Tuesday, November 15, 2011

purple gradient with twinkle.

Huomenna olisi ilmeisesti edessä viisaudenhampaan poisto, ja pikkasen on meinannut alkaa jo ahdistamaan tänään. Mulla ei ole ikinä mitään suurempia operaatioita hammaslääkärissä tehty (no raudat joo, mutta se on aika eri juttu, ja jotain maitohampaita revitty useampi kerralla) ja mulla ei ole ikinä ollut reikiä (siis ennen tätä, nyt tuo viisuri on yhtä isoa reikää vaan), eli tietysti pitää heti käydä läpi kaikki "worst-case-scenariot", varsinkin kun kyseessä on alaviisuri. Voi olla, että huomenna ei ainakaan postausta tule, kun istun buranapurkki kourassa koko illan (vaikka täältä ei saakaan Buranaa, mutta jotain ibuprofeiinia anyway)...


Tänään kuitenkin esittelen lakkauksen parin viikon takaa. Kynsillä on edelleen tuo edellisessä postauksessa esitelty lakkaus, joka onkin pysynyt varsin hyvänä - yleensä kun mulla nuo akryylimaalein koristellut lakkaukset lähtee kärjistä aika nopeasti (jos siis koristelu on sellainen, että maalaus yltää ihan kärkeen asti). Kyllä näillä vielä ainakin yksi päivä lisää menee, kun tykkään niin kovasti (ja ehkä sitten kauemminkin, jos en tuon hampaanpoiston jälkeen kykene kynsien lakkausta ajattelemaan).


Tämä lakkaus on kyllä taas oikein malliesimerkki siitä, miksi mun rakkaussuhde Seche Viteen loppui lyhyeen. Kärjistä kuluneet (taitaa olla eka päivä lakkauksen jälkeen kuvissa), kynnen juuresta vetäytyneestä lakasta puhumattakaan.
Lakkauksessa kuitenkin käytössä elfin Purple Dream, jonka päällä liukuvärjäys Wet n Wildin Eggplant Frostilla ja jollain-tummalla-lakalla-jota-en-muista - saattoi olla jopa ihan musta. Päälle kerros elfin Twinklea ja fimokukat strasseilla.


I'm going to get my wisdom tooth removed tomorrow and I'm a bit scared :( I haven't really had any big operations done at the dentist (if you don't count braces and some removed milk teeth) - I haven't even had any holes in my teeth before, so of course I have to think about all the worst case scenarios now! Anyway, there might not be a post tomorrow atleast since I'll most likely be lying somewhere hugging my painkiller-box!

This mani is from few weeks back. It's a good example of why I don't like Seche Vite too much - I think the pictures are from the first day after I did the mani and the tips look bad already - not to even mention how the nailpolish has pulled back from the cuticle-end.
I used elf's Purple Dream and sponged Wet n Wild's Eggplant Frost and some don't-remember-what -dark nailpolish on top (might've been even black). One coat of elf Twinkle and fimo flowers with rhinestones to add a little something to it!

13 comments:

 1. Anna Sechelle vielä mahdollisuus. Mulla ei ollu ekan pullon kanssa mitään ongelmia mutta tämän toisen kanssa on sama tilanne ku sulla, eli lakkaus vetäytyy kärjestä. Mutta toivon, että seuraava minkä ostan, on taas parempi. Jos ei, niin.. kaipa tuota sitten täytyy miettiä jotain muuta.

  ReplyDelete
 2. Oi joi, lykkyä hampaanpoistoon! En viitsi kauhistuttaa sinua enempää omalla kertomuksellani, monella tutullani on kuitenkin sujunut poisto-operaatio ihan hyvin. :)

  Ja kynnetkin ovat kauniit. ^_^

  ReplyDelete
 3. MagiccCat ★: Thanks :)

  Rose: Kiitos :)

  Nunnu: Kuulostaapas kummalta. Olisivatkohan sitten muuttaneet SV:n koostumusta jotenkin tai jotain? Pitää varmaan sit katsoa, jos toisen pullon vielä hankin, ja toivoa että se toimis paremmin!

  Mansikka: Kyllähän tämä fiksu jo eilen erehtyi googlettamaan, kun mietin että pystyykö ton poiston jälkeen olemaan ihan normaalisti töissä seuraavana päivänä.. Ei ainakaan vähentänyt ahdistusta se mitä eilen luin :D
  Enkä voi kyllä nyt oman kokemuksen perusteella mitään ruusuisia tarinoita kenellekään kertoa. Näin kaksi tuntia operaation jälkeen olo on sitä tasoa, että vannoin jo että multa ei sit poisteta enää yhtäkään viisuria ellei ole henki uhattuna!

  ReplyDelete
 4. Itse oon tuon SVn kanssa huomannut ainakin sen, että on ihan hyvä muistaa levittää sitä lakkaa myös sinne kynnen kärkeen(en tosin koskaan meinaa muistaa). En tiedä kuvittelenko vain, mutta ainakin tuntuu siltä, ettei lakkaus pääse kutistumaan yhtä pahasti silloin. SV on mulla oikeastaan eka pikakuivattava kokeilussa, täytyy kyllä ehkä noita muitakin vaihtoehtoja testata, kunhan tuo loppuu.

  ReplyDelete
 5. Ash-Lilly & Nieodnaleziona: Thanks :)

  emilia: Sillä kärkeen levittämisellä (saattaa) tän mun SV:n kanssa pärjätä vähän pidempään, riippuu vähän miten se tykkää käyttäytyä. Se ei kuitenkaan poista sitä ongelmaa, että lakka kutistuu sieltä toisestakin päästä (eli kynnen juuresta) jättäen suttuisen rajan ja ison raon kynsinauhan ja lakkauksen väliin :(

  ReplyDelete
 6. Jeps, kävi kyllä mielessä, että niinhän siinä käy..

  ReplyDelete
 7. These are so beautiful!! Dream and fairy-like.

  ReplyDelete
 8. Miksen ole löytänyt sun ihanaa blogias ennen? Ps. Sait just uuden lukijan! :)

  ~myglitterydreams.blogspot.com

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...