Sunday, August 14, 2011

sugar and strawberries.

My Dream Nails -blogin lakkauskilpailun yksi kategoria oli "kesä".
Mietin kovasti, että miten kuvaisin kynsillä kesän, ja lopuksi käteen jäi kaksi ideaa. Toiseen en löytänyt mieleisen sävyisiä lakkoja (enkä reilun vuorokauden valvomisella jaksanut alkaa itse sekoittamaan sopivia värejä), joten päädyin sitten tähän - kesä = mansikat! Ei oikeasti voi olla kesää ilman tuoreita mansikoita, ja minä sokerihiiri napsin mansikkani aina sokerin kanssa, nam!


Tämä lakkaus oli kolmesta kilpailulakkauksestani se vähiten suosikki, joskin siihen vaikutti aika paljon se, että jouduin kuvaamaan näitä mörkösäässä, eikä lakkaus päässyt kuvissa oikein oikeuksiinsa. Luonnossa tämä oli ihan oikeasti paljon kivempi!


This is my second mani for My Dream Nails -blogs nail art contest. The theme was "summer" and I thought strawberries are something that really connects to summer. This one was probably my least favourite of the 3 manis I sent to the contest but that was partly because of the bad weather we had here when I had to take the pictures.. This one really looked a lot better in real life that how it looks in the pictures! 


Käytetyt lakat ja tarvikkeet // What I used...
Wet n Wild - Tickled Pink
Wet n Wild - Lady Luck
Wild and Crazy - Montana
glitter dust, mansikkafimoja // glitter dust, strawberry fimos

13 comments:

 1. Ihanan kesäiset kynnet :)

  ReplyDelete
 2. hahaha äänestin sua eile :D

  ReplyDelete
 3. Rose: Kiva että ne on jonkun muunkin mielestä kesäiset - itseä vähän epäilytti aluksi, kun nää ei ihan niin selkeästi huuda sitä kesää, niinkuin monet muut lakkaukset tuolla :)

  Angeles: Thanks! :)

  pulla: Oih, kiitos! Sentään yksi ääni sitten, kun ajattelin jo, että tuossa kategoriassa on niin kivoja lakkauksia, että nää mansikit jää ihan varjoon! :)

  ReplyDelete
 4. Mäkin äänestin sua, mun mielestä noi mansikat on tosi sulosia (:

  ReplyDelete
 5. One of the sweetest manis I've ever seen ^^

  ReplyDelete
 6. Ihanan kesäiset ja kauniit kynnet!

  ReplyDelete
 7. Ihanat mansikat! Kyntesi näyttävät ihan karkeilta! <3

  ReplyDelete
 8. Nämä on tosi herkut, ehkä äänestän juuri näitä sinun kynsiäsi! :)

  ReplyDelete
 9. ritterbraten: Thanks! n_n

  Papu: Kiitos :)

  Furiahz: Huomaa kyllä, että oma äidinkielen taito on vähän ruostunut täällä maailmalla ollessa, kun piti ihan miettiä, että mistä sanasta "karkeilta" on taivutettu.. "karkea... ei se kyllä kuulosta sopivalta sanalta tuohon lauseeseen..." x_x Mutta tykkään itsekin kovasti noista mansikkafimoista, ne on hurjan söpöt! :)

  Niniane: Kiitos! :)

  ReplyDelete
 10. Oih kuinka makeat kynnet! Kesäisen kimaltavat kyllä.
  Ihan pakko myös sanoa, että mulla on kyllä vahva tunne, että tunnistin ne sun kolmannet kilpailukynnet tuosta kisasta myös :D

  ReplyDelete
 11. :DD Että ensin kehutaan ja sitten väitetään kynsiä karkean näköisiksi.

  ReplyDelete
 12. hiutale: Kiitos :) Nyt ehdin jopa postaamaan ne viimoisetkin kilpailukynnet - tunnistitko oikein?

  Furiahz: Niinpä, yritin vaan miettä, että mikä tekee mun kynsistä karkean näköiset, mutta sitten se pieni lamppu tuolla pään sisällä syttyi! Ja heti ymmärsin lauseen tarkoituksen huomattavasti paremmin! :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...