Sunday, November 6, 2011

princess.

My Dream Nails -blogissa oli jälleen lakkauskilpailu ja teemana oli Prinsessakynnet. Sain tähän teemaan aika helposti idean, ja pääasiassa toteutuskin onnistui juuri niinkuin halusinkin. Ainoa "meh" näissä kynsissä oli tuo nimettömän koristelu, johon en ollut oikein tyytyväinen, mutta kun sen olin jo kerran tehnyt uudestaan eikä aikaa koko homman uusimiseen olisi taas ollut, piti tyytyä tähän. Muiden kynsien koristelusta tykkäsin kyllä kovasti, ja saman tyyppiset koristelut pitää joskus kokeilla varmaan tehdä vielä uudestaan!

Kuitenkin, lakkaukseni pääsi finaaliäänestykseen asti 19:n muun kanssa. Noin isoon määrään mahtuikin jos jonkinmoista koristelua (ja yliannostus pinkkiä ja vaaleanpunaista) ja monia hienoja kynsiä. Käykää kurkkaamassa ja äänestämässä suosikkianne täällä!


This was my entry for My Dream Nails -blogs nail art contest with the theme Princess nails. I liked this mani a lot - except the ring finger.. I had already done it twice and didn't have time to re-do it again i just had to go with that. But my mani still got to the final voting with 19 other manis! You can see the finalists here.


Models Own - Baby Blues
Wild and Crazy - Wild & Desperate
Konad - Special White
Konad image plate m71
light blue rhinestones (3mm/1,5mm), microbeads in silver and pink

13 comments:

 1. ihanat kynnet ! ja tosi kiva blogi :)

  http://justfashion-nothinelse.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Nää on ihanat! Erottuivat tuossa kisassa mielestäni edukseen, kun eivät olleet ennalta-arvattavan vaaleanpunaset ja ylikoristellut. :)

  ReplyDelete
 3. Aaaivan ihanat kynnet taas! ♥ Ja kiva kun ei ole heti vaaleanpunaiset vaan vähän erilaiset välillä, vaikka se väri prinsessoista yleensä ekana mieleen tuleekin. (--:

  http://cuddlycupcake.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Voih! Nämä on niin kauniit. Kerrankin jotain muuta, kuin vaaleanpunaisella tehdyt prinsessakynnet. :3

  ReplyDelete
 5. Ihanat! ♥ Ainakin erotut joukosta kaikkien niiden vaaleanpunaisten kynsien joukosta. :)

  ReplyDelete
 6. Wow, what a stunning manicure! Looks indeed like from a fairy tale!!

  ReplyDelete
 7. Äänestin muute noita!:) En ees tienny viä sillon, että ne on sun, oli vaan niin ihanat:)

  ReplyDelete
 8. Kiitos kaikille kommenteista ja iso kiitos myös niille, jotka lakkaustani äänestivät :) Ajattelin nimenomaan tehdä jotain muuta kuin sitä ainaista vaaleanpunaista, kun arvelin sitä olevan tarjolla tähän teemaan hyvinkin paljon.. :D

  Ash-Lilly & ritterbraten: Thank you! :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...