Friday, December 9, 2011

poppies with a christmas feeling.

Nämä kynnet tein Yóna's Secret Chamber -blogin kilpailuun, teemana pikkujoulukynnet. 


Halusin kynsien olevan hieman jouluiset, olematta kuitenkaan sitä ihan täysin, joten päädyin jouluisiin väreihin - punaiseen ja kultaan ja yhdistin ne mustaan. Itse tykkäsin näistä kynsistä ihan suunnattoman paljon, mutta kilpailun tuomaristo ei ilmeisesti oikein lämmennyt näille ;P Ja kyllä, tämä on se samainen design, joka jo kerran näkyi blogissani, kun en hampaanpoiston takia pystynyt viimeistelemään koristelua - onneksi tällä kertaa sain valmiiksi, ja ihan molempiin käsiin!

Pohjana MNY 445 ja koristelut tehty akryylimaaleilla. Kukkien keskustaan lisäsin hieman kultaglitteriä e.l.f. Golden Goddessista.


These nails were for a nail art contest a while ago. It's also the same design I tried painting to my nails when I had just had my wisdom tooth removed, and back then I had to give up after I had gotten 2 nails done (tensing my neck/shoulders didn't feel very good in my mouth :( ). Atleast I got it done this time, and I really liked the result.

The base is MNY 445 and the decorations are painted with acrylic paints. I added some golden glitter from e.l.f. Golden Goddess to the flowers.

7 comments:

 1. This manicure is so beautiful!

  ReplyDelete
 2. I Love poppies and you did a great job on them! Beautiful mani :)

  ReplyDelete
 3. Upeat, kuinka ihmeessä saat aina noin kauniin ja siistiin lakkauksen kynsinauhanrajalle?

  ReplyDelete
 4. "mutta kilpailun tuomaristo ei ilmeisesti oikein lämmennyt näille ;P" ai koska et voittanut ? siellä oli tosiaan kisassa hienoja kynsiä, mutta onhan nämäkin ihan kivat, mun mielestä aika kesäiset vaikka värit ovatkin nuo 'jouluvärit'. mutta vain oma mielipiteeni (:

  -hessu

  ReplyDelete
 5. Ashesela: Thanks :)

  Gottwinkies: I actually wasn't even thinking about poppies before the flowers were ready - I just wanted to paint black and red one-stroke flowers and they ended up looking just like poppies :D

  Birta: Siistin lakkauksen rajat aina siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella :)

  Rose: Kiitos :)

  hessu: En mä tietääkseni voittamisesta ole sanonut mitään, enkä ole myöskään väittänyt, etteikö kisassa olisi ollut kivan näköisiä kynsiä? Mutta jos lakkaus ei ole kolmen parhaan joukossa, niin se mun mielestä tarkoittaa, että tuomaristo ei ihan täysin lakkaukselle lämmennyt.
  Omasta mielestäni nämä eivät näyttäneet kesäisiltä muutoin kuin noissa kunnon lämpimänsävyisessä auringonpaisteessa otetuissa kuvissa, mutta en viitsinyt uhrata kuvien laatua käyttämällä jotain huonompaa valoa, kun kerrankin oli oikeasti aurinko paistamassa (ja se olikin sitten tän vuoden viimeinen lämpimän aurinkoinen päivä täällä :( )

  ReplyDelete
 6. WONDERFULL!!! Poppys are so beautyful Flöowers! Great Nailart!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...