Sunday, April 24, 2011

pretty in pink.

Nämä kynnet tein Cesarsin vappukisaan, mutta ei tällä kertaa siellä lykästänyt. Itse kuitenkin tykkäsin kynsistä kovasti - mukavan pirteä väri ja onnistunut kokonaisuus. Vappuun sopivaksi perustelen nämä sillä, että mielestäni vappuna pitää olla kirkasta väriä ja glitteriä!


Pohjalla on kolmella eri pinkillä tehty liukuvärjäys - Sally Hansen Flashy Fuchsia, China Glaze Ahoy! ja MNY 808A. Leimaus Konadin m76 -laatasta Konadin White Pearl lakalla ja lisukkeeksi vähän hologlitteriä Viva la Diva 72:sta, vaaleanpunaisia strasseja ja isompia pinkkejä glitterhippusia.


For this mani I sponged 3 different pink polishes to get the gradient base - Sally Hansen's Flashy Fuchsia, China Glaze's Ahoy! and MNY's 808A. Stamping is from Konad's m76 -plate with Konad's White Pearl special polish. I added some big glitterpieces, light pink rhinestones and hologlitter nailpolish (Viva la Diva's 72) to get "a little something" to finish the mani.


14 comments:

 1. Ihanan suloiset! Mulla kesti hetki, ennen kuin siitä kuvan perusteella huomasin siinä olevan liukuvärjäys kyseessä. Tuo Konad-kuviokin on aivan sairaan söpö, tekisi melkein mieli hankkia, mutten tiedä tulisiko kaikkia kuvioita käytettyä ollenkaan..

  Ruusulle olisi myöskin käyttöä tuon yhden Halloween-laatan kanssa (siinä siis yksittäinen ruusu) , kun haluaisin tehdä uudelleen yhteen Glitteristä ostettuun sormukseen sopivat kynnet.. Niistä tuli söpöt silloin :)

  Jotenjoten, meni taas ihan jaaritteluksi.. >.< Säkin voisit kokeilla, että vaikkapa sormuksesta tai kaulakorusta ottaisi mallia :>

  ReplyDelete
 2. Aivan ihanat! :) Söpön tyttömäiset ja liukuvärjäys on oikein pehmeästi mennyt. :)

  ReplyDelete
 3. Valloittavan söpöt! :) Menee tuo laatta kyllä heti ostoon. :D

  ReplyDelete
 4. Nää on tosi hienot!! Niin just, liukuvärjäys on onnistunut tosi pehmeesti!

  ReplyDelete
 5. Aivan ihanat. Todella kaunis liukuvärjäys!

  ReplyDelete
 6. aivan ihanat! tosi hyvin onnistunut toi liukuvärjäyskin

  ReplyDelete
 7. Jatkan samalla linjalla kuin aiemmatkin: ihan mielettömän ihanat kynnet!

  ReplyDelete
 8. Voi ihanat kynnet, inspiroivat! :)

  ReplyDelete
 9. Such a beautiful design! The sponge gradient effect is amazing:D

  ReplyDelete
 10. Ooh, kiitos kovasti kaikille kommenteista! Kiva kuulla, että lakkaus oli muidenkin mielestä onnistunut :)

  LittleKittyMonster: Mulla on ollut tuo laatta ihan luvattoman huonosti käytössä, vaikka tykkäänkin oikeastaan kaikista siinä olevista kuvioista tosi paljon. Aina vaan löytyy joku paremmin sopiva kuvio jostain toisesta laatasta! Mutta sentään kerran olen kaikki kuviot tuosta leimannut.. mikä johtuu osittain siitäkin, että tuo on mun ensimmäinen laatta, ja se oli pitkään myöskin ainoa! :D
  Näin kesän myötä pitääkin kaivella korulaatikkoa enemmän auki, ja katsoa, jos sieltä löytyisi kynsi-inspiraatiota!

  Minnie: Thank you! n_n

  ReplyDelete
 11. Jjuu, koruista saa mun mielestä _tosi_ hyvin inspistä! Muttajoo, tuo tutokin oli ihana :> Jäin koukkuun tähän sun blogiin. <3

  ReplyDelete
 12. LittleKittyMonster: Awws, kiva jos jonkun olen saanut koukutettua! :DD Ja kiva kuulla, että tuto ei ollut ihan huti! n_n

  ReplyDelete
 13. Pakko tähän oli jäädä, kun teet aina niin fantastisen söpöjä kynsiä ;> Jaja nuo tutot menee aina, kun itse olin (kröhkröh) vasta aloittelija-tasoa näissä kynsihommissa..

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...