Sunday, October 16, 2011

one ugly butterfly.

Nämä kynnet tein Suomessa ollessa, eli lähinnä sellaista lakkojen testausta. Eikä tämä yhdistelmä ollut kyllä yhtään mieleinen! :D


Pohjalla Wet n Wildin Black Creme, jonka päälle laitoin Models Ownin Peacock Greenin (kun olin laiska, enkä jaksanut kerrostaa PG:ta niin paljoa, kuin se olisi vaatinut - laiskuudesta taas kärsittiin). Mustan päällä PG näyttikin sitten tosi vihreältä - ja minä en vain tykkää vihreästä kovin kamalasti. Testaamisen vuoksi päällimäiseksi vielä L'orealin flakies Rock On Crystal ja nimettömään väreihin sopiva perhosfimo ja vihreitä strasseja.


Salaman kanssa // With flash.
I wanted to test some of my new polishes while I was in Finland and ended up layering Models Own Peacock Green on top of Wet n Wild Black Creme. This made PG look very green and I'm not a huge fan of green.. I added L'oreal's Rock On Crystal -flakies on top and decorated the ring finger with a butterfly fimo on fitting colours and green rhinestones.

Models Own Peacock Green and L'oreal Rock On Crystal

4 comments:

 1. Heippa,
  teen matikan projektityötä (tilastolaskentaa) kynsiblogeista, ja tahtoisinkin kysyä sulta muutaman yksinkertaisen kysymyksen!
  Laita spostia osoitteeseen mankipeipi@hotmail.com, mikäli vain suostut:3
  ~kiitos ♥

  ReplyDelete
 2. Mä tilasin myös ton Peacock Greenin MO:n alesta, en ole vielä testannut. Mutta vitsi kun toi L´Orealin flakies näyttää hienolta, mistähän mä saisin tommoisen kokoelmiini?! :)

  ReplyDelete
 3. OK, your butterfly is not ugly...just different! You may not like green, but it looks pretty on your hands!

  ReplyDelete
 4. pieni tulitikkutyttö: Pahoittelen, kun on blogin tarkkailu ollut vähän heikkoa viime aikoina. Laitan kuitenkin sähköpostia jos vielä on tarvetta!

  Niniane: PG on kyllä aivan upea sävy itsessään mutta näin mustan päällä se ei oikein ollut mulle mieleinen :D Se vaan ei ole se kaikkein peittävin lakka, että en tiedä jaksanko alkaa sitä kerrostaa yksinään.. ehkä kokeilen seuraavaksi sinisen päälle!
  Ja tuo flakies tosiaan on ihana! En tiedä yhtään mistä tällaisia nykyään saisi - mulla kävi onneksi tuuri ja onnistuin sen blogikirppikseltä nappaamaan! :3

  Gottwinkies: Thanks :D I don't even know why it is that I don't like green - has just always been so :(

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...