Friday, November 18, 2011

diamonds for my man-darin.

Kolottaa ja jomottaa, suuta en saa auki ja ketuttaa kun en päässyt töihin kahteen päivään. Eli toisin sanoen mitään hyvää sanottavaa tuosta viisaudenhampaan poistosta ei jäänyt. Ja itse poisto-operaatiosta sen verran, että jos joku ei kärsi hammaslääkäripelosta, niin viisurinpoistolla senkin saa varmasti aika helposti aktivoitua. Itse en ole ikinä varsinaisesti pelännyt hammaslääkärikäyntejä (mitä nyt olin kauhusta kankeana kaksi päivää tätä poistoa odottaessa), enkä voi väittää pelkääväni vieläkään, mutta ei multa kyllä poisteta enää yhtäkään viisuria ellei ole henki uhattuna.


Joka tapauksessa, en ole kyennyt tekemään uusia kynsiä, koska niska-hartia-alueen jännittäminen aiheuttaa jomotusta leuassa ja suussa olevissa tikeissä. Kaksi kynttä sain koristeltua eilen ja sitten oli pakko luovuttaa. Onneksi kynsikansiosta löytyy vielä parit kynnet, joiden postaamista on tullut siirrettyä aina "seuraavaan kertaan", koska en ole ihan tyytyväinen itse kynsiin tai sitten kuvien laatuun. Nämä ovat tuosta jälkimmäisestä kategoriasta, eli kuvat on otettu sisällä ja värit eivät oikein osu kohdalleen.

Näihin kynsiin sain idean Katse kohti kynsiä -blogista. Nämä kynnet olivat hurjan kauniit ja kun eBaysta oli juuri saapunut microhelmisetti, niin eihän sitä voinut vastustaa. Samalla ajattelin testata vielä käyttämättömänä ollutta Color Clubin I Always Get My Man-darin -lakkaa.


IAGMM:n kanssa ei oikein päästy samalle aaltopituudelle, ja lakka saattaa päätyä etsimään itselleen uutta kotia. Ensinnäkin se ei ole se kaikkein peittävin lakka. Peittävyyteen tarvitaan ainakin neljä kerrosta, joka tosin ei vielä takaa sitä, että lakka näyttää tasaiselta. Eli toinen ongelma on se levittyvyys - mikä näkyy vähän kuvissakin. Kuvissa laitoin alle kerroksen Sally Hansenin Lighteningia tuon peittävyysongelman vuoksi, mutta ei sekään korjannut tilannetta ihan täysin tuon huonon levittyvyyden vuoksi. Kolmas ongelma tämän kanssa on se "tuoksu", joka aiheuttaa itselleni lähinnä pahoinvointia. En tiedä miksi tämä tuoksu kuvoo, mutta niin se vain tekee :( Viimeinen ryppy rakkaudessa on lakan sävy. Eli pohjaväri on todella kaunis lämmin oranssi - juuri sellainen, mistä minä tykkäisin, ja juuri sen sävyn olin kaikissa swatcheissa nähnyt - ja siksi tämän lakan hankinkin. Livenä se pohjaväri vain saa kaverikseen vahvan kylmän, vihertävän shimmerin, joka ei sitten oikein toimi tämän pohjasävyn kanssa mun silmään... Aina ei voi voittaa. Mistähän löytäisin Man-darinin pohjasävyn värisen lakan..


9 comments:

 1. I like it!!:)

  http://todoslosesmaltessonpocos.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Upeat nuo strassi-microhelmikoristeet. Hitsi, kun noissa microhelmissä riittää näpeltämistä niin kamalasti :/.

  ReplyDelete
 3. Upeat! Oletko tosiaan jaksanut laittaa kaikki nuo pienet helmet yksitellen tuohon reunaan? Ei riittäisi hermo meikätytöllä. :D

  ReplyDelete
 4. Todella kauniit kynnet! Mulla menisi varmaan hermot noiden mikrohelmien kanssa :D Itseltäni poistettiin nyt kesällä yksi viisaudenhammas eikä ollut jälkeenpäin niin hirveitä kipuja tai muuta, mitä pelkäsi olevan vaan sujui ihan mallikkaasti. Paranemisia sinulle ja suullesi :)

  ReplyDelete
 5. La loca de los esmaltes: Thanks :)

  Anur: Kiitos :)

  Sannu: Onhan niissä joo oma hommansa, mutta aika näppärästi se sitten sujuu kun vauhtiin pääsee :D

  Rose: Kiitos :)

  Furiahz: Yksitellenhän ne, tai sitten pari kerrallaan jos niitä onnistui useamman saamaan samaan aikaan tikkuun kiinni :3

  Zerathy: Kiitos, toivottavasti tää tästä pikkuhiljaa alkaisi paremmaksi muuttua tän suun kanssa ;P
  Näiden kynsien kanssa ei mennyt hermot läheskään niin pahasti kuin mun sinisten prinsessakynsien kanssa - niissä siis käytin samaa tekniikkaa mikrohelmillä, mutta se helmipurkki oli joku maanantaikappale ja helmissä oli tosi isoja kokoeroja - siinä sitten kiva yrittää napata sieltä suunnilleen saman kokoiset helmet...

  ReplyDelete
 6. Tän postauksen inspiroimana kerrostelin Models Ownin Tangerine Queenia ja tätä, aika täydellinen mätsäys pohjaväreillä. Tangerine Queen on vaan neon/creme eikä shimmer, mutta jos tän pohjavärin kaltaista oranssia kaipaa niin sieltä löytyy. :)

  ReplyDelete
 7. Baisi: Kiitos vinkistä - täytyy pitää mielessä, kun seuraavan kerran harkitsen tilausta MO:lle! Ja nimenomaan sitä samantyyppistä väriä haen, koostumuksella ei niin ole väliä :D

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...