuvion kokoinen pala, se pala laitetaan hetkeksi veteen ja tällöin se kuvio irtoaa paperista. Kuvion voi sitten siirtää kynnelle ja asetella paikalleen, ja hetken kuivuttuaan se pysyy paikallaan. Päällyslakka päälle ja valmis! :3 Suosittelen kyllä kokeilemaan!

  Minna: No jopas sattui! Minä kyllä kalloista tykkään kukkina, mutta näissä decalseissa ei oikein iskenyt :(
  Ja nää on kyllä niin helppo ja nopea tapa tehdä tosi hieno koristelu, tykästyin ihan kerrasta! :)

  ReplyDelete
 5. Blogistani löytyy palkinto sinulle :)

  http://laatikollinenlakkaa.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-award.html

  ReplyDelete
 6. Hauskan värinen pohja lakka! Eikä nuo kuviotkaan pahat ole :) Ihanan kiiltävät kynnet.

  ReplyDelete
 7. Blogissani olisi palkinto sulle! =)

  ReplyDelete
 8. Vilkku: Kiillosta kuuluu kiitos päällyslakalle! Mä vaadin päällyslakalta kunnolla kiiltävää, sellaista geelimäisen näköistä lopputulosta, ja nyt oon onneksi löytänyt pari erittäin hyvin senkin vaatimuksen täyttävää löytänyt :)

  Kiitos molemmille palkinnoista. Oon varmaan miljoona kertaa jo aiemminkin sanonut, että oon tosi huono postaamaan näitä memejä blogiini, mutta kiva se on aina, jos joku muistaa! :3

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...