Monday, October 31, 2011

elegant red.

Tämä lakkauksen tein Yonan Konad -kilpailuun. Aluksi mietin monenmoista hienoa taustaa, mutta päätin lopulta pitää leimaukset pääosassa, ja yritinkin saada konadoinnit tehtyä mahdollisimman tarkasti ja siististi (ja ihan hyvin siinä omasta mielestäni onnistuinkin onnistuinkin).


Pohjalla OPI The Show Must Go On, jonka päälle leimasin ensin ruudukkopitsin Konadin mustalla erikoislakalla sekä Depend 224:lla Konadin m71 -laatasta. Ruudukon päälle leimasin vielä kukkaköynnöksen samaisella Dependillä laatasta m40. Kukkien keskelle lisäsin vielä pienet kultaiset strassit.

Ja olen ihan tyytyväinen siitä, että nämä eivät ainakaan omasta mielestäni näytä pelkästään jouluisilta, vaikka tässä lakkauksessa pääväreinä onkin kulta ja punainen :3


On this mani the main point was on Konads - I tried to do the stamping as clean and exact as I could and I think I succeeded quite well on that.

The base is OPI The Show Must Go On. I started with stamping the lace from Konad m71 -plate with Konad Special Black and Depend 224. Then I used the same Depend polish to stamp the flower twine from m40 -plate and added small golden rhinestones in the centre of the flowers.

8 comments:

 1. Oi miten kauniit! Ja jotenkin huomio kiinnittyi myös tuohon Artemis Fowliin :D

  ReplyDelete
 2. Hienolta näyttää! Eikä yhtään liian jouluiset, ei ainakaan mulle tullut joulu mieleen, kun onhan näissä kukkakin. :)

  ReplyDelete
 3. Nätit kynnet ja ihanan huolellinen ja siisti toteutus, silmä lepää! Tuo O.P.I:n lakka on järkyn ihana! *huokailee*

  ReplyDelete
 4. Ihanat kynnet :)

  Blogissani on sinulle haaste:
  http://kynsiksimeni.blogspot.com/2011/11/kuvahaaste.html

  ReplyDelete
 5. Papu: Haha, mietinkin, että huomaako/tunnistaako kukaan :D Ehkä nuo Fowlit ovat virallisesti vähän nuoremmalle yleisölle, mutta mä vaan olen ko. kirjasarjasta tykännyt, ja tuo sattui silloin olemaan työpäivälle luettavana mukana (kun siis työpäivän aikana noita kynsikuvia otin). Nyt vaan en ole löytänyt kaupasta seuraava osaa, nyyh :(

  Niniane: Kiitos :)

  rose: Kiitos :)

  Mohn: Huolellisuus olikin mulla näissä se päätavoite (ei sillä, että kamalan epäsiististi normaalisti sohisin menemään, mutta anyway :D)! Ja tämä lakka on kyllä kestosuosikki, vaikka punaisista lakoista en oikeastaan edes tykkää - tämä on vain juuri sellainen oikean tyyppinen, että miellyttää munkin vaativaa makua :)

  marru: Kiitos, käyn kurkkimassa haastetta, ja pahoittelen myös taas että olen noita aika huono tekemään :( Kiitos kuitenkin muistamisesta!

  helmi a: Kiitos myös sinulle, ja sama pahoittelu kuin marrulle ;(

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...