Tuesday, December 27, 2011

snowflakes.

Joulusta on täälläkin jo selvitty, ja nyt nautitaan myrskytuulesta ja sähkökatkoista... Tänään on tuullut vielä kovempaa kuin eilen (jolloin siis piti olla ne vuosikymmenen myrskyt), joten jää nähtäväksi miten monta kertaa sähköt tänään vielä ehtivät katketa. Suomessa lomailua on jäljellä vielä vajaa kaksi viikkoa, ja sen ajan blogikin päivittyy varmaan vielä harvakseltaan (koska tämä nettiyhteys on ihan tajuttoman huono..).


Joulua vietin ennakkosuunnitelmistani poiketen tummansinisillä lumihiutalekynsillä. Kirkasta punaista oli jo yksi kerron kynsillä, mutta päivän fiilis ei sitten vain ottanut yhteen jouluisemman värimaailman kanssa, joten päädyin poistamaan lakat ja vaihtamaan siniseen. Lumihiutaleet on leimattu kynsille yksitellen ja kahdella värillä, joten hermot meinasivat mennä muutaman kynnen jälkeen, mutta sain kuitenkin kunnialla molemmat kädet valmiiksi!

Kynsillä siis Sally Hansenin Blazing Blue (jota sain ostettua uuden pullon, jee!), nimettömässä lisänä Kleancolorin Holo Chrome ja Color Clubin Jingle Jangle. Leimauksessa Wild and Crazyn Montana sekä Depend 223.


Ja loppuun vielä kuva meidän hianosta joulukuusesta, joka käytiin porukalla hakemassa tuolta jostain parin kilometrin päästä (kävellen). Minä hoidin kuusen koreaksi, ja sain samalla kädet kipeäksi ja punakirjaviksi neulasenpistoista - on se palkitsevaa hommaa!

10 comments:

 1. oo miten hienot kynnet :3 Miten sinulta onnistuu tuo leimaaminen noin älyttömän hyvin! Kun minä kokeilin lumihiutaleiden leimaamista ei siitä hommasta meinannut tulla yhtää mitää haha :D Hienosti koristelit myös kuusen :)

  ReplyDelete
 2. Your nails look so beautiful and so does that Christmas tree!! I hope that you had a wonderful Christmas! :D

  ReplyDelete
 3. Nails1820: Kiitos :3 Mun leimailut on aina vähän päivästä kiinni, eli ikävä kyllä se ei aina onnistu ihan yhtä hyvin :D Pienet kuviot onnistuu yleensä aika hyvin (ja nää lumihiutaleet oli juurikin hyvin pieniä) ja isompien kanssa sitten kiristellään hermoja.. Yleisesti ottaen joudun toteamaan, että lopputulos paranee, mitä enemmän sitä hommaa tekee, niinkuin oikeastaan kaikessa kynsitaiteilussa on itsellä ainakin ollut (eli harjoitus tekee mestarin ja muut vanhat, hyvät ja ärsyttävät sanonnat ;D )!

  Ashesela: Thank you - my Christmas was nice and white and I got to spend it with my family n_n Hope you had a good Christmas too!

  ReplyDelete
 4. "Kynsillä siis Sally Hansenin Blazing Blue (jota sain ostettua uuden pullon, jee!), pikkurillissä lisänä Kleancolorin Holo Chrome ja Color Clubin Jingle Jangle." Saanko mä kuitenkin väittää, että kaksi viimeisimmäksi mainittua lakkaa on nimettömässä eikä pikkurillissä? Tai sitten mä olen ihan totaalisesti sekoittanut sormet toisistaan(ei olisi mitenkään mahdotonta mulle). :D

  Mäkin vietin muuten jouluni tummansinisissä lumihiutalekynsissä, tosin maalasin ne itse, en omista lumihiutalelaattaa :D

  ReplyDelete
 5. Oijoi, onpas ihanat kynnet! ♥

  ReplyDelete
 6. Ihanat kynnet!! Olisipas ulkonakin lunta =)

  ReplyDelete
 7. Nora: Hyvä että joku osaa, kun mä oon tunnetusti aika hyvä sekoittamaan nää suomenkieliset sormien nimet (eli ei oo eka kerta kun jälkeenpäin korjailen..) :D

  Papu: Kiitos :)

  Mia: Täällä on onneksi vielä vähän lunta maassa, ja kovasti olen yrittänyt toivoa, että ei enää kovin paljoa mene enää kelit plussan puolelle - muuten häviää nuo viimeisetkin. :(

  ReplyDelete
 8. Rose ja Peppi: Kiitoksia :3

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...