Friday, July 8, 2011

grass slipper with limes.

Olen varmasti joskun ennenkin maininnut, että vihreä ei ole minulle oikein mieleinen väri. Siksi vihreiden lakkojen kohdalla lakkavalikoimassani onkin ollut vain iso aukko, kun se mun yksi ainoa vihreä lakkakin näyttää kynsillä lähinnä mustalta. Mutta tätä paikkaamaan tarttui Suomesta matkaan kaksi uutta vihreää lakkaa.

Sally Hansen Grass Slipper + Wild and Crazy Ticklish Toes
Tällä kertaa kynsille pääsi Grass Slipper. En ole ihan varma, tykkäänkö tästä sävystä, mutta hyvin kesään sopiva se joka tapauksessa on. GS on ihanaa Sally Hansen -laatua, eli helppo levittää (ja se leveä, pyöristetty sivellin <3), kuivuu nopeasti ja peittää kahdella kerroksella. GS:n päälle lakkasin puolelle kynttä (taas) Wild and Crazyn Ticklish Toesia yhden kerroksen. Oli hassu huomata, että kylmien sävyjen päällä hopeisena hohtanut TT antoikin GS:n päällä kultaisen hohteen. Rajaus Color Clubin Titania Gold -linerilla ja koristeeksi limefimot.


I'm not a huge fan of green but I have to admit that this polish fits the summer very well. Sally Hansen's Grass Slipper is opaque in two coats and I just love the wide, rounded brush SH-polishes have! The tip -half of the nails have also one coat of Wild and Crazy's Ticklish Toes (again). It was cool to notice that TT gave a golden shimmer when used on top of GS since before I've only used it on top of "cold" shades and then the shimmer is silver.. I used Color Club's Titania Gold (Art Club) for lining and added lime fimos. Simple and easy!

4 comments:

 1. I love that green polish! perfect summer nails :)

  ReplyDelete
 2. Toi vihree on tosi kivan värinen .-)

  ReplyDelete
 3. Minä taas tykkään vihreestä ja sen eri sävyista aivan mielettömästi jotenka ihastuin näihin kynsiin välittömästi. Upeat!

  ReplyDelete
 4. Oi voi miten herkulliset! Minäkään en paljon vihreää käytä mutta näissä viihtyisin :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...