Wednesday, October 19, 2011

need. more. sleep.

Pahoittelen taasen jos postauksia tulee tässä lähiaikoina vähän harvakseltaan ja postausten laatu on jotain "sinne päin". Viime viikolla aloitin uusin työajoin ja töitä on nyt tuplasti sen, mitä mulla oli pari edellistä kuuta ja sen kyllä tuntee. Harmittaa ihan vietävästi, kun ei vaan jaksa alkaa tuusata kynsiä ja kirjoittamaan blogia kun kotiin pääsee (nytkin olen tässä nuokkunut puoliunessa tunnin verran, kai se pitää kohta suunnata sänkyyn ._. ). Mutta josko tää tästä helpottaisi taas, kunhan saa rytmistä kiinni! (..ja nyt tuntuu siltä, että olen sanonut samaa aika monta kertaa aiemminkin..) Huomisen jälkeen olisi sentään edessä pidempi viikonloppu, eli neljän päivän lepoputki, jee. Jos sitä vaikka selviäisi joku päivä ostamaan itselleen jotain kivaa, koska shoppailemalla saa aina edes vähän lisää energiaa! 
 

Nyt on ollut jo ihan liian monta päivää kynsillä pikaiset nail art lakoilla tehdyt "taiteilut", joista en itse tykkää mitenkään ihan kamalasti, mutta en vaan ole jaksanutehtinytpystynyt tekemään uusia kynsiä. Näissä kuvissa varsinkin nämä ovat kaikkea muuta kuin edukseen, kun näissä on kärkikulumaakin :( En kuitenkaan saanut kuvia otettua tuoreeltaan, kun kameran patterit vaativat lataamista, ja se laturin kaivaminen kassista ja pattereiden laittaminen kamerasta laturiin vaatisi ihan liikaa vaivannäköä..


Että nää nyt on tämmöiset.. avaruuskukkaset. Pohjana SnowCrystal Denim Blue ja koristelut tosiaan pääasiassa erinäisillä nail art lakoilla ja strasseilla. Tippeihin laitoin hieman Wet n Wildin Sparked -glitterlakkaa.

8 comments:

 1. Mä tykkään näistä :)

  ReplyDelete
 2. mie tykkään kanssa :)Sain taas inspiraatiota harjotella omia maalaustaitoja.

  ReplyDelete
 3. Mun mielestä noi kynnet on tosi hienot! :)

  ReplyDelete
 4. ihana blogi :>
  http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. hienot! kiva toi harmaan ja pinkin yhdistelmä(:

  ReplyDelete
 6. Blogissani olisi pari haastetta, saa käydä kopsaamassa ja tehdä, jos et ole jo kaikki aiemmin tehnyt. :)
  http://korkokengiss.blogspot.com/2011/10/viisi-haastetta-olkaapa-hyvat.html

  ReplyDelete
 7. Nätit kynnet, tykkään :)

  ReplyDelete
 8. marru: Kiva kuulla :3 Minäkin olisin näistä ehkä tykännyt jonkun muun kynsillä, mutta ei vaan jotenkin olleet just omaa tyyliä.

  JenniK: Hih, nail art lakoilla maalailua ei voi kyllä koskaan harjoitella liikaa! Pitäisi itsekin yrittää useammin kokeilla, kun meinaa mennä aina sotkemiseksi, mutta alkaa nuo mun nail art lakat olla aika pahasti paksuuntuneita tai sitten värit ei vaan ole mieleisiä :(

  Nora: Kiitos :)

  ansku: Kiitos kovasti! n_n

  myntah: Kiitos - pinkki toimii kyllä hyvin tosi monien värien kanssa! :D

  Niniane: Käyn kurkkimassa! Joudun taas toteamaan, että olen tosi huono näitä haasteita ja memejä tekemään, mutta ehkä joskus... ;P

  Rose: Kiitos :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...