Thursday, December 1, 2011

the one who does not like crackles finally fell in love with a crackle.

Minä en tähän mennessä ole millään lämmennyt crackle lakoille, mutta kun näin Neglelakkmani -blogissa nämä ihanuudet, oli mun ihan pakko lähteä metsästämään niitä. Ja ihan tosissaan saikin metsästää - vasta keskustan syrjäisimmän kauppakeskuksen Lindexistä löytyi muutama kappale kutakin väriä! Halusin itselleni ehdottomasti nuo hieman erikoisemmat sinisen ja vaaleanpunaisen glitteri-ihanuudet (ja samalla mukaan lähti ne kaksi muutakin väriä kilpailupalkinnoiksi~).

Niitähän piti päästä heti kokeilemaan, vaikka aikaa ei oikein löytynytkään. Tässä malliesimerkki pikaisesta kymmenen minuutin aamulakkauksesta. Alle Sally Hansenin Blazing Blue (joka muuten alkaa loppua, iik - mun suosikkisininen, äkkiä uusi pullo jostain!), kärkiin kevyesti jotain vaaleanpaa sinistä lakkaa ja päälle tuo sininen glittercrackle nimeltään Mad Blue (joka ei mielestäni ole yhtään hullu). Ja voi että se on nätti! Ihana, kaunis crackle! Tähän rakastuin!


So far I haven't really gotten along with crackle polishes. Still - when I saw these in Neglelakkmani -blog I just had to get them - and of course test them right away as soon as I had gotten them to myself (even though I didn't really have time to do a proper mani..)
So this one is a quick 10min mani I did before work one morning. I started with Sally Hansen's Blazing Blue and sponged some lighter blue polish to the tips. Then I added the blue glittercrackle called Mad Blue (I don't think it's very mad though). And it's so pretty! I fell totally in love with this one!

5 comments:

 1. Mulla on noista toi punainen glittercrackle ja voi että se on ihana! Pitäis käyttää sitä useemmin.:)

  ReplyDelete
 2. I'm not a fan of crackles either, but that one looks nice! :)

  ReplyDelete
 3. Minä taas en ollut ollenkaan vakuuttunut näistä glitter crackleista kun ne mun silmään näyttivät enemmän tahattomasti rikkoutuneelta kuin cremet... Mutta nämä sun kynnet kyllä pyörtää ajatukset ihan kokonaan!

  Tuo sun look on kuin kaunis huurteinen metsä. Hypnoottinen!

  ReplyDelete
 4. Glittercracklet on ihan kivoja.. En vain ole kunnolla cracklejejn ystävä, mutta kivat kynnet :)

  ReplyDelete
 5. Emmi: Mullakin kaikki tällaiset erikoisjutut usein meinaa jonkun ajan päästä unohtua käytöstä, mutta josko mä näitä muistaisin aina joskus käyttää :D

  Ashesela: Thats exactly how I thought too when I saw the swatch for these :)

  Doo: Mäkään en oikein innostunut, kun näin jonkun toisen merkin glittercrackleja, juuri tuosta samasta syystä, mutta nämä kyllä toimii onneksi tosi kivasti!

  Rose: Ei nämä mullakaan varmaan ihan jokaviikkoiseen käyttöön pääse, kun cracklet on mun mielestä liian tylsä ja "helppo" tapa koristella kynsiä, mutta näihin glittercrackleihin tykästyin ainakin näin kiiremanikyyrinä :) Ja nyt pitää yrittää kehitellä jotain mitä näiden kanssa vois yhdistää, että saisi monipuolisempia koristeluita!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...