Wednesday, October 26, 2011

fairy garden.

Kirjoitin sitten blogipostauksen, julkaisin sen ja onnistuin sitten kämmäämään jotain ja poistamaan sen. Go me! Eli ei se päivä taas ihan putkeen mene, kun aiemmin vielä onnistuin nukahtamaan heti töistä kotiin päästyäni muutaman tunnin pikku päikkäreille... ._.


Anyways. Tämä lakkaus on tehty viimeisenä päivänä Suomessa ollessani. Tosi nopea ja yksinkertainen koristelu tarroilla, fimoilla ja strasseilla, mutta tykkäsin tästä ihan hurjan paljon! Pohjana Models Ownin Beth's Blue - mun makuun ihan täydellisen sävyinen lakka! Kärjissä MO:n Smash-Up Silver, joka oli jälleen yksi crackle-pettymys. Tosi huonosti pigmenttiä, eli se hädin tuskin näkyy BB:n päällä :(


I wrote "this" post already hours ago and published it but somehow I managed to delete it later.. *sigh* Not my day today - I fell asleep after I got home from work and had a "small" nap for a few hours.. Better day tomorrow I hope!

This is one super easy and quick mani but I liked it a lot! The base is Models Own Beth's Blue - just lovelovelove this colour! I have MO's Smash-Up Silver -crackle on the tips (such a disappointment it was, can barely see it on top of BB :( ) The decorations are butterfly fimos, flower stickers and rhinestones.


12 comments:

 1. VAU. Muuta en pysty sanomaan, kun ovat niin upeet!

  ReplyDelete
 2. Onpa suloiset ja kauniit kynnet! Tuo väri on upea! :)

  ReplyDelete
 3. En olisi cracklea huomannut, jos et oisi maininnut. Mutta juuri noin aivan ihanat "huurteinen puutarha" kynnet :)

  ReplyDelete
 4. Ihan täydelliset kynnet! Pakko saada toi lakka. Myydäänkö tota lakkaa ollenkaan Suomessa vai pitääkö tilata netistä?

  ReplyDelete
 5. superhienot!! ja ihanan sävyinen toi lakka(:

  ReplyDelete
 6. Kerrassaan söpöset kynnet!! Ihana tuo sininen, juuri täydellisen puuterinen vaalean sininen.

  ReplyDelete
 7. Peppi: Kiitos n_n

  Kiisseli: Hih, kiitos :3

  Furiahz: Tämä väri on kyllä ihan huippu, pääsi yhdeksi lakkalemppariksini! :)

  Rose: Kiitos :)

  Doo: Näihin koristeluihin se "näkymättömyys" tosiaan ihan sopii, mutta oli kyllä levitysvaiheessa vähän sellainen "ai siis olikos mulla nyt sitä lakkaa sudissa" -fiilis ;P

  Elli: Ei ole ainakaan itsellä tullut Seppälässä vastaan juuri tätä sävyä, ja viimeksi Suomessa ollessani oli Models Own -valikoimat erittäin huonot muutenkin.. Mutta netistä MO:n sivuilta tätä ainakin saa!

  myntah: Kiitos :)

  Mohn: Tämä lakka on kyllä juuri täydellisesti mun mieleen oleva sävy - en osaa ihan päättää onko tämä mun silmiin enemmän sininen vai violetti, kun tämä on niin sopivasti siinä välillä!

  ReplyDelete
 8. Fanni: Kiitos :)

  hansu: hih, kiitos n_n

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...