Saturday, April 16, 2011

black and red.

Pahoitteluni pienestä blogihilaisuudesta. Täällä on yritetty kovasti kääntää unirytmiä taas edes vähän parempaan suuntaan, joten koko ajan on ollut vähän väsymystä ilmassa. Lisäksi muutenkin ei taas kaikki mene ihan niinkuin elokuvissa, ja kynsien lakkailuun ei tunnu oikein riittävän intoa ja ideoita. Ja kynnet vaan kuivuu ja vetää pahempaa C-muotoa, vaikka niitä mitenkä yrittäisi öljyssä uittaa. Mutta josko tämä tästä! Jotain saa aina välillä sentään kynsilleen taiteiltua!

ELF Black + China Glaze Ruby Pumps
China Glazen Ruby Pumps on poltellut tuolla laatikossa jo hetkisen, ja nyt oli pakko keksiä sille jotakin käyttöä. Samalla ajattelin poiketa tästä viimeaikoina kynsilläni vallinneesta pastellivärityksestä, joten RP sai kaverikseen mustaa. Rajasin ensin teipillä alueen mustalle. Mustan kuivuttua levitin RP:ta mustan + tipin päälle, ja sitten vielä toinen kerros RP:ta tippiin. Yläreunaan taiteilin täysin sattumanvaraisesti koukeroita ja pisteitä pienellä siveltimellä ja dotting toolilla.

Ruby Pumps on kyllä hurjan kaunis ja ihana lakka! Onneksi ostin tällä kertaa, kun se niin monet kerrat on sinne hyllyyn jäänyt.


Hi all! Sorry about being so quiet for a while but I've been trying to fix my sleep pattern so I've been pretty tired for most of the time. Also some other things in my life are not going quite like in the movies so I just haven't had much energy or ideas for nailart. But I get a little something done every now and then - so here's my black and red mani to cut my very pastel coloured -period!

I've been waiting to get the perfect idea for China Glaze's Ruby Pumps and now I finally decided to go for it. And black seemed like a good friend for this red beauty. I started with the black part (used tape to get the edges straight). I added RP on top of the black and tips and added second coat of RP on the tips to get it brighter. The decorations on the top part are done with dotting tool and small brush - just adding stripes and dots very randomly!


11 comments:

 1. Ihanat kynnet, ihana Ruby Pumps! ♥ :)

  -ANSSSKU-

  ReplyDelete
 2. Mie tykkään nuista kynsistä jotenki toosi paljon! (: Niin tarkasti tehty.

  ReplyDelete
 3. Onpas kivan näköiset! Tuli hieman goottimainen fiiliskin, kjeh. :D

  ReplyDelete
 4. Onpa hirmusen nätit! Nämä on kyllä ihan erilaiset, kun mitä tässä blogissa on tottunu näkemään :)

  ReplyDelete
 5. Hitsi miten upeita lakkauksia teet, ja nuokin on todella hienot :)

  ReplyDelete
 6. Hei nämä on tosi kivat! Rubypumps on ihan mun lempilakka, ja kovasti haluaisin käyttää muulloinkin kuin jouluna, ja nyt annoit kyllä idean!

  ReplyDelete
 7. The design is so cool! Little black design part looks like a mysterious language:D

  ReplyDelete
 8. Kiitos kaikille // Thanks all~ :)

  Ruby Pumps on kyllä kaunis lakka, mutta se on tosiaan hyvin jouluinen punainen, joten saa aina vähän pähkäillä, mihin sen yhdistää, jos ei mitään joulukynsiä halua tehdä ;D

  ReplyDelete
 9. Vau... Ihanan värinen lakka ja kaunis siisti lakkaus.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...