Wednesday, October 12, 2011

fallen leaves, take 2.

Kakkosversio mun syksyisistä lehdistä meni enemmän putkeen kuin se ensimmäinen versio. Näidenkin kanssa kyllä väännettiin vähän kättä ja lopulta tyydyttiin poistamaan yksi yksityiskohta, kun se ei vain halunnut onnistua.


Pohja on samaa sarjaa edellisten kanssa, koska tykkäsin niissä tuosta väriyhdistelmästä kovasti. China Glazen Sea Spray, jonka päälle töpöttelin "maan" Hot Looksin Juicyn ja Wild and Crazyn Lollipopin sekoituksella (ja mun ymmärrykseen vain ei uppoa, että miksi ruskea lakka on nimeltään Lollipop...). Sitten kaivoin akryylimaalit ja tein puun rungon ruskeiden maalien sekoituksella. Ja sitten sekoittelin ruskeita ja oransseja ja vihreitä ja keltaisia ja punaisia eri tavoin pienen siveltimen kanssa ja tökin lehtiä kauniiksi sekamelskaksi maahan ja ilmaan. Senverta on kyllä pakko itseään kehua, että näin jälkeenpäin kuvia katsoessa jouduin vain ihmettelemään, kun nuo lehdet näyttivät niin eläviltä ja oikeilta ruskaväreineen. Näin pieniä yksityiskohtia ei aina livenä huomaakaan! (Joskus sentään näin päin, että kuvissa kynnet on edukseen, sen sijaan että kaikki aiemmin huomaamatta jääneet virheet hyppäisi silmille...)

Näillä kynsillä voitin ensimmäistä kertaa lakkauskilpailunkin, eli Meikkileikkejä -blogin syksyisen lakkauskilpailun!


This is the second version of  my autumn mani. It has the same colour theme as the previous one and the "basics" are the same - the base is China Glaze's Sea Spray and I used the same polishes for sponging (Hot Looks - Juicy and Wild and Crazy - Lollipop). The tree and the leaves are painted with acrylic paints.

12 comments:

 1. You did an awesome job! Especially the tree, it's beautiful and very realistic!

  ReplyDelete
 2. Todella kauniit! ihanan syksyiset ♥ :3
  En meinaa millään ymmärtää, miten joku voi osata tehdä noin upeaa jälkeä kynsiin. o:

  http://cuddlycupcake.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Onko tuolta BF-Beautysta helppo tilata?

  Mari

  ReplyDelete
 4. Oh WOW! This is really pretty! I love it! :D

  ReplyDelete
 5. Hui että, ihan törkeen hienot! Kyllä kateeks käy. :D

  ReplyDelete
 6. Sylvia: Thanks :) I was afraid I did a bit too much layering with the treetop and it'd look messy in pictures!

  Paulina: Thanks :)

  Karkki: Aws, kiitos n_n

  Mari: Aika lailla samalla tavalla sujuu kuin muissakin kokeilemissani nettikaupoissa (esim. Born Pretty Store). Ainoa iso miinus oli se, että siellä ainakin silloin kun itse tilasin vaadittiin faksinumero, jota mulla ei tietenkään ole. Iskin silloin siihen vain oman puhelinnumeron, kun en usko niiden ikinä sillä faksinumerolla mitään tekevän.. Toinen hieman ärsyttävä ominaisuus on sivujen hitaus, eli kuvia saattaa ladata jokusen hetken.

  Leimauslaattojen suhteen kannattaa harkita kaksi kertaa, että tilaako vai ei, sillä ne eivät olleet mitään huippulaatua. Tilasin näin äkkiseltään muisteltuna 7 laattaa, joista yksi on täysin susi ja muiden kanssa saa vähän kokeilla ja ihmetellä, että saa leimauksen onnistumaan (ja melkein joka laatassa joku toimimaton kuvio). Laatat on kaiverrettu liian syvään, niin kuvioista tulee helposti sotkua :(

  marru: Kiitos :)

  Liz: Aws, thanks! :D

  PaRaDeaD: Kiitos kovin! n_n

  ReplyDelete
 7. W-A-U! En kyllä lakkaa ihmettelemästä siun kynsituotoksien silkkaa upeutta. Tsekkaahan sähköpostisi :)

  ReplyDelete
 8. Rva Melli: Aws, kiitos n_n

  ReplyDelete
 9. O M F G!!!!!!!!!!!!! This design is one of the most beautiful displays of nail art i have ever seen!!! I MUST display this on my blog for my Nail Of The Week next week!!! I will comment you back when I add it =) .. & BTW.. I LOVE ur new background! xx

  ReplyDelete
 10. I just featured this design on my blog for my Nail of the Week!!! Oh how I wish I could re-create this design!! xx

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...