Thursday, October 27, 2011

It's Genius!

Teki mieli pitkästä aikaa tehdä jonkinmoinen ranskis ja hetken aikaa lakkalaatikkoa tutkittuani löysin aika tyylikkään yhdistelmän.


Pohjalla tuttuun tapaan Yves Rocherin Pastel Rose. Tämä on kyllä maailman paras ranskislakka, ja onneksi mulla on sitä toinenkin pullollinen varastossa, kun sitä ei taida tällaisenaan enää saada. Tipit tein vapaalla kädellä V-malliin Essien It's Genius -lakalla. Rajauksessa Models Ownin Champagne ja "kuorrutuksena" Maybellinen Pink Pinata -flakies. Nimettömiin laitoin kultaiset, metalliset perhoset koristeeksi, eikä sitten muuta tarvittukaan.


It's Genius on väriltään aivan mahtava syksylakka - kuvissa sen kultainen shimmeri ei näy ihan edukseen, mutta livenä tämä on tosi kaunis. Ikävä kyllä kuivumisaikansa puolesta tämä oli hieman pettymys, eli siinä vähän kestää.. Käytän toki pikakuivattavaa, mutta jostain syystä tuntuu, että huonosti kuivuvat lakat menee mulla Seche Vitestä huolimatta helposti ruttuun, jos laitan päällyslakan nihkeän lakan päälle (ja niin kävi tämänkin Essien kanssa).

6 comments:

 1. Tosi nätit. :)

  Jos sulta loppuu Yves Rocherin täydellinen ranskislakka, niin suosittelen tilalle China Glazen Inner Beautya. :) Ei peitä edes kahdella kerroksella ja vaalentaa kynnet luonnollisen näköiseksi, sekä valkoisen päällä luonnollinen.

  ReplyDelete
 2. Kivat, jotenki arvokkaan näköset (:

  ReplyDelete
 3. Onpas tyylikkäät! Jotenkin tosi 'kuninkaalliset'. Tykkään kovasti.

  ReplyDelete
 4. Moikka! Sinut on haastettu!
  http://pientajaisoakynsilla.blogspot.com/2011/10/haaste.html

  En kyllä tiedä, oletko jo haasteen saanut, mutta laitoin kuitenkin :)

  ReplyDelete
 5. Sanna: Kiitos vinkistä, pitää varmaan hommata moinen testiin jossain vaiheessa!

  Rose: Kiitos :)

  hansu: Varmaan tekee tuo väriyhdistelmä, kun munkin mielestä näissä on jotain tosi "eleganttia" :3

  Mohn: Kiitos - mietinkin ensin nimeäväni nämä joksikin kuningatarkynsiksi :D

  eerika: Kiitos muistamisesta, käyn kurkkimassa! Ja totean taas, että olen tosi huono näitä haasteita tekemään, mutta ehkä sitä joskus.... :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...